İyi fikir büşracım.. İnşallah bakalım nolucak..gebelik testini ne zaman yapsam sence?Ov.testi yap yarindan basla koyulasacak mi nasilsa cok vardi sendeben onunla ogrenmistim gebeligimi
Bence bata 1 gun kalaya kadar sabret ama koyu cikarsa ov.testi onuda yap ..İyi fikir büşracım.. İnşallah bakalım nolucak..gebelik testini ne zaman yapsam sence?
Leyla ablam yarın yapsan çok yakıyo uyuyabilcenmi:)Yatarken yakıyı yapıştırcam ama çok yanarmıyım acep korkuyorum valla... Zaten robot gibi oldum daha beter etmesin beni
Ayy benimde icimde biraz suphe olsa bugunden baslardimSiz hiç söz dinlemiyosunuz varya:) nerdeyse bihafta öncesinden test yapacaksınız yane:) leyla ablam sendemi yaaa hadi bu yaramaz pink yerinde duramıyor:)
Korkuyorum bende gündüz mü yapayım canım ya?Leyla ablam yarın yapsan çok yakıyo uyuyabilcenmi:)
Hahaaah dur yansin ki gece sabaha iylessinLeyla ablam yarın yapsan çok yakıyo uyuyabilcenmi:)
Sabah yap bence çokta kötü değil sıcacık oluyo:) ama şimdi uyumakta güçlül çekersin:)Korkuyorum bende gündüz mü yapayım canım ya?
Ah semacım içimiz kaynıyor ne edelim gülüm.zaten yer gök ovulasyon testiSiz hiç söz dinlemiyosunuz varya:) nerdeyse bihafta öncesinden test yapacaksınız yane:) leyla ablam sendemi yaaa hadi bu yaramaz pink yerinde duramıyor:)
Bak semoşum alpiş nasıl teşvik ediyor pink le beniAyy benimde icimde biraz suphe olsa bugunden baslardimov.testimde kalmadi olsa yine duramazdim acaba mi derdim
Bilmiyorum ki.. Karar veremedim şimdi...Sabah yap bence çokta kötü değil sıcacık oluyo:) ama şimdi uyumakta güçlül çekersin:)
Eczanede 5 tanesini 50 tl demisler bi kiz yazmisti ohaaa dedimAh semacım içimiz kaynıyor ne edelim gülüm.zaten yer gök ovulasyon testi
Bak bak beni uyutturmuycak bu geceHahaaah dur yansin ki gece sabaha iylessingece yatamamistim ben
İnternet te uygun anacım.. Ben 50 tl bir sürü ovulasyon testi yanında bir sürü de gebelik testi alıyorum.. O eczane halt yemişEczanede 5 tanesini 50 tl demisler bi kiz yazmisti ohaaa dedimov.testine
Heheehe biz yandik sende yann.. zaten kizin uyumaz sende onunla oturursun eslik edersin ..Bak bak beni uyutturmuycak bu gece
Farklılık orada canım benim adet zamanı hiç gögsüm arımaz sadece adet günü sabah bel agrım olur gece kanama başlar bendeArtık hiç bir belirtiye takılmıyorum ben canım.çünkü gebelik le adet belirtisi aynı.göğüsler adet geleceği zamanda ağrır.İnşallah seninki bebiştendir
Evet bende netten aliyorum 20 tl ye 30 ov. 5 gebelikİnternet te uygun anacım.. Ben 50 tl bir sürü ovulasyon testi yanında bir sürü de gebelik testi alıyorum.. O eczane halt yemiş
Hangi sayfadan alıyosun canımEvet bende netten aliyorum 20 tl ye 30 ov. 5 gebelik
Valla bir saattir yanıma uğramıyo.Akşam çaktım 2 tane babasına gitti ağlaya ağlaya.. Gidiş o gidiş ben 2 80. Yatıyorum... Sesi yok uyumuş olabilir... Yarın yapabilirim yakıyı..semoşum kanıma girdi...Heheehe biz yandik sende yann.. zaten kizin uyumaz sende onunla oturursun eslik edersin ..
Güzelmiş bende alayım:)Gittigidiyor da keremkucuk diye bi adamdan 33 liraya canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?