- 3 Eylül 2015
- 3
- 3
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel kültürsezeryan doğum canım (SCA) Normal doğum (nsd) :)
Vakit bolrabbim o günleride göstersin inşallah bize bi bebiş konsun göbişe o zaman da onları arastırırz tartısırız :)
düşünsenize bii sancılar sıklaşmış 5 dk arayla gelio,suyumuz gelio ve biz burdan birbirimize soruoruz
- kızlarr az daha bekleyelimmi hast gittiğim de suni sancı almak istemiorum.
- dr 3 cm lik açıklık var dedi. sizce kaç cm de gitmeliyim hastaneye :)) falan falan![]()
AMİNNNNNNNNNNRABBİM BU MUHABBETLERİ YAPMAYI NASİP ETSİNN İNŞ 9 AY SONRA BUNLARI KONUŞUYOR OLALIM ALLAHIN İZNİYLE:)
HOŞGELDİNN CNMM:) TABİKİİİİ BEKLEYEBİLİRSİN BİZE KISACA HİKAYENİ YAZDA TANIYALIM SENİMerhaba kızlar bende sizinle bebişimin göbüşüme konmasını bekleyebilir miyim?
İNŞ HAMİLESİNDİR CNMMM TEST YARINDA OLMASSAN TEST YAP BENCE İNŞALLAH BURDA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRSIN:)Tabiki canım iki gün önce tam iki yıl oldu evleneli ilk 6 ay doğal yolla korunduk sonra istedik ama olmadı doktora gittik bi sorun mu var diye hormonlara baktı normal rahim temiz klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtalarım istenilen boyuta ulaştı çatladı ama gebe kalamadım bu klomen tedavisi 6 ay sürdü sonra hsg çekildim temiz çıktı eşimin spermiyogramı temiz sebebsiz infertilite yani haziran aşılama denedik tutmadı biliyorum Rabbim vaktini biliyor ve bu bizim imtihanımız yaşım 26 eşim 27 yaşında dün adet günümdü henüz olmadım ama yüzümde sivilceler attı kasıklarımda da batmalar var inşallah olmam bide hayıt hapı kullandım iki ay adetlerimi düzene soktu ama bıraktım bu ay nedense yani benim hikayem bu
İnşallah canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz bide test yapmaya cesaretim yok bi 15 gün bekliycem adet olmayı olmazsa öyle yaparımİNŞ HAMİLESİNDİR CNMMM TEST YARINDA OLMASSAN TEST YAP BENCE İNŞALLAH BURDA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRSIN:)
Cnm aktardan hayıt tohumu aldım sabahları adaçayı demliyırdum aç karnına sabah yine çörek otu bal tarçını karıştırıp yiyordum akşam da hayıt tohumu kaynar suya bir tatlı kaşığı 15 dk bekleyip içiyorsun TADI çok hoş değil tabi ama içilmeyecek birşey de değil yani lık lık kafaya dikiyordum 6 ay kadar düzenli kullandım ama sonra bıktım bıraktımCnm hayiti nasil kullandin tadi nasil suyunumu ictin cay gibimi demledin ? Ben artik bitkisel hic bisey yapmicam . Adet olursa dr gitcem ilac bide zeytinyağlı su bide yaki bide dua bide sabir![]()
Cnm hoş geldin Aramıza inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız bat da yaklaşmış ama neden 15 gün bekliyorsun düzensiz mi oluyor adetlerinİnşallah canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz bide test yapmaya cesaretim yok bi 15 gün bekliycem adet olmayı olmazsa öyle yaparım
Âmin cnmRabbim hepimizin yardımcısı olsun...ankarada sinan beksaç hocaya giden varmı?
Hosgeldin aramiza canimMerhaba kızlar bende sizinle bebişimin göbüşüme konmasını bekleyebilir miyim?
Hakkisin canim yine 6ay iyi yapmissin. Corekotu tarcin bali bende yaptim mesir macunu gibi tadi demiiCnm aktardan hayıt tohumu aldım sabahları adaçayı demliyırdum aç karnına sabah yine çörek otu bal tarçını karıştırıp yiyordum akşam da hayıt tohumu kaynar suya bir tatlı kaşığı 15 dk bekleyip içiyorsun TADI çok hoş değil tabi ama içilmeyecek birşey de değil yani lık lık kafaya dikiyordum 6 ay kadar düzenli kullandım ama sonra bıktım bıraktım
Sağol canım bat 1 gün geçti bir ara düzensizlikler oldu ondan her yaptığımda negatifi görünce şimdi bekleyeyim dedimCnm hoş geldin Aramıza inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız bat da yaklaşmış ama neden 15 gün bekliyorsun düzensiz mi oluyor adetlerin