- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Ayy ne guzel yaaaCNM LİSEDE MODA TASARIMI OKUDUM.ÜNİDE TEKTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIM OKUDUM SONRA KURSLARA FELAN GİTTİM İŞTE HEP TASARIM ÜZERİNE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne guzel yaaaCNM LİSEDE MODA TASARIMI OKUDUM.ÜNİDE TEKTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIM OKUDUM SONRA KURSLARA FELAN GİTTİM İŞTE HEP TASARIM ÜZERİNE
Hehehh.. O zaman hemen alisverise gideyin biraz üst baş alayim bebege ciciler alayim geliyor bebissyari hamileysen o bata kadar tam olur
. Yaa offf bnde cok utaniyorum valla bugun uzak ecz gidicem almak icin
![]()
![]()
EVET BAYAĞĞĞ:):) RESMEN KOKOŞŞŞ AMA BÖLE TAŞLI TUŞLU GİBİ DEĞİL NASIL ANLATSAM BİRAZZ ANTİKA GİBİ:)Ayy ne guzel yaaasenin evinde susludur
![]()
Vesonu etiketle o zaman cekince fotoyu dünden beri soruyor cvp veren yokBende ilk iki dua gibi bulmustum cnm hatta karinca duasi ile karistirmistimfoto cekeyim istersen
Benim evim sadeEVET BAYAĞĞĞ:):) RESMEN KOKOŞŞŞ AMA BÖLE TAŞLI TUŞLU GİBİ DEĞİL NASIL ANLATSAM BİRAZZ ANTİKA GİBİ:)
Valla yaaHehehh.. O zaman hemen alisverise gideyin biraz üst baş alayim bebege ciciler alayim geliyor bebissamann üff herkese hesap veriyoruz eczaciya bile
![]()
Tamam simdik hallediyorumVesonu etiketle o zaman cekince fotoyu dünden beri soruyor cvp veren yok
Gule gule otur canimEVET BAYAĞĞĞ:):) RESMEN KOKOŞŞŞ AMA BÖLE TAŞLI TUŞLU GİBİ DEĞİL NASIL ANLATSAM BİRAZZ ANTİKA GİBİ:)
Hahaaa benimki dibe çöktü köpürecek saniyordum.. Aa hamileyim o zaman yari degil tamValla yaaadam bida ypilisini anlatmiyomu sinirr oluyorum
.cici al evet yolda .bu arada karbonat dibe cokunca hamileynissin cnm ark hamileydi onunki oyle oluyormus .valla benimki kac kere dibe coktu olmadi kabardi olmadi. Bide kabartma tozUyla yapan varmis sut ve limonlada uc yunurta kirinca kek hamuru
. Aglancak halime gülüyorum valla
Nohut islattin mi aksamaTamam simdik hallediyorum![]()
SAĞOL CNM ESKİDİ VALLA EŞYALAR 6 YIL OLDU TAŞINIRSAK BENDE MODERN ALACAĞIM AMA TEMİZLİĞİ ZOR OLUYOR CNM RESİM YOKTA YATAK ODASINDAN BİR KARE VAR SALONLA YATAK ODASI BU TARZGule gule otur canimkokos evler hosuma gider ama ben sadelikten yanayim bide onlarin tozunu alamam
![]()
Coook güzel bayildim ... gule gule otur canim süslü oldugun belliSAĞOL CNM ESKİDİ VALLA EŞYALAR 6 YIL OLDU TAŞINIRSAK BENDE MODERN ALACAĞIM AMA TEMİZLİĞİ ZOR OLUYOR CNM RESİM YOKTA YATAK ODASINDAN BİR KARE VAR SALONLA YATAK ODASI BU TARZ
Cokk guzell bayildim cnmSAĞOL CNM ESKİDİ VALLA EŞYALAR 6 YIL OLDU TAŞINIRSAK BENDE MODERN ALACAĞIM AMA TEMİZLİĞİ ZOR OLUYOR CNM RESİM YOKTA YATAK ODASINDAN BİR KARE VAR SALONLA YATAK ODASI BU TARZ
SAĞOLL CMM EV EŞYA NEDİRKİ HUZURUMUZ OLSUN EVİMİZDE AMA BENDE ARTIK SADE KOLAY TEMİZLEYEBİLECEĞİM MÜMKÜNSE ÜST KISIMLARI AKŞAP OLAN ŞEYLER İSTİYORUM TEMİZLİĞİ ÇOK RAHAT HELE ÇOCUK OLUNCA HİÇ YAPAMICAZCoook güzel bayildim ... gule gule otur canim süslü oldugun belli![]()
SAĞOLL CNMMCIM EVDEKİ OBJELERİ KENDİM YAPIYORUM BOYUYORUM SÜSLÜYORUM:):):Cokk guzell bayildim cnmgule guke oturun
![]()
Canim yaa foto yuklenmedi boyutu buyuk dedi :/. Nohut islamadim cunku buzlukta var haslanmis nohutum varHahaaa benimki dibe çöktü köpürecek saniyordum.. Aa hamileyim o zaman yari degil tamne yapalim ya dalga gecmesek kendimizle kafayi yeriz
![]()
Ayy yazdiklarimin yarisi cikmamis :/.Canim yaa foto yuklenmedi boyutu buyuk dedi :/. Nohut islamadim cunku buzlukta var haslanmis nohutum var![]()
Benimki tozu göstermiyor cook güzel aynalarida olmazsa hic toz almasan kimse anlamaz :) öyle ama cocuklu olupta evi miss gibi olanlarda varSAĞOLL CMM EV EŞYA NEDİRKİ HUZURUMUZ OLSUN EVİMİZDE AMA BENDE ARTIK SADE KOLAY TEMİZLEYEBİLECEĞİM MÜMKÜNSE ÜST KISIMLARI AKŞAP OLAN ŞEYLER İSTİYORUM TEMİZLİĞİ ÇOK RAHAT HELE ÇOCUK OLUNCA HİÇ YAPAMICAZ![]()
Ay ne guzel yaa elinden geliyor cnmSAĞOLL CNMMCIM EVDEKİ OBJELERİ KENDİM YAPIYORUM BOYUYORUM SÜSLÜYORUM:):):
Valla cok dogru dedin cnm. Huzur olsun esya nedirkiBenimki tozu göstermiyor cook güzel aynalarida olmazsa hic toz almasan kimse anlamaz :) öyle ama cocuklu olupta evi miss gibi olanlarda varHuzur cok önemli tabiki esya ev giyim kusam hersey bos esimle kusunce o bir gun gecmiyor evde hersey bos geliyor ..