Atın ölümü arpadan olsun... Korkunun ecele faydası yok pinkcim...olursa sevinirim olmazsada yola devam derim canım...Ben bugun zor durdurdum kendimiuzulmeyeceksen yap cnm
Yeni listeKurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
Veson
Saye-
DESIGNER27
@Sassenachen
kilincoglu87
@deeploneliness
@deniz1983
altunn
C cornella
@annesiyavrusu
@Al_pi
M M_atruska
LeYLa_21
-Lisaaa-
@-TubiSh-
@pink love
@blueblueEyes
E-brulim
Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
Ben bekarken adet yaklaşınca acayip gögüslerim ağrırdı.evlendikten bir iki sonra göğüslerim hiç ağrımaz oldu.yani o bile zamanla değişime uğruyor canım.ama dedimya bu kişiden kişiye değişir inşallah seninki bebiştendir.Farklılık orada canım benim adet zamanı hiç gögsüm arımaz sadece adet günü sabah bel agrım olur gece kanama başlar bende
canim prof benim doktor hastasi cok fazla bide degisik bi sistemi var sinir oluyorum ama adam da süper alaninda ne yapayim baskasina da gidemiyorum. bende dedim hocam hamile falan olsam sizi beklerken dogururum diye gülüyor.Cnm nereye gidiyorsun 5saat beklettiler seniiyi beklerken yumoslar catlamadi haydi hyirlisi cnm
ebrucugum canim insallah dua eden dillerin dert görmesin Allah hepimize nasip etsinALLAH kabul etsin gülüm. Oleeeey çok sevindim canım şimdi bakarsın çoğul gebelik olur :) hadi hayırlısı... Rabbim nasip etsin inşallah.
amin canim Allah razi olsun hepinizle birlikte insallahBen duami okudum ebrucum 30 tane .allah kabul etsin hatice sevdacim saglikli sıhhatli hayirli evlat nasip etsin insallah
sagol,canim Allah razi olsun
leyla canim cok gecmis olsun insallah kisa zamanda iyilesirsin rabbim sifa versin insallahAh semacım..Ablan ölüyor.belim fena sol bel kemiğim çok incinmiş.Doktor jel verdi.yakıda yapıcam.ağrı kesici ve kas gevşetici verdi.iğne almadım hamile olabilirim diye...şuan bile sol tarafıma yastık yığıp oturdum.beni merak ettiğin için Allah senden razı olsun gülüm.. Çok öpüyorum tatlı semam...
kizina Allah uzun ömür versin canim elleri dert görmesin öpüyorum onuKurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
Veson
Saye-
DESIGNER27
@Sassenachen
kilincoglu87
@deeploneliness
@deniz1983
altunn
C cornella
@annesiyavrusu
@Al_pi
M M_atruska
LeYLa_21
-Lisaaa-
@-TubiSh-
@pink love
@blueblueEyes
E-brulim
Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..@E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
sagol canim Allah razi olsunE-brulim canım hatice 20 duasını okudum.Allahım kabul eder
veson canim Allah razi olsun rabbim sana da evladini kucagina aldigin günleri göstersin insallah
Allah razi olsun canim sagolKizlar 25 adet okundu bugun. Yeni sistem nasil mesajlara bakamiyorum telefondan zor oluyor biri aciklayiverse :)
canim cok tesekkür ederim Allah razi olsunSaye- duanı okudum cnm allah kabul etsin (25 tane)
sagol canim Allah razi olsunE-brulim duamı okudum 25 tane....
Sağol bitanem inşallah haticem... Güzel dualarına yürekten amin diyorum canım...Bende duanı okumuştum (25 adet) yazmayı unutmuşum.. Allâha emanet ol canım benim... Öpüyorum ablacımcanim prof benim doktor hastasi cok fazla bide degisik bi sistemi var sinir oluyorum ama adam da süper alaninda ne yapayim baskasina da gidemiyorum. bende dedim hocam hamile falan olsam sizi beklerken dogururum diye gülüyor.
ebrucugum canim insallah dua eden dillerin dert görmesin Allah hepimize nasip etsin
amin canim Allah razi olsun hepinizle birlikte insallah
sagol,canim Allah razi olsun
leyla canim cok gecmis olsun insallah kisa zamanda iyilesirsin rabbim sifa versin insallah
kizina Allah uzun ömür versin canim elleri dert görmesin öpüyorum onu
sagol canim Allah razi olsun
veson canim Allah razi olsun rabbim sana da evladini kucagina aldigin günleri göstersin insallah
Allah razi olsun canim sagol
canim cok tesekkür ederim Allah razi olsun
sagol canim Allah razi olsun
hayırlı olsun inşallah ablacımKurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
Veson
Saye-
DESIGNER27
@Sassenachen
kilincoglu87
@deeploneliness
@deniz1983
altunn
C cornella
@annesiyavrusu
@Al_pi
M M_atruska
LeYLa_21
-Lisaaa-
@-TubiSh-
@pink love
@blueblueEyes
E-brulim
Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..@E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
Amin bitanem cümlemize inşallah.hayırlı olsun inşallah ablacım
Sağol gizemcim... İnşallah geçer gülüm yaLeYLa_21 geçmiş olsun abla.
cok sagol ablacimm sizin gibi dostlar edinmek ne kadar güzel iyiki sizleri tanidimSağol bitanem inşallah haticem... Güzel dualarına yürekten amin diyorum canım...Bende duanı okumuştum (25 adet) yazmayı unutmuşum.. Allâha emanet ol canım benim... Öpüyorum ablacım
Allah razi olsun canim
canim benim hic öyle sorunlarim olmadi ama ilac yapior bu tür yan etkiler ve vücuttaki etki süresi 11-12 gün sürüyor canimKızlar geceden beri mide bulantısını var çok fena gece yatamadım hiç bulantıdan ya daha bir hafta oldu igneye bugün 8nci gün bu kadar erken mide bulantısı olmaz acaba vücut ilacı kabul etmedi mi agır mı geldi bu ay ondan mi oluyo bu bulantı
az bi zaman kalmis canim sabret insallah alirsin sabrinin sonucunuAynen ilac agır geldi heralde bu defa ya çok fena bulantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?