- 16 Mayıs 2015
- 170
- 141
- 18
ne okuyorsunuz kızlar beni de alın aranızaGerek yok bitanem ben sayilari dagitmak icin sordum. 22 yeterli
Kuzum benim sonuclara hala bir sey demedin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne okuyorsunuz kızlar beni de alın aranızaGerek yok bitanem ben sayilari dagitmak icin sordum. 22 yeterli
Kuzum benim sonuclara hala bir sey demedin?
Ayetel kürsi okuyoruz suan canim ama listenin tam ortasindayiz. Istersen seni sona ekleyebilirim.ne okuyorsunuz kızlar beni de alın aranızaben de okurum
Ebrucum araya kat 2si bos ya orasida senin icin ayrilmistine okuyorsunuz kızlar beni de alın aranızaben de okurum
Tamam ekliyorum canim, herkes hakkini helal etsin.Ebrucum araya kat 2si bos ya orasida senin icin ayrilmisti![]()
cnm hareketlilik morfoloji süper sayıda azlık var sadece 3 gün rejimine uyup vermişti dimi? sayıdaki azlık skıntı değil cnm ya vitaminlerle sayı rahatlıkla artar morfoloji bozuk olduğunda ileri hareketi etkiliyor ozaman skıntı bu sayıyı senin besin takviyelerinle arttırman lazım sen bakacaksın kocana:)Önemli degil canim
Sperm sayısı (ml): 7.5 milyon
Toplam: 54 milyon
WHO A: 16%
WHO B: 19%
Morfoloji normal: 11%
Birde bir sorum var, hamile olunca rahim ne zaman sertlesmeye/kalinlasmaya basliyor?
yok be görmedim ben işyerinden çıkınca telden giriyorum teldede bu site skıntılı biraz heralde ondan gözümden kaçtıKiz kac kere sordu sanaseni etiketledi sende tık yok dedim heralde uzmanlik alani buraya kadarmis
![]()
helal olsun canim.sonucta kurayla secildi gunler oyle belirlendi asagi yukari kaydirmak siramizi bence kuranin anlami olmaz boyle 2.si ve sanirim 7si bos araya katmak daha iyi olurTamam ekliyorum canim, herkes hakkini helal etsin.
nasıl yani cnm rahimi östrojen hormonu kalınlaştırıyor yumurta çatlayana kadar çatladıktan sonrada progesteron kalınlaşan rahmi olgunlaştırıyor yani adet gününde rahmin kalın oluyor olası bi gebeliğe hazır olmak içinÖnemli degil canim
Sperm sayısı (ml): 7.5 milyon
Toplam: 54 milyon
WHO A: 16%
WHO B: 19%
Morfoloji normal: 11%
Birde bir sorum var, hamile olunca rahim ne zaman sertlesmeye/kalinlasmaya basliyor?
Ben 7/24 telden giriyorum pc ancak elektrik olmayacakta sarjim bitcekte o zamanyok be görmedim ben işyerinden çıkınca telden giriyorum teldede bu site skıntılı biraz heralde ondan gözümden kaçtı
Cok sag ol canim... Evet 3 gün rejimine uyup vermisti. Önümüzde ki ay bebek gibi bakacagim ona :)))cnm hareketlilik morfoloji süper sayıda azlık var sadece 3 gün rejimine uyup vermişti dimi? sayıdaki azlık skıntı değil cnm ya vitaminlerle sayı rahatlıkla artar morfoloji bozuk olduğunda ileri hareketi etkiliyor ozaman skıntı bu sayıyı senin besin takviyelerinle arttırman lazım sen bakacaksın kocana:)
vallahi cnm bakmadan olmuyor benim eşimin yerlerdeydi hem benimki varikoselden dolayı morfoloji ve ileri harekette kötü biz sayıdan yırtıyoruzCok sag ol canim... Evet 3 gün rejimine uyup vermisti. Önümüzde ki ay bebek gibi bakacagim ona :)))
Benim icin de sorun yok canim, araya ekledim, araliklari da kapattim :)H
helal olsun canim.sonucta kurayla secildi gunler oyle belirlendi asagi yukari kaydirmak siramizi bence kuranin anlami olmaz boyle 2.si ve sanirim 7si bos araya katmak daha iyi olur
Hani diyorlar ya karnimin alt tarafina dokununca sertlestigini hissediyorum diye, o ne zaman oluyor diye merak ettim :)nasıl yani cnm rahimi östrojen hormonu kalınlaştırıyor yumurta çatlayana kadar çatladıktan sonrada progesteron kalınlaşan rahmi olgunlaştırıyor yani adet gününde rahmin kalın oluyor olası bi gebeliğe hazır olmak için
