Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 39
Bak foto gönderdim ateş girdiğin sayfa test/monitors yazıyor oraya tıkla opk çıkar
başardım canım..sağolasın...sen olmasan yapamazdım...şu normal adet takvimi var onu indirmiştim..o türkçe bundan biraz daha kolay...

hepimizin isimlerini yazdım kağıda...prensesin kura çekmesini bekliyor...:KK76::KK76::KK76::KK76:

E-brulim nerde bu akşam yok ortalarda ya...o_Oo_Oo_O

başardım canım..sağolasın...sen olmasan yapamazdım...şu normal adet takvimi var onu indirmiştim..o türkçe bundan biraz daha kolay...
Evet İngilizce olunca biraz zor ama kullandıkça çözersin inşallah gelecek ay ilk ve son takvimin olur opk pozitif girmemişsin hala tabloda gözükmüyor

kreşten ödev verdiler veli toplatısnda..bir sürü form dolduracam...üşeniyorum valla...bugün alışveriş yaptım kızıma...bir sürü kırtasiye malzemesi..sanırsın çocuk üniversiteye başlamış....:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Veson Veson yarın sabah ateşi ölçüp girdim diyelim...sonra akıntı falan gircekmiyim...?

26 eylüle opk ya pozitif yapcama 9 eylüle yapmışım.....düzelttim şimdi canım...
Çok güzel cnm oldu regl Günlerini ve ilişki günlerini de hatırlıyorsan gir cnm kendine bir saat ayarla hergün Kalkış saatin yarın ölçmeye başla hadi hayırlı olsun bol Ateşli günler;)

Çok güzel cnm oldu regl Günlerini ve ilişki günlerini de hatırlıyorsan gir cnm kendine bir saat ayarla hergün Kalkış saatin yarın ölçmeye başla hadi hayırlı olsun bol Ateşli günler:KK66:
Allah razı olsun canım...eğer 18 inden önce adet olursam bu ayda yakınlaşma olmaz...adam korkudan yanaşmıyor...:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X