Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Veson Veson BENİM ATEŞ DÜŞÜK ÇIKIYO YA BU SABAH YİNE 36,3 ÇIKTI HERKESİN YUMURTLAYINCA ARTMIYO YADA ÇOK AZ KİŞİNİN ARTMIYO ONLARDAN BİRİDE BENİM SANIRIM.YUMURTLADIĞIM GÜN EN DÜŞÜK VUCUT ISIMDI 36.0 YUMURTLAMADAN SONRAKİ GÜN 36,5 OLDU SONRA 36.4 36.3 HEP BÖLE .

images-22.webp

bilerek yaptım cnm ya şimdi beta yaptırcam düşük çıkçak 2 günde 1 tekrar et sinir oluyorum sonra.normalde 50 dk ya çıkıomuşta gittiğim yer küçük hastane dışardaki lab a veriolarmış ondan öleymiş.ben hamilelikten çok kaliteli yumurtluyomuyum onu merak ediom artık:)
Sen isini bilirsin cnim :anneadayı::KK200::nazar::KK45:

Ruyamda gelinligimi giymisim esimden kaçıyordum :KK47::KK48:

şükür valla iki gündür ölüodum öksürmekten bugun kendimize geldik şükür valla daha ağra çevirmeden kurtulduk
Cabuk iyilestin cnm masallah ben ginlerce cekerim grip olunca kemeiklerim falan sizim sizim sizlar :KK12:. Grip asisi olacaktm sonra vazgectim hala vaktim var aslında ama:KK17:

Cabuk iyilestin cnm masallah ben ginlerce cekerim grip olunca kemeiklerim falan sizim sizim sizlar :KK12:. Grip asisi olacaktm sonra vazgectim hala vaktim var aslında ama:KK17:
boşver aşılar zararlı aklın varsa olma aşı falan. bak kızamık aşısındaki mikrop vücuttan bebği atıomuş .. aklın varsa aşı falan olma bn hiç grip aşısı olmadm ama onun da vardır zararı... (tetonoz kuduz haricinde aşı olma).. zaten grip olmadan önce başladık bünyeye takviyeye

Veson Veson BENİM ATEŞ DÜŞÜK ÇIKIYO YA BU SABAH YİNE 36,3 ÇIKTI HERKESİN YUMURTLAYINCA ARTMIYO YADA ÇOK AZ KİŞİNİN ARTMIYO ONLARDAN BİRİDE BENİM SANIRIM.YUMURTLADIĞIM GÜN EN DÜŞÜK VUCUT ISIMDI 36.0 YUMURTLAMADAN SONRAKİ GÜN 36,5 OLDU SONRA 36.4 36.3 HEP BÖLE .
Cnm bak sana birkaç hamile tablosu ateş ölçme topiğinin ilk sayfasında daha fazlası var inceleyebilirsin herkesin ateş değerleri farklı seyreder benim bir arkadaş hamile iken 38 i görmüştü derecede bu tablolarda ateş düşük seyrediyor dikkat edersen ateş zamanla yükseliyor bazılarında stres yok Ateş'in düşük değil 36 nın altına düşerse Endişe et o da tek başına pek birşey ifade etmez iniş çıkışlar her zaman olur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 34
  • image.webp
    image.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    image.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    image.webp
    33 KB · Görüntüleme: 37
  • image.webp
    image.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 35
boşver aşılar zararlı aklın varsa olma aşı falan. bak kızamık aşısındaki mikrop vücuttan bebği atıomuş .. aklın varsa aşı falan olma bn hiç grip aşısı olmadm ama onun da vardır zararı... (tetonoz kuduz haricinde aşı olma).. zaten grip olmadan önce başladık bünyeye takviyeye
Ben cok grip oluyorum cnm ama asi olduğum sene az oluyorum. Birazda cesaret edemedim. Dr sorup belki yaptırabilirim. Hehehe onlari gecen oldum kopek isirdi bacagimi :p:p

Günaydınnn .. Uyandım ama uyanmasamıydım ikilemdeyim accık daha yatsam mı yok yok kalk evını temizle pzrtsı dedın carsamba oldu hala temızlık yapmadın :KK49::p

Cnm bak sana birkaç hamile tablosu ateş ölçme topiğinin ilk sayfasında daha fazlası var inceleyebilirsin herkesin ateş değerleri farklı seyreder benim bir arkadaş hamile iken 38 i görmüştü derecede bu tablolarda ateş düşük seyrediyor dikkat edersen ateş zamanla yükseliyor bazılarında stres yok Ateş'in düşük değil 36 nın altına düşerse Endişe et o da tek başına pek birşey ifade etmez iniş çıkışlar her zaman olur
CNM BUNLARIN HEPSİ HAMİLEMİ ŞUAN

Back
X