• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

:KK53: yari hamileysen o bata kadar tam olur :KK48:. Yaa offf bnde cok utaniyorum valla bugun uzak ecz gidicem almak icin :KK17: :KK51:
Hehehh.. O zaman hemen alisverise gideyin biraz üst baş alayim bebege ciciler alayim geliyor bebiss :KK19::KK46::anneadayı: amann üff herkese hesap veriyoruz eczaciya bile :KK14:

Hehehh.. O zaman hemen alisverise gideyin biraz üst baş alayim bebege ciciler alayim geliyor bebiss :KK19::KK46::anneadayı: amann üff herkese hesap veriyoruz eczaciya bile :KK14:
Valla yaa :( adam bida ypilisini anlatmiyomu sinirr oluyorum :( .cici al evet yolda .bu arada karbonat dibe cokunca hamileynissin cnm ark hamileydi onunki oyle oluyormus .valla benimki kac kere dibe coktu olmadi kabardi olmadi. Bide kabartma tozUyla yapan varmis sut ve limonlada uc yunurta kirinca kek hamuru :KK45:. Aglancak halime gülüyorum valla

Valla yaa :KK43: adam bida ypilisini anlatmiyomu sinirr oluyorum :KK43: .cici al evet yolda .bu arada karbonat dibe cokunca hamileynissin cnm ark hamileydi onunki oyle oluyormus .valla benimki kac kere dibe coktu olmadi kabardi olmadi. Bide kabartma tozUyla yapan varmis sut ve limonlada uc yunurta kirinca kek hamuru :KK45:. Aglancak halime gülüyorum valla
Hahaaa benimki dibe çöktü köpürecek saniyordum.. Aa hamileyim o zaman yari degil tam:anneadayı: ne yapalim ya dalga gecmesek kendimizle kafayi yeriz ;)

Gule gule otur canim :KK66: kokos evler hosuma gider ama ben sadelikten yanayim bide onlarin tozunu alamam :KK48:
SAĞOL CNM ESKİDİ VALLA EŞYALAR 6 YIL OLDU TAŞINIRSAK BENDE MODERN ALACAĞIM AMA TEMİZLİĞİ ZOR OLUYOR CNM RESİM YOKTA YATAK ODASINDAN BİR KARE VAR SALONLA YATAK ODASI BU TARZ

Eklentiler

• IMG_0552.webp
    IMG_0552.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 43
Coook güzel bayildim ... gule gule otur canim süslü oldugun belli :KK66:
SAĞOLL CMM EV EŞYA NEDİRKİ HUZURUMUZ OLSUN EVİMİZDE AMA BENDE ARTIK SADE KOLAY TEMİZLEYEBİLECEĞİM MÜMKÜNSE ÜST KISIMLARI AKŞAP OLAN ŞEYLER İSTİYORUM TEMİZLİĞİ ÇOK RAHAT HELE ÇOCUK OLUNCA HİÇ YAPAMICAZ:(

Hahaaa benimki dibe çöktü köpürecek saniyordum.. Aa hamileyim o zaman yari degil tam:anneadayı: ne yapalim ya dalga gecmesek kendimizle kafayi yeriz :KK66:
Canim yaa foto yuklenmedi boyutu buyuk dedi :/. Nohut islamadim cunku buzlukta var haslanmis nohutum var ;)

SAĞOLL CMM EV EŞYA NEDİRKİ HUZURUMUZ OLSUN EVİMİZDE AMA BENDE ARTIK SADE KOLAY TEMİZLEYEBİLECEĞİM MÜMKÜNSE ÜST KISIMLARI AKŞAP OLAN ŞEYLER İSTİYORUM TEMİZLİĞİ ÇOK RAHAT HELE ÇOCUK OLUNCA HİÇ YAPAMICAZ:KK43:
Benimki tozu göstermiyor cook güzel aynalarida olmazsa hic toz almasan kimse anlamaz :) öyle ama cocuklu olupta evi miss gibi olanlarda var ;) Huzur cok önemli tabiki esya ev giyim kusam hersey bos esimle kusunce o bir gun gecmiyor evde hersey bos geliyor ..

SAĞOLL CNMMCIM EVDEKİ OBJELERİ KENDİM YAPIYORUM BOYUYORUM SÜSLÜYORUM:):):
Ay ne guzel yaa elinden geliyor cnm :KK45:. Benim mobilyalarim kirik beyaz cok severek aldim .salon takimi acik renk old icin cokk cokk cokk pismanin onun disinda seviyorum :KK200:. Bebekinde senin gibi becerikli olur :KK46:

Benimki tozu göstermiyor cook güzel aynalarida olmazsa hic toz almasan kimse anlamaz :) öyle ama cocuklu olupta evi miss gibi olanlarda var :KK66: Huzur cok önemli tabiki esya ev giyim kusam hersey bos esimle kusunce o bir gun gecmiyor evde hersey bos geliyor ..
Valla cok dogru dedin cnm. Huzur olsun esya nedirki

Back
X