- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Keske cnm cok isterdim komsu olmayi sizlerleSağol canım... Keşke sizlerede ikram edebilseydim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske cnm cok isterdim komsu olmayi sizlerleSağol canım... Keşke sizlerede ikram edebilseydim...
anestezılı olacak cnm ama bayılmaktan bıle korkuyorum
bende bayagı bır ara vermıstım kk ya. sanırım adı yenı mesajlar olmus.
uygun canim misafir gitsin okuyacak22 yazdım gülüm uygundur inşallah?
Bende hastayimGun asiri yagli suicmiyoruz oturuyoruz
hadi bakalim cnm
esim azcik hastada onun icin yapiyorum karabiber ve limon sikacagim mmhhh
![]()
Canım benim.. Çok tatlısın.. Keşke komşu olsaydık çok isterdimKeske cnm cok isterdim komsu olmayi sizlerlekarsi hinada bi tane kizi olan bi bayan var su kadin leyla yafa veson olsaydi diyorum onu gorunce :))
Gecmis olsun cnm yaa ben hic istemiyorum grip olmak bu hafta onemli bmm ocin için .zaten ank gitcez kesin olurum :/ biber cidden iyi geliyorBende hastayimkp den esime esimden bana gecti yaa .. tarcin zencefil bal bibere bir hemen enerji veriyor geciyor turp gibi oluyorsun ..
Canım benim.. Çok tatlısın.. Keşke komşu olsaydık çok isterdim
Alpi senin kv yokmuBende hastayimkp den esime esimden bana gecti yaa .. tarcin zencefil bal bibere bir hemen enerji veriyor geciyor turp gibi oluyorsun ..
Yok canimAlpi senin kv yokmu![]()
Ankara zaten buzzz gibidir kesin hasta olup gelirsin :) Bende bana bulastirmayin dedim durdum ama gectiGecmis olsun cnm yaa ben hic istemiyorum grip olmak bu hafta onemli bmm ocin için .zaten ank gitcez kesin olurum :/ biber cidden iyi geliyor
Basiniz sagolsun cnmYok canimo kadar iyi o kadar tatli bir kv vardi ki 2 bucuk yilda toplam 6-7 kere gordum ocak ayinda kaybettik
![]()
Başın sağolsunn cnm kayınpederim yanlız mı yaşıyor pekiYok canimo kadar iyi o kadar tatli bir kv vardi ki 2 bucuk yilda toplam 6-7 kere gordum ocak ayinda kaybettik
![]()
Aynen cnm yaa o kesinAnkara zaten buzzz gibidir kesin hasta olup gelirsin :) Bende bana bulastirmayin dedim durdum ama gecti![]()
Cmm içine kaçmıyomu zeytinyağlı su:)Kizlar suyim biraz sogik gibi yaa fayda edermiki yinede
Hahahahahah baloncuk oluyo otururkenCmm içine kaçmıyomu zeytinyağlı su:)
Başınız sağolsun canım...Yok canimo kadar iyi o kadar tatli bir kv vardi ki 2 bucuk yilda toplam 6-7 kere gordum ocak ayinda kaybettik
![]()
Semacım ya bugün kü testte ikinci çizgi hiç çıkmadı.gece sanki yumurta olacak gibi ağrım vardı..bişey anlamadım ben bu işten..Cmm içine kaçmıyomu zeytinyağlı su:)
Sana hayırlı işler kübişim...Hahahahahah baloncuk oluyo otururken.artik kalkiyorum cnm hadi iyi gclr islerim var benim
![]()
Zaten kacsin diye oturuyoruzCmm içine kaçmıyomu zeytinyağlı su:)
Ovulasyon testini aynı saatte mi yapıyorsun canım...senin adet döngün kaç?ben aynı saatte yapamadım çay falanda içiyorum iş yerinde ondanmı ikinci çizgi çıkmadı anlamadım ya...moralim bozuldu vallaSemacim leylacim kubracim Allah razi olsun .. Bende yapistirdim yakimi ov. Testimde koyulasiyor yarin yada obur gun catlayacak sanirim..