- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
BekarGörümce bekar mı ? Evlen senide görürüm de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BekarGörümce bekar mı ? Evlen senide görürüm de![]()
Ahahahah çok komik ya bence özeniyo:)Bekar. Yatagin sesini duyuyo heralde gece hic uyuyamadim diyor
ohh ne guzel cnm yaa ben hep tek gidiyorum hast
Hahahaha ay canim yaaa güldüm vallaNapıcan günler belli yapçak bişi yok valla bikere bizde hafta sonuna dwnk geldi kayınvalidem yazlığa çağırdı gelemeyiz yumurtlama günlerim üzgünüm dedim:)
Ozeniyomu bilmem de suratini iyi asiyo yani okadar komigime gidiyokiYapacak bir şey yok, kv var diye çalışmalar durdurulmamalı :))))
Görümcen niye surat asıyor? Size mi özeniyor
Bence git canım böyle diken üstünde olmaz, için rahatlar.
Ben duramam :)
Ozenmese bile dinlediginden eminim yoksa beni cok sever sadece o gunlerde surat asiyo orda kaliyosak ve çalışma varsaAhahahah çok komik ya bence özeniyo:)
aynen yazlıkta dip dipe nasıl yapayım :) banyoya dakika bir biri giriyo bide eski kapılar sürekli gıcır gıcır herkesi uyandırırım vallaHahahaha ay canim yaaa güldüm valla. Napalim ama torun istiyolarsa mani olmayacaklar
![]()
Bekar. Yatagin sesini duyuyo heralde gece hic uyuyamadim diyor
ohh ne guzel cnm yaa ben hep tek gidiyorum hast
Ozeniyomu bilmem de suratini iyi asiyo yani okadar komigime gidiyoki![]()
Bende duramam hala yapmadim galiba patates kizartcam cay demlicem kahvaltilik bideYapacak bir şey yok, kv var diye çalışmalar durdurulmamalı :))))
Görümcen niye surat asıyor? Size mi özeniyor
Bence git canım böyle diken üstünde olmaz, için rahatlar.
Ben duramam :)
Daha iyi olmuş kız yumurtalar genelde gündüz çatlıyo:)))))Ozenmese bile dinlediginden eminim yoksa beni cok sever sadece o gunlerde surat asiyo orda kaliyosak ve çalışma varsa. Bi kere duymasin diye 3.30da sey ettik
![]()
Yani cok merak ediyosa gitsinnn evlensin.Çalış seninde olur de
![]()
Hos oda ise yaramadiDaha i
Daha iyi olmuş kız yumurtalar genelde gündüz çatlıyo:)))))
Canım istedi ya bende yapıyım aynını benım hafta sonu eşim yokBende duramam hala yapmadim galiba patates kizartcam cay demlicem kahvaltilik bide![]()
Yaa sorma banyo cok sikinti ;( ben sacimi yıkayıp geliyorum diyip hemen abdest alip çıkıyorumAynen
aynen yazlıkta dip dipe nasıl yapayım :) banyoya dakika bir biri giriyo bide eski kapılar sürekli gıcır gıcır herkesi uyandırırım valla
Canin istediyse yapta ye cnim yahu boşver kv yiCanım istedi ya bende yapıyım aynını benım hafta sonu eşim yokiş için yurtdışına çıktı yanlızım .... Yanlızken yemek yemek bile istemiyorum bende kahvaltılık hazırlıyım bu akşam yada kaynanama giderim o yapsın:)
En güzeli gülüm afiyet olsun :)Bende duramam hala yapmadim galiba patates kizartcam cay demlicem kahvaltilik bide![]()
Boşver hiç takma bunları kafana, görümcen sana kızmıyordur bu konuda... siz rahatınıza bakın :)))Yani cok merak ediyosa gitsinnn evlensin.Bizim cok mecera var yaa gurbet olunca ve cocukta isteyince mecbur yapılıyor yani
Kizarsa kızsınEn güzeli gülüm afiyet olsun :)
Boşver hiç takma bunları kafana, görümcen sana kızmıyordur bu konuda... siz rahatınıza bakın :)))
canımın ne istediğine karar veremedim gülüm :) herhalde bende kahvaltılık bir şeyler hazırlarım.@E-brulim sen ne yapacaksın?
He ya yeğeni olacak katlansın o kadarına :))))Kizarsa kızsınyigen yapicam heralde
.