Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Farklılık orada canım benim adet zamanı hiç gögsüm arımaz sadece adet günü sabah bel agrım olur gece kanama başlar bende
Ben bekarken adet yaklaşınca acayip gögüslerim ağrırdı.evlendikten bir iki sonra göğüslerim hiç ağrımaz oldu.yani o bile zamanla değişime uğruyor canım.ama dedimya bu kişiden kişiye değişir inşallah seninki bebiştendir.

iyi aksamlar kizlar bütün sayfalari okudum ancakl yaziyorum misafirim var bismilllah deyip catlatma ignemi yaptim bu gün nasip olur insallah isteyen herkesle birlikte bana da hayirli saglikli evlatlar. bu arada bu gün de benim dua günüm nasibime bak cok sevindim iyi dilekleriniz icin cok sagolun Allah razi olsun hepinizden

Cnm nereye gidiyorsun 5saat beklettiler seni iyi beklerken yumoslar catlamadi haydi hyirlisi cnm
canim prof benim doktor hastasi cok fazla bide degisik bi sistemi var sinir oluyorum ama adam da süper alaninda ne yapayim baskasina da gidemiyorum. bende dedim hocam hamile falan olsam sizi beklerken dogururum diye gülüyor.
ALLAH kabul etsin gülüm. Oleeeey çok sevindim canım şimdi bakarsın çoğul gebelik olur :) hadi hayırlısı... Rabbim nasip etsin inşallah.
ebrucugum canim insallah dua eden dillerin dert görmesin Allah hepimize nasip etsin
Ben duami okudum ebrucum 30 tane .allah kabul etsin hatice sevdacim saglikli sıhhatli hayirli evlat nasip etsin insallah
amin canim Allah razi olsun hepinizle birlikte insallah
E-brulim Saye- icin 30 tane okudum 12 ihlas 1 fatiha rabbim kabul etsin..
sagol,canim Allah razi olsun
leyla canim cok gecmis olsun insallah kisa zamanda iyilesirsin rabbim sifa versin insallah

kizina Allah uzun ömür versin canim elleri dert görmesin öpüyorum onu
E-brulim canım hatice 20 duasını okudum.Allahım kabul eder
sagol canim Allah razi olsun
Saye- cnm duanı okudum 22 ayetel kürsi 12 ihlas bir Fatiha Allah kabul etsin E-brulim
veson canim Allah razi olsun rabbim sana da evladini kucagina aldigin günleri göstersin insallah
Kizlar 25 adet okundu bugun. Yeni sistem nasil mesajlara bakamiyorum telefondan zor oluyor biri aciklayiverse :)
Allah razi olsun canim sagol
Saye- duanı okudum cnm allah kabul etsin (25 tane)
canim cok tesekkür ederim Allah razi olsun
E-brulim duamı okudum 25 tane....
sagol canim Allah razi olsun

Sağol bitanem inşallah haticem... Güzel dualarına yürekten amin diyorum canım...Bende duanı okumuştum (25 adet) yazmayı unutmuşum.. Allâha emanet ol canım benim... Öpüyorum ablacım

Kızlar geceden beri mide bulantısını var çok fena gece yatamadım hiç bulantıdan ya daha bir hafta oldu igneye bugün 8nci gün bu kadar erken mide bulantısı olmaz acaba vücut ilacı kabul etmedi mi agır mı geldi bu ay ondan mi oluyo bu bulantı

Sağol bitanem inşallah haticem... Güzel dualarına yürekten amin diyorum canım...Bende duanı okumuştum (25 adet) yazmayı unutmuşum.. Allâha emanet ol canım benim... Öpüyorum ablacım
cok sagol ablacimm sizin gibi dostlar edinmek ne kadar güzel iyiki sizleri tanidim
E-brulim canım Saye- ve C cornella kardeşlerim için 25'er adet okudum. Rabbim tez zamanda evlat sahibi olmayı hepimize nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canim
canim benim hic öyle sorunlarim olmadi ama ilac yapior bu tür yan etkiler ve vücuttaki etki süresi 11-12 gün sürüyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…