• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bende hastayim :KK43: kp den esime esimden bana gecti yaa .. tarcin zencefil bal bibere bir hemen enerji veriyor geciyor turp gibi oluyorsun ..
Gecmis olsun cnm yaa ben hic istemiyorum grip olmak bu hafta onemli bmm ocin için .zaten ank gitcez kesin olurum :/ biber cidden iyi geliyor

Yok canim :KK43: o kadar iyi o kadar tatli bir kv vardi ki 2 bucuk yilda toplam 6-7 kere gordum ocak ayinda kaybettik :KK43:
Başınız sağolsun canım...
Cmm içine kaçmıyomu zeytinyağlı su:)
Semacım ya bugün kü testte ikinci çizgi hiç çıkmadı.gece sanki yumurta olacak gibi ağrım vardı..bişey anlamadım ben bu işten..
Hahahahahah baloncuk oluyo otururken :KK49: .artik kalkiyorum cnm hadi iyi gclr islerim var benim :KK49::KK49::KK49::KK48::anneadayı::KK46::KK51:
Sana hayırlı işler kübişim...:-)

Semacim leylacim kubracim Allah razi olsun .. Bende yapistirdim yakimi ov. Testimde koyulasiyor yarin yada obur gun catlayacak sanirim..
Ovulasyon testini aynı saatte mi yapıyorsun canım...senin adet döngün kaç?ben aynı saatte yapamadım çay falanda içiyorum iş yerinde ondanmı ikinci çizgi çıkmadı anlamadım ya...moralim bozuldu valla

Back
X