- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
tamam canımOlur canım tabi hatta bizimleri azaltmis bile olursun sayı olarak yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canımOlur canım tabi hatta bizimleri azaltmis bile olursun sayı olarak yani![]()
Calisiyordur canim ben hep soldan yumurtluyordum sag calismiyor mu ki diyordum sonra bir ay kist oldu solda sag calismaya başladı demem o ki Allah insanin vucudunu mükemmel yaratmis dinlenerek çalışıyor yumoslarKizlar ben ciktim dr dan. 5 tane yumurta okusmus ama 14mm hepsıde cars tekrar kontrole gidicem. Igbe vermeyi dusunmuyirum ohss olursun dedi. Bende zaten 18den once catlamazki hocam dedim evet diyor5 tane olsacagina 1 tane olsaydı :) bide yine soldan oluşmuş geçende soldandi acaba sag calismiyor mu :/ simdiide diger hast sperm sonucuna gidiyorum .
cnm devlette isteye bağlı yapılırmı bilmiyorum cnm ama normal özelde muayene olmadan yaptırıyorum ben.Günaydın kızlar az önce devlet hastanesinden randevu aldım yarın icin. Pregesteron testi yaptırmak için. Yaparlar degil mi yoksa biz istersek yapılır senin kararınla degil deyip artislenirler mi? Bi kacinda bu tavır var çünkü hormon testini bile zor yaptirmistim evleneli 1 seneye yakın ama daha dolmadi
evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm kocanla mutlu huzurlu nice yılların olsun bidahi ki evlilik yıl dönümünde kucağında senin kadr tatlı bir bebişin olsun inşallahh...Ebrulim cok tesekkur ederimm insalalhh hediyem gelir ama bu ayda degil durumdan anlasilan![]()
Selamherkese selam olsun
nasılsın cnm
Anladım canım ins yaparlar ilk defa yaptiracagim yarin reglin 22. günü senin degerin kac çıkmıştıcnm devlette isteye bağlı yapılırmı bilmiyorum cnm ama normal özelde muayene olmadan yaptırıyorum ben.
Iyiyim canım isteyim ama hic calisasim yok sen nasılsın?nasılsın cnm![]()
allah iilik versin.. ii dielim ii olalım müthiş bi mide yanmam var uzanıorum öleIyiyim canım isteyim ama hic calisasim yok sen nasılsın?
benim 7,6 çıkmıştı cnmAnladım canım ins yaparlar ilk defa yaptiracagim yarin reglin 22. günü senin degerin kac çıkmıştı
Yumurtlama olmus demek oluyor o zaman ben bir de infolic i soracağım kaliteli yumoslar icinbenim 7,6 çıkmıştı cnm![]()
Gecmis olsun kraker filan iyi gelir kanaman vardı dimi devam ediyor mu?allah iilik versin.. ii dielim ii olalım müthiş bi mide yanmam var uzanıorum öle
yumurtlama olmuş ama kaliteli değil cnm kaliteli bir yumurta gebelik için hazırlanmış sağlıklı bir endometrıum için 15 in üstünde olması gerekiyormuşşşYumurtlama olmus demek oluyor o zaman ben bir de infolic i soracağım kaliteli yumoslar icin
etmio sarıya döndü dün . yiycem bakalım krekr keser inş.Gecmis olsun kraker filan iyi gelir kanaman vardı dimi devam ediyor mu?
cevap beklerken başladım canım 30 tane okudum şimdi Rabbim kabul etsin inşallah.
toplam 50 tane okudum şimdi kızlar okudukça yazarım ben
Allah razi olsun, agzina saglik gülüm.fazla okudum canım fazlada okuyabilir miyiz ben işteyim ama genelde burda vaktim boş geçiyor ders çalışma dışında okurum hep
Evet canim kesinlikle etkiliyor, benim troid sinirda olmasina ragmen ilac kullaniyorum. Geciktirmeden testlerini yaptir, hayirli sonuclar alirsin insallah. Benim yumos catlamistir herhalde, igneyi cuma günü yaptilar... Rabbim neylerse güzel eyler bakalim teste gün sayiyorum :)Inşallah olmadı ozele giderim dr lar da farklı farklı. Bir sorunu anlasam çözümü de olur benim troid hormanlarin da sıkınti olabilir o da yumurtlamayi etkiliyor designer da demisti zaten aklimda kaldi sen ne alemdesin canim yumos catladi mi
Masallah, 5 tane yumurta cok güzel haber gülüm. Büyüyecek onlar hic moralini bozma.Kizlar ben ciktim dr dan. 5 tane yumurta okusmus ama 14mm hepsıde cars tekrar kontrole gidicem. Igbe vermeyi dusunmuyirum ohss olursun dedi. Bende zaten 18den once catlamazki hocam dedim evet diyor5 tane olsacagina 1 tane olsaydı :) bide yine soldan oluşmuş geçende soldandi acaba sag calismiyor mu :/ simdiide diger hast sperm sonucuna gidiyorum .
Gelecek gülüm buna inan, Rabbim ol dedikten sonra en kötü sonuclarla bile oldurur ki senin sonucun gayet güzel.Ebrulim cok tesekkur ederimm insalalhh hediyem gelir ama bu ayda degil durumdan anlasilan![]()
Aleyküm selam tubisim :)herkese selam olsun
Açıkçası ben de aynı durumda olabilecegimden supheleniyorum ben de pco degilim yumurtaminda olustugu ve catladigini biliyorum fakat kaliteli olamayabilir ins en yakin surede gelir bebisler bi sorunu anlayabilsemyumurtlama olmuş ama kaliteli değil cnm kaliteli bir yumurta gebelik için hazırlanmış sağlıklı bir endometrıum için 15 in üstünde olması gerekiyormuşşş: inofolic kullanmaya bende başladım pcos değilim ama insülin direncini düzenliyormuş içindeki inositol maddesi yumurtalıklar daha sağlıklı oluyoruş zaten inositol b vitamini türevi hiçbi zararı yok oyüzden doktora sormadan içebilirsin ama tabi sen sor yinede
Iyi canim cok sevindim rahmin kendini yeni bebislere hazırlıyor o haldeetmio sarıya döndü dün . yiycem bakalım krekr keser inş.