- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden yana bir sorun yok yeterki birbirimize dua edelim Rabbim kimin vesilesi ile evlatlarımızı gönderir belli olmaz yarına liste hazırlanırsa pazartesi de başlarızÇoğunluğa uyarım ama ben kur'an bilmiyorum türkcesınden okusam olur mu .. Gece yatmadan okurum okuyamazsam şayet günaha girmek istemem okuyamadığımı söylerim .. Her gün bir tane okuyacagız o zaman dimi .. Pazartesi başlıyoruz yarın liste ayarlanmış olursa ıyı olur ..
Çok sevindim cnm herşey yolumda gidiyor öyleyse ilaçlar etkisini bir sonraki ay da gösteriyor Çalışmalara devam inşallah bu ay olurKızlar katılıyorum liste oluşturalım 1 ertane okuyup bağışlayalım 7 güsel bi sayı okumak için 7 kişi tamda güsel olur ben bugun doktora gittim kızlar kist mist olmamış çok şükür 18 mö yumurtan çok güsel dedi ilişkiye girin dedi geç yumurtlayacaksın bu ay bayağ dedi olabilir aşılamadan sonra böle şeyler endişelenme dedi
Aynen .. Benden yanada hakkım helal olsun herkese okuyan okumayan dua işi içten gelen birseydır zorla olmaz zaten .. Ama ben tanımadıgım insanlara dua etmekten daha cok mutlu oluyorum .. Birde isim olarak neye nıyet edecegızBenden yana bir sorun yok yeterki birbirimize dua edelim Rabbim kimin vesilesi ile evlatlarımızı gönderir belli olmaz yarına liste hazırlanırsa pazartesi de başlarız
Evet kalbinden ve dilinden okumadan önce yada okuduktan sonra nicklerimizi analım ama isimlerimizi de verelim derseniz benim için sakınca yokAynen .. Benden yanada hakkım helal olsun herkese okuyan okumayan dua işi içten gelen birseydır zorla olmaz zaten .. Ama ben tanımadıgım insanlara dua etmekten daha cok mutlu oluyorum .. Birde isim olarak neye nıyet edecegızvesonun niyetine mi diyecegım okurken
Tamam canım.yapabilirim inşallah...Cnm madem derecen var sen foto gönderdim ya onunla dene çok zor oluyor ben 10 aydır ölçüyorum.:) sonra yanlış çıkar tüm emek Boşa gider yada ovulasyonu tutturamayız falan yazık olur bir de aşağıda yazdıklarımı uygula bakalım başarmışmısın
:)))Zor olmuyor yazmak istemiştim
Farketmez benim için canım.hergün olsun ozaman.. Haftada bir sıra gelir zaten..doğru dimi...Kızlar benim için her türlüsü uyar, siz karar verin hergün mü okuyalım yoksa haftada 1 mi? Kura mı çekelim yoksa herkes sırasını kendi mi seçsin? Eğer kura çekeceksek ya Leylanın yada Vesonun meleği çeksin, en temiz niyetli o yavrular :)
Tatlım benim melek uyuyor.. Uyanınca kurayı çektirip en geç yarın atarım topice..pazartesi Allahın izniyle okumaya başlarız..Rabbim hepimizi mükafatlandırsın canlarımCnm liste oluşturalım bence bir düzen olsunLeYLa_21 in kızı çeksin madem öyle çeker Çekmez buraya listeyi yazsın pazartesi de duamızı etmeye başlayalım birinci kişiden.dediğin gibi herkes yapabildiğini yapsın hergün okuyabilen mümkünse okusun okuyamayan kaçgünde bir okuyacaksa bildirsin
Leyla cnm katılanlar minta,Pink love, designer,ebrulim,alpi ben ve sen umarım herkesi yazdım Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar
Bencede isim daha iyi olur istemeyen özelden msj atar ismini memnun oldum tuğbacım bende BüşraEvet kalbinden ve dilinden okumadan önce yada okuduktan sonra nicklerimizi analım ama isimlerimizi de verelim derseniz benim için sakınca yokTuğba
Ben de memnun oldum Büşra cığımBencede isim daha iyi olur istemeyen özelden msj atar ismini memnun oldum tuğbacım bende Büşra![]()
Tuğbacım isme yapılan dua makbüldür derler... İsim verenin ismine okuruz vermeyenin de nikine göre.. Zorlama yok dinimizde...Evet kalbinden ve dilinden okumadan önce yada okuduktan sonra nicklerimizi analım ama isimlerimizi de verelim derseniz benim için sakınca yokTuğba
Büşracım seninde ismini yazdım tatlımBencede isim daha iyi olur istemeyen özelden msj atar ismini memnun oldum tuğbacım bende Büşra![]()
Aynen öyle ismini vermek istemeyen olursa nicklerini anarak dua ederiz sorun yok:)))Tuğbacım isme yapılan dua makbüldür derler... İsim verenin ismine okuruz vermeyenin de nikine göre.. Zorlama yok dinimizde...
Büşracım seninde ismini yazdım tatlım
Benim gerçek ismim de leyla zaten.. Leyla diye okursunuz..nikimi gerçek ismimle almıştım
tamam semacım...senide yazdım tatlım...Kızlar benımkinide biliosunuz sema isim bencede daha iyi :)
benim ekranımda takvim var canım...senin yazdıklarını bulamıyorum ya...more yazısı nerde canım ya....?Cnm madem derecen var sen foto gönderdim ya onunla dene çok zor oluyor ben 10 aydır ölçüyorum.:) sonra yanlış çıkar tüm emek Boşa gider yada ovulasyonu tutturamayız falan yazık olur bir de aşağıda yazdıklarımı uygula bakalım başarmışmısın
senide yazdım fulyacım...memnun oldum kizlar bende Fulya :)
En Üstte solda cnmbenim ekranımda takvim var canım...senin yazdıklarını bulamıyorum ya...more yazısı nerde canım ya....?
13 ekim cnimEvet regl olanlar Türkçe meâlini okuyabilir bence de gecikmeyelim pazartesi başlayalım 7 kişi her hafta liste başına döneriz gayet güzel. Inşallah olmazsın cnm ya senin bat ne zamandı
Ay daha çok varmış cnm şimdiden ne karın ağrısı bu??13 ekim cnimmy name is kubra
![]()