- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Cnim ben kolanya ile cikarttirdim bi yandan belimi gerdim ben kv de yavasca cekmisti hahah yine cikarmasi ona kalacakHade ya yandık desene:) bende yağ sürerim ozaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnim ben kolanya ile cikarttirdim bi yandan belimi gerdim ben kv de yavasca cekmisti hahah yine cikarmasi ona kalacakHade ya yandık desene:) bende yağ sürerim ozaman.
Ağzına sağlık canım, ALLAH razı olsun.Cnm duanı okudum 22 tane 12 ihlas bir Fatiha'da üzerine Allah kabul etsin
Bebeğim duanı okudum Allah kabul etsin gönlüne göre versin inşallahDua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 23
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 23 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 27 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 23 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 23 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 20 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 40 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 23
- -> 08.11.: cornella -> mazeretli
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 23
Okunan sayı: 244
Eksik: 69
Kumbara: 134
Ağzına sağlık canım, ALLAH razı olsun.
Canım benim düzenli değil ilaç yardımı ile adet oluyorum. Benim için en uygun tarih 25 oldu ilaçla tarihimi o zamana denk getirebilirim inşallahHadi hayirlisi canim .. niye bir ay sonra ki bu ay adet olmadin mi
Canım ben ilaçla regl oluyorum kendim o tarihi istedim umarım denk getirebilirimCNM ADET GÜNÜNE GÖRE AYARLANMIYORMU? NASIL VERDİLER O TARİHİ
Evet cnm bugün hem dua günüm hem kan günü inşallah herşey güzel giderPopoma yapistirdi diye kizyordun adama bidebak hamis kaldin
masallahh. Yarin kan vercenmi cnm
![]()
Hayırlı haberlerini bekliyoruzz cnm bugun. Duanı okudum allah kabul etsin inşallah...Evet cnm bugün hem dua günüm hem kan günü inşallah herşey güzel gider
Bu arada clexane 0,4 başladım dünAl_pi çok zor ya
Allah Razı olsun cnmHayırlı haberlerini bekliyoruzz cnm bugun. Duanı okudum allah kabul etsin inşallah...
Gunaydin cnm bende hastanedeyim suan. Beklerken duani okudim cnim fazla fazla Allah kabul etsin cnimm . Insallah yukselmistir degerin. Clexane igneydi demiEvet cnm bugün hem dua günüm hem kan günü inşallah herşey güzel gider
Cok mu zorEvet cnm bugün hem dua günüm hem kan günü inşallah herşey güzel gider
Ben regl 2.gunde gidip 11.gune tekrar gidiyordum 40 tl yi iki kere vermekten yirtiyordum sen bu ay döktün paralariGunaydin cnm bende hastanedeyim suan. Beklerken duani okudim cnim fazla fazla Allah kabul etsin cnimm . Insallah yukselmistir degerin. Clexane igneydi demi![]()
Hahahah ay cnm bu geldigim devlet hastenesi yoksa batmistikBen regl 2.gunde gidip 11.gune tekrar gidiyordum 40 tl yi iki kere vermekten yirtiyordum sen bu ay döktün paralariInsallah guzel haberler alirsin canim
Gunaydin canimmmgünaydınnnn kızlarrrr
ayy cnm seninn bu doktor maceraların çok komik ya:)Hahahah ay cnm bu geldigim devlet hastenesi yoksa batmistikgerci buda 9 tl mi 10 tlmi ne ucreti eczaneden cikiyo dankkkk diye
. Bugun yarim gunya sirayi zor verdiler baska dr a veriyor hayir dedim ben takioli hastasıyım git sekreteriyle kinus dedi zilli yerinde yoktu bide onunnkeyfini bekledim sen git ben hallediyorim dedi sağolsun aldim sırayı 42yi verdiler yine :) beni stres ettiler ya
![]()
ayy cnm seninn bu doktor maceraların çok komik ya:)
Allah Razı olsun cnm evet göbekten iğneGunaydin cnm bende hastanedeyim suan. Beklerken duani okudim cnim fazla fazla Allah kabul etsin cnimm . Insallah yukselmistir degerin. Clexane igneydi demi![]()