Canim ekledim seni, bugünlük sayilari paylastirdik yarindan itibaren okumaya baslarsin.fark etmez en sona ekleyin kızlar kimsenin hakkını gasp etmim şimdi sonradan zırt diye çıkıp :)) ben size faydam dokunsun diye hemen okuyayım dedim öyle geçti içimden ama tabi bana da okunursa ne ala![]()
Oy masallah pek iyi bakmissin kiz kocana :)vallahi cnm bakmadan olmuyor benim eşimin yerlerdeydi hem benimki varikoselden dolayı morfoloji ve ileri harekette kötü biz sayıdan yırtıyoruzben 20 günde yedirdiğim içirdiklerimle 80 milyondan 180 milyon olmuştu aşılama günü yapılan testlerde
allah allah nasıl hissediliyomuş ki o vardır belki hisseden:)313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 21
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 21
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 21
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 21
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> -
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 21
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 30 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 20
- -> 07.11.: cornella -> mazeretli
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> bildirimde bulunmadi
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 163
Eksik: 150
Kumbara: 85
Benim icin de sorun yok canim, araya ekledim, araliklari da kapattim :)
Hani diyorlar ya karnimin alt tarafina dokununca sertlestigini hissediyorum diye, o ne zaman oluyor diye merak ettim :)
Canim ekledim seni, bugünlük sayilari paylastirdik yarindan itibaren okumaya baslarsin.
Ben cok kisiden duydum alt karin bölgem sertlesti diyorlar :) salliyorlar mi ki :)))allah allah nasıl hissediliyomuş ki o vardır belki hisseden:)
tamam canım inş.başlarım313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 02.11.: blueblueEyes -> -
- -> 07.11.: cornella -> mazeretli
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> bildirimde bulunmadi
Benim icin de sorun yok canim, araya ekledim, araliklari da kapattim :)
Hani diyorlar ya karnimin alt tarafina dokununca sertlestigini hissediyorum diye, o ne zaman oluyor diye merak ettim :)
Canim ekledim seni, bugünlük sayilari paylastirdik yarindan itibaren okumaya baslarsin.
Canim ben 25 okudum![]()
Dua listemiz:
- -> 08.11.: cornella -> mazeretli
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> bildirimde bulunmadi
Kizlar @Sassenachen bildirim yapmadigi icin benim icin okuyacaklarini kumbaradan tamamladim. Bu tur ona sayi vermiyorum.
Allah razi olsun canim, cümlemizin insallah
Kuzum kac tane okudun?
Amin ecmain canimHayirli haberlerini bekliyorum...
Allah kabul etsin canim, sen kac okudun?
Agzina saglik canim
Agzina saglik LeylosumRabbim dilimizi duasiz birakmasin
![]()
Aynen Dr bana da test yaptığında genetik tahlile öyle dedi seninki düşük yapmaz ama her ihtimale başlarız dedi.dış gebelik de bugün tahlil de az buçuk belli eder inşallahDoktor bana seninki dusuge neden olmaz ama baslariz her ihtimale karsi demisti .. senin doktor pihtilasma testinde ne demisti ? Dis gebelik olursa tehlikeliymis igne ondan sordum doktorla irtibattaysan sıkıntı olmaz canimyoksa bizim gibi ugrasanlar da baslayip igneye adet olunca kesiyorlar her doktorun yontemi farkli .. Iyi haberler alirsin insallah .. belirtin vs var mi
Belirti hala yok cnm sadece biraz çabuk acıkıyor gibiyim.ara ara da sol kasıkta batma oluyor mesela dün vardı bugün yokDoktor bana seninki dusuge neden olmaz ama baslariz her ihtimale karsi demisti .. senin doktor pihtilasma testinde ne demisti ? Dis gebelik olursa tehlikeliymis igne ondan sordum doktorla irtibattaysan sıkıntı olmaz canimyoksa bizim gibi ugrasanlar da baslayip igneye adet olunca kesiyorlar her doktorun yontemi farkli .. Iyi haberler alirsin insallah .. belirtin vs var mi