- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Benimde yemegim yok temizlik yapsam iyi olur ama cnm istemiyo yarin yapcamEv temizlenecek hiç kalkasım yok burda sohbet guzel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yemegim yok temizlik yapsam iyi olur ama cnm istemiyo yarin yapcamEv temizlenecek hiç kalkasım yok burda sohbet guzel![]()
Aaa canım hataylılara laf yok bilmiyorlar belki halbuki buranın en cok kullanılan yeri turbedeki alan millet keyif yapıyor piknik yapıyor oralardaHataya gitmistik ben antepteyken bi turbe ismi sorduk ordakilere sanki anormal bisey sormusuz gibi hale burundulerturbeeeea turbeaaaa ben turbeaa bilmiyo Allaha emanett replik bu
![]()
Benimki buyuk ve girintili cikintili yerde cok iki yanede essek gibi balkonu var zor oluyobüyükmü evin cnm büyük evin temizliği çok zor oluyo![]()
Buyuk ama kucuk daha zor her yerını carpa carpa temızlıyorsun :) kalksam 2 saate bıter de canım istemiyorbüyükmü evin cnm büyük evin temizliği çok zor oluyo![]()
Yarında istemiycek ki :) bugun yapıp kurtulmak en iyisi hafta basıda guzel oluyorBenimde yemegim yok temizlik yapsam iyi olur ama cnm istemiyo yarin yapcamsende yarin yap alpi gel bosver
![]()
5 ayri kisidemi bilmezAaa canım hataylılara laf yok bilmiyorlar belki halbuki buranın en cok kullanılan yeri turbedeki alan millet keyif yapıyor piknik yapıyor oralarda![]()
Hehee yok benım kolay bi oda bos orayı es gecıyorum cogu zaman balkonu acmıyorum cok ruzgar alıyo eve toz doluyo baska işe yarsmıyorBenimki buyuk ve girintili cikintili yerde cok iki yanede essek gibi balkonu var zor oluyo
Evet oda doğruYarında istemiycek ki :) bugun yapıp kurtulmak en iyisi hafta basıda guzel oluyorYemekte yok
![]()
Ben bi evı ayıklayayım sonra yemegı bulurum hadı gorusuruzEvet oda doğrufasulye ayikliycam insallahh
![]()
Benimde bos bi oda var cocuk odasi malum boşluk sebebi ortadaHehee yok benım kolay bi oda bos orayı es gecıyorum cogu zaman balkonu acmıyorum cok ruzgar alıyo eve toz doluyo baska işe yarsmıyor
benim ki büyük ben valla küçük ev istiyorumBuyuk ama kucuk daha zor her yerını carpa carpa temızlıyorsun :) kalksam 2 saate bıter de canım istemiyor
Kolay gelsin bacim; )Ben bi evı ayıklayayım sonra yemegı bulurum hadı gorusuruz![]()
![]()
bizim çocuk odası yapack oda üst katta ben heralde bu evde doğurursam bebişin odası olmayacakBenimde bos bi oda var cocuk odasi malum boşluk sebebi ortada. Yalandan süpürüp siliyirum yinede salonuda kisin hic acmam ama yazin orda namaz kıldık yine gir cik olunca toz falan oldu orayida yaz boyu süpürüp sildim. Balkonlari genelde esim yikadi
. Amaaann is bitermi hic
Kucuktede oturdum esyalarim sigmadibenim ki büyük ben valla küçük ev istiyorum
benim dubleks cnm inan hiç işim bitmiyor üst katı temizlemesen alt katta yaptığın hiçbi işe yaramıyor tüm tozlar merdivende ev almak istiyoruz inan küçük istiyorumKucuktede oturdum esyalarim sigmadibüyük daha iyi cnm yaa
![]()
Bende odayi biraz buyuyunce yapmak istiyorum aslındabizim çocuk odası yapack oda üst katta ben heralde bu evde doğurursam bebişin odası olmayacak![]()
Ayy cnm dublex isinmasida zor oluyor.ben hic sevmiyorum dublex her seyi zor . Ins diledihin gibi bulursunuz cnmbenim dubleks cnm inan hiç işim bitmiyor üst katı temizlemesen alt katta yaptığın hiçbi işe yaramıyor tüm tozlar merdivende ev almak istiyoruz inan küçük istiyorum
bende hiç sevmiyorum ben istemedim ama öle denk geldi dünya kadaar fatura geliyr heryeri açmak zorundasınçocuk olsa merdivenlere gidecek inş taşınırım ozamana kadar.Ayy cnm dublex isinmasida zor oluyor.ben hic sevmiyorum dublex her seyi zor . Ins diledihin gibi bulursunuz cnm