• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Napıcan günler belli yapçak bişi yok valla bikere bizde hafta sonuna dwnk geldi kayınvalidem yazlığa çağırdı gelemeyiz yumurtlama günlerim üzgünüm dedim:)
Hahahaha ay canim yaaa güldüm valla:KK45: . Napalim ama torun istiyolarsa mani olmayacaklar :63:

Yapacak bir şey yok, kv var diye çalışmalar durdurulmamalı :))))
Görümcen niye surat asıyor? Size mi özeniyor :p

Bence git canım böyle diken üstünde olmaz, için rahatlar.

Ben duramam :)
Ozeniyomu bilmem de suratini iyi asiyo yani okadar komigime gidiyoki :KK45::KK48:

Yapacak bir şey yok, kv var diye çalışmalar durdurulmamalı :))))
Görümcen niye surat asıyor? Size mi özeniyor :p

Bence git canım böyle diken üstünde olmaz, için rahatlar.

Ben duramam :)
Bende duramam hala yapmadim galiba patates kizartcam cay demlicem kahvaltilik bide ;)

Bende duramam hala yapmadim galiba patates kizartcam cay demlicem kahvaltilik bide :KK66:
Canım istedi ya bende yapıyım aynını benım hafta sonu eşim yok:( iş için yurtdışına çıktı yanlızım .... Yanlızken yemek yemek bile istemiyorum bende kahvaltılık hazırlıyım bu akşam yada kaynanama giderim o yapsın:)

Aynen

aynen yazlıkta dip dipe nasıl yapayım :) banyoya dakika bir biri giriyo bide eski kapılar sürekli gıcır gıcır herkesi uyandırırım valla
Yaa sorma banyo cok sikinti ;( ben sacimi yıkayıp geliyorum diyip hemen abdest alip çıkıyorum :KK48: nasil heyecanlanıyorum anlatamam :KK45:. Uyanirlar anlarlardi valla:KK53:

Canım istedi ya bende yapıyım aynını benım hafta sonu eşim yok:KK43: iş için yurtdışına çıktı yanlızım .... Yanlızken yemek yemek bile istemiyorum bende kahvaltılık hazırlıyım bu akşam yada kaynanama giderim o yapsın:)
Canin istediyse yapta ye cnim yahu boşver kv yi ;)

Bende duramam hala yapmadim galiba patates kizartcam cay demlicem kahvaltilik bide :KK66:
En güzeli gülüm afiyet olsun :)

Yani cok merak ediyosa gitsinnn evlensin.:KK14: Bizim cok mecera var yaa gurbet olunca ve cocukta isteyince mecbur yapılıyor yani
Boşver hiç takma bunları kafana, görümcen sana kızmıyordur bu konuda... siz rahatınıza bakın :)))

Back
X