• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam kızlar nasılsınız? Ben daha yeni kendime geliyorum, çok yorulmuşum dün :)

@minnta hsg çektirecekmişsin inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

@Nasaa0303 hakkında hayırlısı canım

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacım geçmiş olsun

http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/
Burada var canım

Ay çok güzel gözüküyor, güle güle kullan canım :)

Isteyen kısa olanı da ek olarak okuyabilir bence :)

Amin canım amin, o mucizeyi Rabbim bize de yaşatır inşallah... Hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim yar ve yardımcın olsun, zor bir süreç ama hep beraber tüm zorlukları atlatacağız inşallah. Dualarımızın vesilesiyle de bebeklerimize kavuşacağız Allah'ın izniyle.
Amin bitanem sağolasın gülüm...
Kuzumun ellerine sağlık ablam, hepimiz için hayırlısı olsun.
Amin ebrucum öpüyorum seni bitanem..
Çok yakıyor ablam ya:) fenalıl geliyor insanın içine:)
Ölüyorum semacım çok fena... Alev alev vallahi... Ağrım yamukluğum geçsinde başka bişey istemiyorum canım ya...
Bende yapiştırmak istiyorum ama ne zaman yapıştırsam bilemiyorum:KK57:
Valla Kübracım ben bel ağrısı için yapıştırdım.. Kızlar yumurtlama döneminde yapmıştı sanırım..

Amin bitanem inşallah haticem.. Senin son durumun nedir canım?yumoşların büyümüşmü herşey yolunda mı?
abla ovü testi yaptim resimlerini atim size bi baksan sende yapmistin bu ay evet büyümüs dün catlatma ignemi yaptim nasip olacak mi bakalim ablacim 4 yumos var

abla ovü testi yaptim resimlerini atim size bi baksan sende yapmistin bu ay evet büyümüs dün catlatma ignemi yaptim nasip olacak mi bakalim ablacim 4 yumos var
Maşallah 4 yumoş... Ovulasyon testin koyulaşmış yarın çalış canım...tam olarak hangi saatte yapıldıysa çatlatma iğnen tam 36 saat sonra ilk çalışmanı yap tatlım.Doktor bana öyle demişti.İnşallah pozitifi görürsün haticem....

Maşallah 4 yumoş... Ovulasyon testin koyulaşmış yarın çalış canım...İnşallah pozitifi görürsün haticem....
insallah abla hep birlikte bu ay hayirli sonuclar aliriz daha bi kac gün arka arkaya yapayim demi testi. bu arada belki büyür bi iki yumurtam daha var:KK48: pco böyle bi sey iste karari yok:KK47:

Kuzum ovulasyon testlerinde Dr. Sema DESIGNER27 DESIGNER27 uzman, benim değerlendirebileceğim kadarıyla yumurtan çatlamış (Allah'ın izniyle döllenip benek olur inşallah) :)

Bence dene gülüm :) kaybedecek bir şeyimiz yok
insallah canim :KK68: yarinda yapayim bakalim ebrucum testi nasil olacak sizede gösteririm.
ebrusum yaki yapsam mi ben ne diyorsun sen yapmistin demi

insallah abla hep birlikte bu ay hayirli sonuclar aliriz daha bi kac gün arka arkaya yapayim demi testi. bu arada belki büyür bi iki yumurtam daha var:KK48: pco böyle bi sey iste karari yok:KK47:
Eğer testin çoksa ikinci çizgi kaybolana dek yap canım...dün kaçta yapıldı çatlatma iğnen canım?

Eğer testin çoksa ikinci çizgi kaybolana dek yap canım...dün kaçta yapıldı çatlatma iğnen canım?
dört tane daha var abla test alirim olmazsa . dün öglen 12 de yapildi abla da doktorum cumartesi pazartesi iliski önerdi sonrasinda haftada iki dedi ben bu günleri degerlendireyim diyorum yarinda nöbetciyim zaten

Back
X