Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kizlar kuru inciri bir gece onceden hakiki zeytinyagina koyup ertesi gun yiyorsunuz bir ay boyunca esle birlikte yapiliyomus . Bu ara yagdan gidiyorum hayirlisi :KK66:
İncir prolaktini yükseltiyor... Oda gebeliği engelliyor biliyorsunuz.. Erkek ler yesin.. Onlarda sperm kalitesini arttırıyor..

Ay hafta sonu diye esim yatmiyo bende yatmadim zoraki tw izliyorum :))
Sen ayaktasın... Kızımı sana bırakıp ben uyuyayım..benim acayip uykum var pinkcim ya...kız akşamdan beri uyudu uyudu gece 12 de kalktı.. Şimdide uyumuyor.... Oyyyy oyyy

15169 cnm Aradım ve buldum ateş ölçme yönteminde 15169. Sayfadan başlayarak yasmin5846 ile olan konuşmalarımızı incele bir de ilk sayfada nasıl Yükleniyor onu da oku takıldığın yerde sana yardımcı olurum bildiğim Yasmin in İngilizce'si yok ama başarmıştı
Program ı indirdim bakalım...adeti bekleyecez.Şimdiden düzenlesem olurmu? Birde ateşi nerden ölçeyim.koltuk altı ve dijital ateş ölçerim var. Ateş ölçme topici dil altı demiş ama onu nasıl neyle ölçebilirim.sen nasıl ölçmüştün ateşini canım?

Veson Veson proğramı indirdim de..save setting ten sonra terms of servise diye bir ekran çıktı..altta I Agree To All Term kutucuğu çıktı.orayı işaretledim.Alttı Agree yazan yere bastım...saatlerdir Loading deyip habire dönüyor..bişey anlamadım ya..:KK43::KK43::KK43:

kizlar bu ay tedavi yapmadik evde kendim yumurtlama testi yaptim bugun sabah birde aksam (dun veya bugun tahmini yumurtlama gunum)
dun aksamuzeri iliskiye girdik
bugun sabah ve aksam yaptigim testlerin resimlerini ekledim bi bakarmisiniz kizlar ben anlamadim bide siz yorum yapin
Cnm akşamında silikleşöeye Başlamış sanki ama bugün aynı saatte tekrar yap bir bakalım

Program ı indirdim bakalım...adeti bekleyecez.Şimdiden düzenlesem olurmu? Birde ateşi nerden ölçeyim.koltuk altı ve dijital ateş ölçerim var. Ateş ölçme topici dil altı demiş ama onu nasıl neyle ölçebilirim.sen nasıl ölçmüştün ateşini canım?
Cnm dil altı Olmalı diğerleri yanıltır dijital derece ile hergün aynı saatte en az üç saat uyku ile uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dil altından dijital derece ile regl1den başlayarak(istersen şimdi de bekleyebilirsin sakıncası yok)hergün ateşini ölçüp not alıyor ve tablo oluşturuyorsun o tabloya bakarak ovulasyon Gününü anlamaya çaluşıyorsun;) şuna benzer bişey Olmalı bebek mağazalarında satılıyor cnm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 37
Veson Veson proğramı indirdim de..save setting ten sonra terms of servise diye bir ekran çıktı..altta I Agree To All Term kutucuğu çıktı.orayı işaretledim.Alttı Agree yazan yere bastım...saatlerdir Loading deyip habire dönüyor..bişey anlamadım ya..:KK43::KK43::KK43:
Internet Zayıf olabilir cnm ne yaptın şimdi yükleyebildin mi ne aşamadasın?

Cnm dil altı Olmalı diğerleri yanıltır dijital derece ile hergün aynı saatte en az üç saat uyku ile uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dil altından dijital derece ile regl1den başlayarak(istersen şimdi de bekleyebilirsin sakıncası yok)hergün ateşini ölçüp not alıyor ve tablo oluşturuyorsun o tabloya bakarak ovulasyon Gününü anlamaya çaluşıyorsun:KK66: şuna benzer bişey Olmalı bebek mağazalarında satılıyor cnm
Istersen şimdi de ölçmeye başlayabilirsin demek istedim bekleyebilirsin Yazmış:))

Bütün Şartları kabul ediyorum demek

Günaydın, hayırlı sabahlar canlarım :KK37:

image.webp

kızlar merhaba
yeni konumuz hayırlı olsun insallah @ebrulim listeye benide eklermisin ? adet tarihim 13 ekim bu ay tedaviye ara vermiştim oyle denioruz normal

testide adetim gecerse 20 ekimde yapıcam
Amin inşallah canım, hoşgeldin... Sen eklisin zaten, bilgilerini güncelliyorum.

