- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
26 eylülü tıkladım OPK yi bulamadım yaÖyleyse 26 Eylül'e opk pozitif gir cnm ff sana tahmini ovulasyon Gününü çizecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 eylülü tıkladım OPK yi bulamadım yaÖyleyse 26 Eylül'e opk pozitif gir cnm ff sana tahmini ovulasyon Gününü çizecek
Bak foto gönderdim ateş girdiğin sayfa test/monitors yazıyor oraya tıkla opk çıkar26 eylülü tıkladım OPK yi bulamadım ya
Ebru hariç hepimizin adının sonu a ile bitiyor :))Tugba kubra busra leyla sema fulya ebru![]()
Ebru hariç hepimizin adının sonu a ile bitiyor :))
başardım canım..sağolasın...sen olmasan yapamazdım...şu normal adet takvimi var onu indirmiştim..o türkçe bundan biraz daha kolay...Bak foto gönderdim ateş girdiğin sayfa test/monitors yazıyor oraya tıkla opk çıkar
Evet İngilizce olunca biraz zor ama kullandıkça çözersin inşallah gelecek ay ilk ve son takvimin olur opk pozitif girmemişsin hala tabloda gözükmüyorbaşardım canım..sağolasın...sen olmasan yapamazdım...şu normal adet takvimi var onu indirmiştim..o türkçe bundan biraz daha kolay...
Birkaç saat önce buralarda idihepimizin isimlerini yazdım kağıda...prensesin kura çekmesini bekliyor...
E-brulim nerde bu akşam yok ortalarda ya...![]()
Aynen öyle oldu:)) opk pozitifi hala girmemişsin cnm tabloda gözükmüyorbu topicide ateş ölçme topicine çevirdim valla....![]()
girdim canım yaAynen öyle oldu:)) opk pozitifi hala girmemişsin cnm tabloda gözükmüyor
save yi tıklamamışım....ondan canım ya..cahillik kötü şeyAynen öyle oldu:)) opk pozitifi hala girmemişsin cnm tabloda gözükmüyor
Cnm girince tabloda Artı işareti olur girdikten sonra save var üst sağda ona basmayı unutmagirdim canım ya![]()
cnm 9 Eylül'e girmişsin ovulasyon testi ne zaman pozitif çıktı o güne girmelisinsave yi tıklamamışım....ondan canım ya..cahillik kötü şey
şimdi bak bakalım olmuşmu?
26 eylüle opk ya pozitif yapcama 9 eylüle yapmışım.....düzelttim şimdi canım...Bak foto gönderdim ateş girdiğin sayfa test/monitors yazıyor oraya tıkla opk çıkar
Önce 9 Eylül'e gir opk yı N/A yap save e bas sonra da 26 Eylül'e gir opk yı pozitif yap cnm yavaş yavaş kaparsın işi merak etme26 eylüle opk ya pozitif yapcama 9 eylüle yapmışım.....düzelttim şimdi canım...
Çok güzel cnm oldu regl Günlerini ve ilişki günlerini de hatırlıyorsan gir cnm kendine bir saat ayarla hergün Kalkış saatin yarın ölçmeye başla hadi hayırlı olsun bol Ateşli günler26 eylüle opk ya pozitif yapcama 9 eylüle yapmışım.....düzelttim şimdi canım...
Allah razı olsun canım...eğer 18 inden önce adet olursam bu ayda yakınlaşma olmaz...adam korkudan yanaşmıyor...Çok güzel cnm oldu regl Günlerini ve ilişki günlerini de hatırlıyorsan gir cnm kendine bir saat ayarla hergün Kalkış saatin yarın ölçmeye başla hadi hayırlı olsun bol Ateşli günler![]()