- 2 Kasım 2015
- 129
- 155
- 23
- 33
İnşallah Canım hepimiz Hakkında hayırlısı olsun :)Gebelik olabilir haydi ins.
Haydi gelsin bebişlerKızlar geceden beri mide bulantısını var çok fena gece yatamadım hiç bulantıdan ya daha bir hafta oldu igneye bugün 8nci gün bu kadar erken mide bulantısı olmaz acaba vücut ilacı kabul etmedi mi agır mı geldi bu ay ondan mi oluyo bu bulantı
Çok yakıyor ablam ya:) fenalıl geliyor insanın içine:)Kızlar yakıyı yapıştırdım..
Anammmm yanıyorum acayip.siz buna nasıl dayandınız yav resmen yangın var... Oyyyyyyyy. Sancıdan iyidir ama... Yanıyommmmmmm dostlar
Bende yapiştırmak istiyorum ama ne zaman yapıştırsam bilemiyorumKızlar yakıyı yapıştırdım..
Anammmm yanıyorum acayip.siz buna nasıl dayandınız yav resmen yangın var... Oyyyyyyyy. Sancıdan iyidir ama... Yanıyommmmmmm dostlar
ebrulimmm canim benim ovü testine bi bakin yaaaKuzumun ellerine sağlık ablam, hepimiz için hayırlısı olsun.
Amin bitanem sağolasın gülüm...Selam kızlar nasılsınız? Ben daha yeni kendime geliyorum, çok yorulmuşum dün :)
@minnta hsg çektirecekmişsin inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
@Nasaa0303 hakkında hayırlısı canım
LeYLa_21 ablacım geçmiş olsun
http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/
Burada var canım
Ay çok güzel gözüküyor, güle güle kullan canım :)
Isteyen kısa olanı da ek olarak okuyabilir bence :)
Amin canım amin, o mucizeyi Rabbim bize de yaşatır inşallah... Hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim yar ve yardımcın olsun, zor bir süreç ama hep beraber tüm zorlukları atlatacağız inşallah. Dualarımızın vesilesiyle de bebeklerimize kavuşacağız Allah'ın izniyle.
Amin ebrucum öpüyorum seni bitanem..Kuzumun ellerine sağlık ablam, hepimiz için hayırlısı olsun.
Ölüyorum semacım çok fena... Alev alev vallahi... Ağrım yamukluğum geçsinde başka bişey istemiyorum canım ya...Çok yakıyor ablam ya:) fenalıl geliyor insanın içine:)
Valla Kübracım ben bel ağrısı için yapıştırdım.. Kızlar yumurtlama döneminde yapmıştı sanırım..Bende yapiştırmak istiyorum ama ne zaman yapıştırsam bilemiyorum
bende mi yapistirsam acaba bu ay bütün yöntemleri ayni anda yapacam galibaBende yapiştırmak istiyorum ama ne zaman yapıştırsam bilemiyorum
gecmis olsun leyla abla sifa olsun insallahKızlar yakıyı yapıştırdım..
Amin bitanem inşallah haticem.. Senin son durumun nedir canım?yumoşların büyümüşmü herşey yolunda mı?gecmis olsun leyla abla sifa olsun insallah
abla ovü testi yaptim resimlerini atim size bi baksan sende yapmistin bu ay evet büyümüs dün catlatma ignemi yaptim nasip olacak mi bakalim ablacim 4 yumos varAmin bitanem inşallah haticem.. Senin son durumun nedir canım?yumoşların büyümüşmü herşey yolunda mı?
Maşallah 4 yumoş... Ovulasyon testin koyulaşmış yarın çalış canım...tam olarak hangi saatte yapıldıysa çatlatma iğnen tam 36 saat sonra ilk çalışmanı yap tatlım.Doktor bana öyle demişti.İnşallah pozitifi görürsün haticem....abla ovü testi yaptim resimlerini atim size bi baksan sende yapmistin bu ay evet büyümüs dün catlatma ignemi yaptim nasip olacak mi bakalim ablacim 4 yumos var
Kuzum ovulasyon testlerinde Dr. Semaebrulimmm canim benim ovü testine bi bakin yaaa
Bence dene gülüm :) kaybedecek bir şeyimiz yokbende mi yapistirsam acaba bu ay bütün yöntemleri ayni anda yapacam galiba
insallah abla hep birlikte bu ay hayirli sonuclar aliriz daha bi kac gün arka arkaya yapayim demi testi. bu arada belki büyür bi iki yumurtam daha varMaşallah 4 yumoş... Ovulasyon testin koyulaşmış yarın çalış canım...İnşallah pozitifi görürsün haticem....
Ebrucum kına nasıldı canım!?Kuzum ovulasyon testlerinde Dr. SemaDESIGNER27 uzman, benim değerlendirebileceğim kadarıyla yumurtan çatlamış (Allah'ın izniyle döllenip benek olur inşallah) :)
Bence dene gülüm :) kaybedecek bir şeyimiz yok
insallah canimKuzum ovulasyon testlerinde Dr. SemaDESIGNER27 uzman, benim değerlendirebileceğim kadarıyla yumurtan çatlamış (Allah'ın izniyle döllenip benek olur inşallah) :)
Bence dene gülüm :) kaybedecek bir şeyimiz yok
Eğer testin çoksa ikinci çizgi kaybolana dek yap canım...dün kaçta yapıldı çatlatma iğnen canım?insallah abla hep birlikte bu ay hayirli sonuclar aliriz daha bi kac gün arka arkaya yapayim demi testi. bu arada belki büyür bi iki yumurtam daha varpco böyle bi sey iste karari yok
dört tane daha var abla test alirim olmazsa . dün öglen 12 de yapildi abla da doktorum cumartesi pazartesi iliski önerdi sonrasinda haftada iki dedi ben bu günleri degerlendireyim diyorum yarinda nöbetciyim zatenEğer testin çoksa ikinci çizgi kaybolana dek yap canım...dün kaçta yapıldı çatlatma iğnen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?