kızlar aksam yasadıklarımı anlatayım size cunku bugun kimse anlamadı beni belki siz derman olursunuz bana

esimin yegeni bizi lahve içmeye cagırdı yanında görümcemde varmıs,
görümcemin evliliğinde sorunlar var su sıra ayrılmayı düşünüolar
gittik kahve içmeyte die bakıorum herkesin agzında bi gevelemeler esimde hadi abla söyle dedi
yanıma geldi görümcem ben hamileyim dedi
aaaaa cok guzel bişey cok sevindim dedim
güzel değil işte dedi
ayrılmayı düşünüolar ya
ama dedim insnalar sahip olabilmek için neler yasıo
ama ben mutsuuzm nasıl bakarım dedi
sen bilirsin dedim zaten içim yangın yeri sonra konustuklarını dıuymadım bile eve geldim kapandım odaya agladım agladım
sabah kalktımda gözlerim davul gibiyfi
ustelik tahminlerime göre bugun yumurtlama günümdü
ya kalp atısını duydunmu dedim evet dedi
ne hissettin dedim hicbisey dedi inanamadım
ben bi yumurta olustgunda deli oluyorum ya tutarsa diye
2 aylıkmıs
aldırmayı düşünüor
onun aldırması bana size yani olmayan ve isteyen herlese haksızlıkmıs gibi gelior
allahım güzel allahım nolur dualarımı duy yarabbim

:KK43:(( cok uzgunum kızlar bi kere bile pozitif görmedim ben 7 aydır ve korunan istemeyen birinin (hatayla) bebegi oluyor allahım sen bana güc ver inancıımı sınarken beni güclü kıl umudumu bırakmamamı sagla
Gülüm nasıl çocuksuzluk bizim imtihanımızsa görümcenin imtihanı da karnında ki can... Onun neler yaşadığını, neler hissettiğini bilemeyiz. Seni çok iyi anlıyorum ama lütfen kendini bırakma, 7 ay çok uzun bir süre değil. Senelerce çocuk için uğraşan insanlar var, dualarımızı eksik etmeyelim ki Rabbim bizi beterinden korusun. Güçlü ve imanlısın sen, toparlan hadi kıyamam sana :KK43:

Bana yardimci olabilirmisiniz ? Ben anne olmak istiyorum tedaviye basladik 1 dusuk yasadim 1 yil once neyse kisa anlatim tedaviye devam ederken en son yumurta sayimi yapicaktik bir yumurtavardi bunu takip edicez dedi doktor bigun sonra gel dedi gittim yumurta yoktudollenme olmus mudur aacaba
Geçmiş olsun canım, Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah tez vakitte evlat sahibi olursun :KK36:

Sevgili arkadaşlar merhaba;

ben yeni üye olmama rağmen burada yazılanların sıkı takipçisiyim. Uzun bir zaman çocuk istememize rağmen olmadı. Ta ki bu aya kadar. Bebek için meryem suresini ve yasin suresinin son iki ayetini okudum. Ve şu an 5 haftalık hamileyim. Ben tamamen teslimiyet içerisinde tevekkül ederek bu sureleri okudum . Ve bebeğimin gelişini buna bağlıyorum. Rabbim herkeze nasip etsin. Inşallah pazartesi bebeğimin kesesini ve kalp atışlarınıda görebilirim.
Siz sevgili hanımlarla paylaşmak istedim. Birbirimize hayır duaları edelim . Gerçekten hiçbir dua geri çevrilmiyor.

Sevgiler.
Kızlar asıl derdimizin dermanı bu... Zeytinyağlar, yakılar hep bahane.

Cnm akşamında silikleşöeye Başlamış sanki ama bugün aynı saatte tekrar yap bir bakalım
cnm yorumun icin tesekkur ederim ,bu sabah 9 da ikinci ama az olan idrarla yeniden yaptim ekliyorum birazdan

kızlar günaydın

Veson Veson canım bunuda bu sabah 9da yaptim alttada dun yaptiklarim var ne dersin dun degilde ondan onceki gunde iliski oldu ama dun ve bugun olmadi, esim ise gitti sabah erkwn gec gelicek
:/

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 42
kizlar , ben hepiniz icin saglikli hayirli bir evlat sahibi olma niyetine meryem ve yasin suresini okuyorum.

opuyorum hepinizi
bitirince yazacagim

kızlar günaydın

Veson Veson canım bunuda bu sabah 9da yaptim alttada dun yaptiklarim var ne dersin dun degilde ondan onceki gunde iliski oldu ama dun ve bugun olmadi, esim ise gitti sabah erkwn gec gelicek
:/
Cnm bence dün çatlamış gibi bir önceki gün ilişki olmuş inşallah tutar bir de ilk fırsatta bir kez daha olsun ne olur be olmaz nadir de olsa ovulasyondan 3gün sonra da Döllenme olabiliyormuş.bir de cnm ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama kullananların yorumlarını çok okudum.saat 11 gibi en ideal ve 4 saat Sıvı alımı olmayacak wc ye de gitmemiş olmalısın bir de hergün aynı koşullarda saat idrar ve wc ) testini yapmaya çalış inşallah güzel haberler alırız

Back
X