Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çoğunluğa uyarım ama ben kur'an bilmiyorum türkcesınden okusam olur mu .. Gece yatmadan okurum okuyamazsam şayet günaha girmek istemem okuyamadığımı söylerim .. Her gün bir tane okuyacagız o zaman dimi .. Pazartesi başlıyoruz yarın liste ayarlanmış olursa ıyı olur ..

Çoğunluğa uyarım ama ben kur'an bilmiyorum türkcesınden okusam olur mu .. Gece yatmadan okurum okuyamazsam şayet günaha girmek istemem okuyamadığımı söylerim .. Her gün bir tane okuyacagız o zaman dimi .. Pazartesi başlıyoruz yarın liste ayarlanmış olursa ıyı olur ..
Benden yana bir sorun yok yeterki birbirimize dua edelim Rabbim kimin vesilesi ile evlatlarımızı gönderir belli olmaz yarına liste hazırlanırsa pazartesi de başlarız

Kızlar katılıyorum liste oluşturalım 1 ertane okuyup bağışlayalım 7 güsel bi sayı okumak için 7 kişi tamda güsel olur ben bugun doktora gittim kızlar kist mist olmamış çok şükür 18 mö yumurtan çok güsel dedi ilişkiye girin dedi geç yumurtlayacaksın bu ay bayağ dedi olabilir aşılamadan sonra böle şeyler endişelenme dedi

Kızlar katılıyorum liste oluşturalım 1 ertane okuyup bağışlayalım 7 güsel bi sayı okumak için 7 kişi tamda güsel olur ben bugun doktora gittim kızlar kist mist olmamış çok şükür 18 mö yumurtan çok güsel dedi ilişkiye girin dedi geç yumurtlayacaksın bu ay bayağ dedi olabilir aşılamadan sonra böle şeyler endişelenme dedi
Çok sevindim cnm herşey yolumda gidiyor öyleyse ilaçlar etkisini bir sonraki ay da gösteriyor Çalışmalara devam inşallah bu ay olur

Benden yana bir sorun yok yeterki birbirimize dua edelim Rabbim kimin vesilesi ile evlatlarımızı gönderir belli olmaz yarına liste hazırlanırsa pazartesi de başlarız
Aynen .. Benden yanada hakkım helal olsun herkese okuyan okumayan dua işi içten gelen birseydır zorla olmaz zaten .. Ama ben tanımadıgım insanlara dua etmekten daha cok mutlu oluyorum .. Birde isim olarak neye nıyet edecegız ;) vesonun niyetine mi diyecegım okurken

Aynen .. Benden yanada hakkım helal olsun herkese okuyan okumayan dua işi içten gelen birseydır zorla olmaz zaten .. Ama ben tanımadıgım insanlara dua etmekten daha cok mutlu oluyorum .. Birde isim olarak neye nıyet edecegız :KK66: vesonun niyetine mi diyecegım okurken
Evet kalbinden ve dilinden okumadan önce yada okuduktan sonra nicklerimizi analım ama isimlerimizi de verelim derseniz benim için sakınca yok;) Tuğba

Cnm madem derecen var sen foto gönderdim ya onunla dene çok zor oluyor ben 10 aydır ölçüyorum.:) sonra yanlış çıkar tüm emek Boşa gider yada ovulasyonu tutturamayız falan yazık olur bir de aşağıda yazdıklarımı uygula bakalım başarmışmısın
Tamam canım.yapabilirim inşallah...
Zor olmuyor yazmak istemiştim
:)))
Kızlar benim için her türlüsü uyar, siz karar verin hergün mü okuyalım yoksa haftada 1 mi? Kura mı çekelim yoksa herkes sırasını kendi mi seçsin? Eğer kura çekeceksek ya Leylanın yada Vesonun meleği çeksin, en temiz niyetli o yavrular :)
Farketmez benim için canım.hergün olsun ozaman.. Haftada bir sıra gelir zaten..doğru dimi...
Cnm liste oluşturalım bence bir düzen olsun LeYLa_21 LeYLa_21 in kızı çeksin madem öyle çeker Çekmez buraya listeyi yazsın pazartesi de duamızı etmeye başlayalım birinci kişiden.dediğin gibi herkes yapabildiğini yapsın hergün okuyabilen mümkünse okusun okuyamayan kaçgünde bir okuyacaksa bildirsin
Leyla cnm katılanlar minta,Pink love, designer,ebrulim,alpi ben ve sen umarım herkesi yazdım Unuttuğum varsa hatırlatın kızlar
Tatlım benim melek uyuyor.. Uyanınca kurayı çektirip en geç yarın atarım topice..pazartesi Allahın izniyle okumaya başlarız..Rabbim hepimizi mükafatlandırsın canlarım

Evet kalbinden ve dilinden okumadan önce yada okuduktan sonra nicklerimizi analım ama isimlerimizi de verelim derseniz benim için sakınca yok:KK66: Tuğba
Tuğbacım isme yapılan dua makbüldür derler... İsim verenin ismine okuruz vermeyenin de nikine göre.. Zorlama yok dinimizde...
Bencede isim daha iyi olur istemeyen özelden msj atar ismini memnun oldum tuğbacım bende Büşra :KK66:
Büşracım seninde ismini yazdım tatlım

Benim gerçek ismim de leyla zaten.. Leyla diye okursunuz..nikimi gerçek ismimle almıştım

Tuğbacım isme yapılan dua makbüldür derler... İsim verenin ismine okuruz vermeyenin de nikine göre.. Zorlama yok dinimizde...

Büşracım seninde ismini yazdım tatlım

Benim gerçek ismim de leyla zaten.. Leyla diye okursunuz..nikimi gerçek ismimle almıştım
Aynen öyle ismini vermek istemeyen olursa nicklerini anarak dua ederiz sorun yok:)))

Cnm madem derecen var sen foto gönderdim ya onunla dene çok zor oluyor ben 10 aydır ölçüyorum.:) sonra yanlış çıkar tüm emek Boşa gider yada ovulasyonu tutturamayız falan yazık olur bir de aşağıda yazdıklarımı uygula bakalım başarmışmısın
benim ekranımda takvim var canım...senin yazdıklarını bulamıyorum ya...more yazısı nerde canım ya....?

Veson Veson çocuk uyanmadan gelde şunu halledelim canım ya...kız kalkarsa şimdi yapamam...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 51
Back
X