- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
BÖLE KOYU OLDUĞUNDA ERTESİ GÜN ÇATLIYOR CNM YARIN SABAHTAN MI YAPSANEki Görüntüle 1669804 bugun koyu cizgiyi yakaladim.dünü degerlendirmistim bugun mu yarin mi bir daha calisma yapsam bilemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BÖLE KOYU OLDUĞUNDA ERTESİ GÜN ÇATLIYOR CNM YARIN SABAHTAN MI YAPSANEki Görüntüle 1669804 bugun koyu cizgiyi yakaladim.dünü degerlendirmistim bugun mu yarin mi bir daha calisma yapsam bilemedim![]()
Bugunu es geceyim dimi yarin ogleden sonra tatilBÖLE KOYU OLDUĞUNDA ERTESİ GÜN ÇATLIYOR CNM YARIN SABAHTAN MI YAPSAN![]()
Göster tabi canım, 2,55 çok yüksek değil hem için rahat eder.Benim 2.55 ti endokrine goruncem en yakin zamanda su kan testi bi ciksin da cok sag ol canim ya en azindan bir sorunu anlayabilsem
Canım spermiyogram sonuçlarından neyi yazmam gerekiyor?RAHAT CNM BURDAKİLER SEN HERGÜN AĞLUYOSUN ONUN UMRUNDAMI ACABA YAHU BEN HAMİLE KALDIM BENDEN BİR TESTLER İSTEDİLER AKLINIZ HAAYALİNİZ DURUR AİDS BİLE VAR İÇİNDE:) BİTEK NE YOK PROGESTERON:)
ALLAH yardımcın olsun canım, hiç korkma hsgden sonra bebiş gelecek Allah'ın izniyle.Kızlar dün hastaneye gittim kasım 25 de hsg![]()
Zaten şuan yarına dayanacak spermcikler var:) yarına güçlü olsunlar öğleden sonra mikemmel bi zaman:)Bugunu es geceyim dimi yarin ogleden sonra tatil![]()
Göster tabi canım, 2,55 çok yüksek değil hem için rahat eder.
Canım spermiyogram sonuçlarından neyi yazmam gerekiyor?
Cnm sperm sayısı? Toplam sperm sayısı? İleri hızlı sperm sayısı ve morfoloji:)
ALLAH yardımcın olsun canım, hiç korkma hsgden sonra bebiş gelecek Allah'ın izniyle.
Sperm sayısı (ml): 7.5 milyon
Cnm duanı okudum 22 tane 12 ihlas bir Fatiha'da üzerine Allah kabul etsinEn iyisi yatmayayim canim, kafami durduk yere karistirmayayim. Dualarimi eksik etmiyorum zaten, Rabbim kabul etsin insallah... Ay ne güzel yazmissin, melekler sordugunda Rabbim bizler icinde ol desin insallah.
Bence de yarın çalışın iki gun ara olsunEki Görüntüle 1669804 bugun koyu cizgiyi yakaladim.dünü degerlendirmistim bugun mu yarin mi bir daha calisma yapsam bilemedim![]()
Ben yumurtlama gunune denk getirdim ona gore yapistirdim dün gece yapistirdim.. ilkini regliden 3 gun sonra yapistirmistim .. ovulasyon gunu belinde kalsa sankim daha iyi olarKızlar eve geldim gelirken yetiştim eczaneye aldım yakıyı şimdi yumurtlama gününden nekadar önce yapıştırayım ben bunu hiç bilmiyorummm yardımmm edinn:)
Adam 2 gün kalıcak dedi çıkartmak çok zor dedi ayy yanması sorun değil nasıl çıkarıyosunuz pekiBen yumurtlama gunune denk getirdim ona gore yapistirdim dün gece yapistirdim.. ilkini regliden 3 gun sonra yapistirmistim .. ovulasyon gunu belinde kalsa sankim daha iyi olar![]()
Ben kolonya doktum ama hic fayda etmedi bu sefer yag surecegim gercekten cok zor cikartmasi ..Adam 2 gün kalıcak dedi çıkartmak çok zor dedi ayy yanması sorun değil nasıl çıkarıyosunuz peki![]()
Slm canim yaki ile hamile kalanlar varmis bizde hem belimizi sicak tutar hemde vesile olur belki diye yaki aldik yapistirdikSlm kızlar nasılsınız ya yakı ile ilgili bazı yazışmalar var da okudum ama anlamadım ne işe yarıyor yakı merak ettim
Peki belli bir zamanı var mı canımSlm canim yaki ile hamile kalanlar varmis bizde hem belimizi sicak tutar hemde vesile olur belki diye yaki aldik yapistirdik
Adet bitiminden 3 gun sonra diyor her yerde gecen.ay oyle kullandim bu ay adetin 12. Gunu ovulasyon gunumde yapistirdim ... var nette yaz cikarPeki belli bir zamanı var mı canım
Hade ya yandık desene:) bende yağ sürerim ozaman.Ben kolonya doktum ama hic fayda etmedi bu sefer yag surecegim gercekten cok zor cikartmasi ..
Tamam canım sağolasınAdet bitiminden 3 gun sonra diyor her yerde gecen.ay oyle kullandim bu ay adetin 12. Gunu ovulasyon gunumde yapistirdim ... var nette yaz cikar
Hade ya yandık desene:) bende yağ sürerim ozaman.
Ben hiç zorlanmamıştım tabi benim koca bilemedi yarısını popoya yapıştırdı belki ondan dolayı rahat oldu ama yine de fayda gördüm çok şükürBen kolonya doktum ama hic fayda etmedi bu sefer yag surecegim gercekten cok zor cikartmasi ..
Popoma yapistirdi diye kizyordun adama bideBen hiç zorlanmamıştım tabi benim koca bilemedi yarısını popoya yapıştırdı belki ondan dolayı rahat oldu ama yine de fayda gördüm çok şükür