• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ileri hizli sperm sayisi dusuk gördüm cnm. Bilmiyorum. 70 milyon sperm cikmis . Cok telasliyim yumurtaları unuttum.
cnm valla bu işte bi karışıklık var morfoloji %81 diyor bu mükemmel bi değerdir benim eşimin morfolojisi %3.
ama ileri hareket bayağ kötü %2 az bayağ A+B nin toplamı %50 olması gerekir.çok iyi olansa spermlerinde anormallik yok yani baş boyun anomalisi vs bunun olmaması çok güsel sperm dna hasarı yok gibi bişi anlamına gelir.birde kıvam sorunu var cnm viskozite yoğun bulunmuş burdan ortaya çıkan sonuç adam akıllı bir labaraturarda mümkünde tüp bebek merkezinde bu testi tekrar etmek gerek bana hiç güven vermedi bu snuçlar birbirini doğrulamıyor morfolojisi bukadr güselde neden hareketsiz bu spermler saçmalık var ortada sakın güvenme bu teste..............

cnm valla bu işte bi karışıklık var morfoloji %81 diyor bu mükemmel bi değerdir benim eşimin morfolojisi %3.
ama ileri hareket bayağ kötü %2 az bayağ A+B nin toplamı %50 olması gerekir.çok iyi olansa spermlerinde anormallik yok yani baş boyun anomalisi vs bunun olmaması çok güsel sperm dna hasarı yok gibi bişi anlamına gelir.birde kıvam sorunu var cnm viskozite yoğun bulunmuş burdan ortaya çıkan sonuç adam akıllı bir labaraturarda mümkünde tüp bebek merkezinde bu testi tekrar etmek gerek bana hiç güven vermedi bu snuçlar birbirini doğrulamıyor morfolojisi bukadr güselde neden hareketsiz bu spermler saçmalık var ortada sakın güvenme bu teste..............
Canim benimde az bucuk anladigim buydu iste çelişkili durumlar var sanki. Bizde zaten yaotirimca icimize sinmedi cnm esim dedi zaten az geldi diye az gelince cok yogun oluyor ya :(.yinede dr a gistericem ama tekrarlariz buyuk ihtimalle. Burda tüp bebek merkezi yok malesef. :(

Canim benimde az bucuk anladigim buydu iste çelişkili durumlar var sanki. Bizde zaten yaotirimca icimize sinmedi cnm esim dedi zaten az geldi diye az gelince cok yogun oluyor ya :KK43:.yinede dr a gistericem ama tekrarlariz buyuk ihtimalle. Burda tüp bebek merkezi yok malesef. :KK43:
cnm buarada sperm sayısı 70 milyon değil 180 milyon 70 milyon ml deki sayı eşin 2,5 mm yakın sperm çıkarmış sayıı çok güsel.sabun felan kullanmışmı çok önemli bunun verilişi yanlış sonuçlara neden olur dışarıya hiç akmamış olması lazım

cnm buarada sperm sayısı 70 milyon değil 180 milyon 70 milyon ml deki sayı eşin 2,5 mm yakın sperm çıkarmış sayıı çok güsel.sabun felan kullanmışmı çok önemli bunun verilişi yanlış sonuçlara neden olur dışarıya hiç akmamış olması lazım
Yok cnm tembihledim sabun kullanma diye.disari cikmadi sanirim. Zaten az gekmis kendide farketmis yogunluk o yuzden. Ama cidden kafam karisti ileri hızlı sayısı onemli degilmi :( oglen eve gelecek birazdan gelir :(

Semacim ben cikiyorum esim gelsin gitsin geri giricem .cok tesekkur ederim

Yok cnm tembihledim sabun kullanma diye.disari cikmadi sanirim. Zaten az gekmis kendide farketmis yogunluk o yuzden. Ama cidden kafam karisti ileri hızlı sayısı onemli degilmi :KK43: oglen eve gelecek birazdan gelir :KK43:
yok cnm bu testte sorun var hadi diyelim o ileri hız doğru öle bile olsa 180 milyonun %2 sini hesapla sen gene hamile kalırsın ama ben bu sonucun doğru olduğunu düşünmüyorum 15 gün sonra tekrar bi yaptırın doktorlar tek teste güvenmiyorlar

Sonuç 500 küsür 520 falan sanırım Dr değer artıyor sıkıntı yok Çarşamba tekrar test dedi sanki az artmış demi??
Gözün aydin canim sonuc artiyor cok sükür :21: 4. hamisimiz sensin :KK68:

Sonuç 500 küsür 520 falan sanırım Dr değer artıyor sıkıntı yok Çarşamba tekrar test dedi sanki az artmış demi??
belli olmaz moral bozmak yok belki o kese bebeğin kesesi dışında gelişen bi kese idi içini ferah tut güzel düşün güzel olsun cnmm baksana artış olmuş yinede bayağ

Pinkcim doktora niye gostermedin sonucu alinca .. ben alip doktora cikmistim iki dk aldi iceri sonucu soyledi .. boyle kafan daha cok karisti .. madem ankaraya gideceksiniz orda versin esin daha guvenilir olur.. onlarin isi bizim muayeneden daha kotu be ..

Artis var ama az sanki :( off hamilesin ama sevinemiyorsun ya .. gecen aydansa supheli bir durum bu ay olsa iyi adet gunun dundu dimi

gözün aydın cnm içini ferah tut bebişin seninle ne güzel allah daha daha büyük değerler göstersin kalp atışlarını duyursun. sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Back
X