• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bana tarif versene cnim :KK51:. Ayyy bende bitter çikolatayi tepiyorum agzina :KK53:
CNMM BENİM EŞİMDE GRADE 3 VARİKOSEL VAR SON EVRE O HALDE İŞE YARADIYSA HERKESE YARAR VALLA:) EVİCAP VİTAMİN PROXEED PLUS DİE Bİ VİTAMİN VAR 1 AY GİDİYO YANLIZ ÇOK PAHALI:( 130 TL EVİCAP UCUZ. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPMAK ÇOK ZOR UĞRAŞAMAZSIN AMA KEÇİBOYNUZU TOZU VA AKTARDA ONDAN AL Bİ KÜÇÜK KAVANOZ BALLA KARIŞTIR YEDİR ZATEN EŞİNİN BİŞEYİ YOK SENİN BUNLARI KULLANIRSAN ADAM ENERJİ PATLAMASI YAŞAYABİLİR:):):):)::)

CANIM EĞER VARSA Bİ KÖTÜLÜK PROXEED PLUS EVİCAP KEÇİBOYNUZU TOZUNU BALLA KARIŞTIR ARADA ÇAKŞIR SUYU İÇİR.MUZ CEVİZ FINDIK BAL VER BAK GÖR O DEĞERLERİ:)
Sekerde tavan yapar bunlarla :( kp seker hastasi korkuyorum ben esimde cikolota hastasi ama

CNMM BENİM EŞİMDE GRADE 3 VARİKOSEL VAR SON EVRE O HALDE İŞE YARADIYSA HERKESE YARAR VALLA:) EVİCAP VİTAMİN PROXEED PLUS DİE Bİ VİTAMİN VAR 1 AY GİDİYO YANLIZ ÇOK PAHALI:KK43: 130 TL EVİCAP UCUZ. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPMAK ÇOK ZOR UĞRAŞAMAZSIN AMA KEÇİBOYNUZU TOZU VA AKTARDA ONDAN AL Bİ KÜÇÜK KAVANOZ BALLA KARIŞTIR YEDİR ZATEN EŞİNİN BİŞEYİ YOK SENİN BUNLARI KULLANIRSAN ADAM ENERJİ PATLAMASI YAŞAYABİLİR:):):):)::)
Sonrada satu gibi 4 tane bebis gelir ;)

Sabreden dervis muradina ermis bitanem :KK60:
Biliyorum canim, doktorda bize de özel saklama kabi verdiler. Onu da torbaya sardik öyle götürdük ama iste sonuc kötü :) Doktora dedim bu hayvanciklari iyilestirme yolu var mi, deneyin ama mucizevi bir degisim elde edeceginizi sanmam dedi :) yani kötü demek hep kötü...
Tamam sabrediyorum ;).ya cnm dr un yaniliyor sonuclar acaip degiskenlik gosteriyor destegi dayicann ;)hayvanciklara. Ben canli sperm ornegi inceledim cok tatlilar kipir kipir :KK45:

Sonrada satu gibi 4 tane bebis gelir :KK66:
HAHAH AYNEN BENİM EŞİMİN HORMONLARINA DA BAKILDI NORMAL ÇIKTI VARİKOSEL KAYNAKLI MORFOLOJİ VE HIZ SORUNU VARDI AMELİYAT ÖNERMEDİ DOKTOR VİTAMİN BİLE VERMEDİ DELİ ADAM BEN KENDİM ALDIM.SONRA KADIN DOĞUMCUYA SÖLEDİM DOĞRU VİTAMİNLERİ ALMIŞSIN ONLAR İYİ GELİR DEDİ.SAYIYA HENÜZ BAKTIRMADIK AMA ADAMDA İSTEK OLARAK MÜTHİŞ BİR ARTIŞ VAR HAHAHAHHAHAHHA:)

CNMM BENİM EŞİMDE GRADE 3 VARİKOSEL VAR SON EVRE O HALDE İŞE YARADIYSA HERKESE YARAR VALLA:) EVİCAP VİTAMİN PROXEED PLUS DİE Bİ VİTAMİN VAR 1 AY GİDİYO YANLIZ ÇOK PAHALI:KK43: 130 TL EVİCAP UCUZ. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPMAK ÇOK ZOR UĞRAŞAMAZSIN AMA KEÇİBOYNUZU TOZU VA AKTARDA ONDAN AL Bİ KÜÇÜK KAVANOZ BALLA KARIŞTIR YEDİR ZATEN EŞİNİN BİŞEYİ YOK SENİN BUNLARI KULLANIRSAN ADAM ENERJİ PATLAMASI YAŞAYABİLİR:):):):)::)
Hahahahha onun en enerjili hali benim enerjisiz halim :KK47:. Tamam cnm alayimda yapayim gidip gelelimde . o_OCok tesekkur ederim

HAHAH AYNEN BENİM EŞİMİN HORMONLARINA DA BAKILDI NORMAL ÇIKTI VARİKOSEL KAYNAKLI MORFOLOJİ VE HIZ SORUNU VARDI AMELİYAT ÖNERMEDİ DOKTOR VİTAMİN BİLE VERMEDİ DELİ ADAM BEN KENDİM ALDIM.SONRA KADIN DOĞUMCUYA SÖLEDİM DOĞRU VİTAMİNLERİ ALMIŞSIN ONLAR İYİ GELİR DEDİ.SAYIYA HENÜZ BAKTIRMADIK AMA ADAMDA İSTEK OLARAK MÜTHİŞ BİR ARTIŞ VAR HAHAHAHHAHAHHA:)
:KK53::KK53::KK53: Havalarda sogudu :KK45:

Dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 45
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
  9. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
  10. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu