Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

EVET CNM ADETİN 21.GÜNÜ YAPILIYOR YUMURTLAYIP YUMURTLAMADIĞIN BELLİ OLUYO GEBELİK İHTİMALİDE ANLAŞILIYO O DEĞERE GÖRE BENDE 2 DÜŞÜKTEN SONRA ZORLA YAPTIRDIM DOKTORA
Bana hormon testi tedaviye baslar baslamaz yapildi canim. Yalniz adetin 21. günü degildi, gittigim klinikte öyle bir kisitlama yok. FSH ye LH degerlerim iyiymis, yumurtluyormusum ama progesteron degerini hic hatirlamiyorum.

Kızlar iyi geceler.. Şu an çok kötüyüm..
Akşam üstü kanamam oldu.. Acile gittik hemen.. Kese gözüktü ama düşük tehlikesi var dediler.. iğne vuruldum... 6 gün hastanede yatış yapabiliriz dediler.. Eşimle kan uyuşmazlığımız var.. Bir iğne varmış vurulmam gerekmiş.. Bende önce kendi doktoruma gözükmek istedim.. Aradım hemen geç saatti.. Yarın sabah muayene edicek.. Sonra da hastaneye yatabilirim kızlar ağlayarak yazıyorum.. Lütfen bebeğime bir şey olmasın.. Çok korkuyorum... Dua bekliyorum..

Cnm benim sakın ağlama sakın üzülme , vücudun strese girmesin
tüm duaalarım seninle cnm , lütfen üzülme cnm benim biz yanndayız

bugun çok kasık agrım var kasıklarım balon gibi şişti sanki patlıycaklar :( neden acaba ya

kızlar bu ilahiyi mutlaka dinleyin , kapatın gözlerinizi ve bebeğinizi yavrunuzu dileyin allahtan
cok huzur verici

peygamberin veda tepelerinden mekkeden medineye hicretini anlatıyor

Sağolun kızlar ...
yatışımı verdi doktorlar..
kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerekiyomuş..
kanamam iğnelerle kontrol altına alındı.. lekelenmem kaldı.. hani derler ya hasta yatağımdayım diye.. ben şu an aynen öyleyim Rabbim bebeğümi bana bağışlasın. ..

Sağolun kızlar ...
yatışımı verdi doktorlar..
kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerekiyomuş..
kanamam iğnelerle kontrol altına alındı.. lekelenmem kaldı.. hani derler ya hasta yatağımdayım diye.. ben şu an aynen öyleyim Rabbim bebeğümi bana bağışlasın. ..
DUALARIMIZDASIN CNMM İSMİN NEYDİ KISMETSE SANA BUGECE YASİN OKUYACAĞIZ

Back
X