• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benim 2.55 ti endokrine goruncem en yakin zamanda su kan testi bi ciksin da cok sag ol canim ya en azindan bir sorunu anlayabilsem
Göster tabi canım, 2,55 çok yüksek değil hem için rahat eder.

RAHAT CNM BURDAKİLER SEN HERGÜN AĞLUYOSUN ONUN UMRUNDAMI ACABA YAHU BEN HAMİLE KALDIM BENDEN BİR TESTLER İSTEDİLER AKLINIZ HAAYALİNİZ DURUR AİDS BİLE VAR İÇİNDE:) BİTEK NE YOK PROGESTERON:)
Canım spermiyogram sonuçlarından neyi yazmam gerekiyor?

Kızlar dün hastaneye gittim kasım 25 de hsg:KK43:
ALLAH yardımcın olsun canım, hiç korkma hsgden sonra bebiş gelecek Allah'ın izniyle.

Göster tabi canım, 2,55 çok yüksek değil hem için rahat eder.

Canım spermiyogram sonuçlarından neyi yazmam gerekiyor?

Cnm sperm sayısı? Toplam sperm sayısı? İleri hızlı sperm sayısı ve morfoloji:)
ALLAH yardımcın olsun canım, hiç korkma hsgden sonra bebiş gelecek Allah'ın izniyle.

Dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 23
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 23 okundu
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 26
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 23
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 23 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 23 okundu
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
  9. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 20 okundu
  10. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
  11. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 40 okundu
  12. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 23
  13. -> 08.11.: cornella -> mazeretli
  14. -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 23

Okunan sayı: 195
Eksik: 118
Kumbara: 134

pink love pink love ağzına sağlık gülüm ❤️

Sperm sayısı (ml): 7.5 milyon
Toplam: 54 milyon
WHO A: 16%
WHO B: 19%
Morfoloji normal: 11%

En iyisi yatmayayim canim, kafami durduk yere karistirmayayim. Dualarimi eksik etmiyorum zaten, Rabbim kabul etsin insallah... Ay ne güzel yazmissin, melekler sordugunda Rabbim bizler icinde ol desin insallah.
Cnm duanı okudum 22 tane 12 ihlas bir Fatiha'da üzerine Allah kabul etsin

Kızlar eve geldim gelirken yetiştim eczaneye aldım yakıyı şimdi yumurtlama gününden nekadar önce yapıştırayım ben bunu hiç bilmiyorummm yardımmm edinn:)

Kızlar eve geldim gelirken yetiştim eczaneye aldım yakıyı şimdi yumurtlama gününden nekadar önce yapıştırayım ben bunu hiç bilmiyorummm yardımmm edinn:)
Ben yumurtlama gunune denk getirdim ona gore yapistirdim dün gece yapistirdim.. ilkini regliden 3 gun sonra yapistirmistim .. ovulasyon gunu belinde kalsa sankim daha iyi olar ;)

Ben yumurtlama gunune denk getirdim ona gore yapistirdim dün gece yapistirdim.. ilkini regliden 3 gun sonra yapistirmistim .. ovulasyon gunu belinde kalsa sankim daha iyi olar :KK66:
Adam 2 gün kalıcak dedi çıkartmak çok zor dedi ayy yanması sorun değil nasıl çıkarıyosunuz peki:(

Slm kızlar nasılsınız ya yakı ile ilgili bazı yazışmalar var da okudum ama anlamadım ne işe yarıyor yakı merak ettim

Slm kızlar nasılsınız ya yakı ile ilgili bazı yazışmalar var da okudum ama anlamadım ne işe yarıyor yakı merak ettim
Slm canim yaki ile hamile kalanlar varmis bizde hem belimizi sicak tutar hemde vesile olur belki diye yaki aldik yapistirdik

Ben hiç zorlanmamıştım tabi benim koca bilemedi yarısını popoya yapıştırdı belki ondan dolayı rahat oldu ama yine de fayda gördüm çok şükür
Popoma yapistirdi diye kizyordun adama bide :KK48: bak hamis kaldin :anneadayı: masallahh. Yarin kan vercenmi cnm o_O

Back
X