• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

yeni evli olduğum için ilk defa burdan öğreniyorum görümcem benden 1 hafta sonra evlendi hamileymiş benden 6 yaş küçük dün kayınvalidem aradı ve konuşma boyunca bebek dedi durdu moralim çok bozuldu insanı nasıl etkiliyor dış taraf ya yaşınız geçiyor şimdi olsun moralim çok bozuk hangi marka kullanıyorsun canım sen
Bosver canim yaaa ilk zamanlar cok takiyorsun ama takma aramizda 6 yas var normal dersin ;) surelab benimki canim memnunum uzun suredir kullaniyirum

28 im bitecek şubatta 29 olacağım cnm bende senin yaşındaydım hamile kaldığımda 3,5 yıl korunduğum için öyle pişmanımki hemen olacak sanmıştım.hemen hamile kaldım korunmadığım ilk ayda malesef 2 düşük yaşadım 1 yıldırda hiç hamile kalamadım:KK43: rabbim inş daha fazla bekletmez:KK43:

cnm ben de 30 uma yenı gırdım. 4,5 yıllık evlıyım ve 3 yıl korundum. bende üzülüyorum ama nasip kısmet böyleymıs.
ve ben hıc hamıle kalamadım.

haklısın laf anlatmak zor.
madem böyle bir problem var eşinizle konusun ama kimseye bahsetmeyın.
bir ürolojı doktoruna gidin. işini iyi yapan bır doktor olsun ama aklınızdakılerı silmenız ıcın şart bu.
eşin her şeyı anlatsın. tahlıller yapılsın gercek ortaya cıkar bakalım zor mu kolay mı?
sıkma kendını.
biraz bekleyelim dedik canım eşim onlar ne bilsin ya kafasından yazıyor o zaman her düşenin çocuğu olmaz düşmeyen çocuk mu varmış diyor aralık sonunda da olmazsa gitcez inşallah canım Rabbim hayırlısını versin inşallah.

inşallah canım ya inşallah Allah'ım bir daha acı vermesin hayırlı bir şekilde hamile olduğun haberi tez vakit alırız sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah gerçekten ben buraya üye olduğumdan beri çok dua ediyorum sizlere her namaz sonrası her aklıma geldikçe inşallah bir gün dilek kapısı açık olur ve tez vakit tutar dualarım.
AMİNNN CNMM RABBİM DULARIMIZI KABUL ETSİNN İNŞALLAH SEN SÖLENENLERE ALDIRMA SAKINN DAHA ÇOK YENİ EVLİSİN . DAHA SİZ EVLİLİĞİNİZİN EN GÜSEL ZAMANLARINDASINIZ TADINI ÇIKAR.

Bosver canim yaaa ilk zamanlar cok takiyorsun ama takma aramizda 6 yas var normal dersin :KK66: surelab benimki canim memnunum uzun suredir kullaniyirum
ben çok soru sorabilirim canım o yüzden kusura bakmayın :KK51: benim adetim düzenlidir ilk defa geçen ay 7 gün geçikti yeni evli olduğun içindir diyen oldu şimdi bu ay nasıl olur bilmiyorum alayım bende onu canım çünkü benim ilk önce göğüslerim acır hafif başladı acısı bugünlerde riskli günler bakalım hayırlı canım Rabbim hepimize göstersin inşallah :KK68::KK68:

AMİNNN CNMM RABBİM DULARIMIZI KABUL ETSİNN İNŞALLAH SEN SÖLENENLERE ALDIRMA SAKINN DAHA ÇOK YENİ EVLİSİN . DAHA SİZ EVLİLİĞİNİZİN EN GÜSEL ZAMANLARINDASINIZ TADINI ÇIKAR.
çok sağol canım gerçekten burası ilaç gibi geliyor insana iyi ki üye olmuşum moralim bozuktu şu an çok iyi hissediyorum kendimi :KK68:

çok sağol canım gerçekten burası ilaç gibi geliyor insana iyi ki üye olmuşum moralim bozuktu şu an çok iyi hissediyorum kendimi :KK68:
HEPİMİZE İYİ GELİYOR BURASI CNM HERKESİN DERDİNİN ORTAK OLMASI GÜÇ VERİYOR İNSANA ÇEVREMDEKİ HERKES YA HAMİLE YADA ÇOKTAN DOĞURDU ETRAFIMDA BENİMLE AYNI SORUNU YAŞAYAN BİRİ OLMADIĞI İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORDUM BENDE BURASI BURDA EDİNDİĞİM ARKADAŞLIKLAR RAHATLATIYOR BENİDE BOZMA MORALİNİ HİÇ

ben çok soru sorabilirim canım o yüzden kusura bakmayın :KK51: benim adetim düzenlidir ilk defa geçen ay 7 gün geçikti yeni evli olduğun içindir diyen oldu şimdi bu ay nasıl olur bilmiyorum alayım bende onu canım çünkü benim ilk önce göğüslerim acır hafif başladı acısı bugünlerde riskli günler bakalım hayırlı canım Rabbim hepimize göstersin inşallah :KK68::KK68:

bekarken benım de adetlerım cok duzenlıydı evlendıkten sonra sapmalar basladı. benı yönlendıren kımse olmadı ama sen mutlaka doktor kontrolunu yaptır. ben 3 yıl hıc alttan muayene olmadım. eger olsaydım hiç korunmazdım. çünkü pcoya yatkınlık varmıs bende. ve haberım yoktu.

yok cnm bu zamana kadar gıttıgım butun doktorlar sözleşmiş gibi hep aynı cvp;
senın cocugun olur stres yapma.
ama hsg cekılmedım şimdi çekılecegım bakalım.
İNŞ HSG DEN SONRA HEMEN KALIRSIN HSG DEN SONRA HAMİLE KALAN ÇOK OLUYOR UFAK Bİ TIKANIKLIK VARSA HEMEN AÇILIYOR HSGDE

bekarken benım de adetlerım cok duzenlıydı evlendıkten sonra sapmalar basladı. benı yönlendıren kımse olmadı ama sen mutlaka doktor kontrolunu yaptır. ben 3 yıl hıc alttan muayene olmadım. eger olsaydım hiç korunmazdım. çünkü pcoya yatkınlık varmıs bende. ve haberım yoktu.
gerçekten mi canım :KK64: bu ayda gecikirse gideyim hemen doktora o zaman bir kere gecikti sadece bakalım bu ay ne olacak

HEPİMİZE İYİ GELİYOR BURASI CNM HERKESİN DERDİNİN ORTAK OLMASI GÜÇ VERİYOR İNSANA ÇEVREMDEKİ HERKES YA HAMİLE YADA ÇOKTAN DOĞURDU ETRAFIMDA BENİMLE AYNI SORUNU YAŞAYAN BİRİ OLMADIĞI İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORDUM BENDE BURASI BURDA EDİNDİĞİM ARKADAŞLIKLAR RAHATLATIYOR BENİDE BOZMA MORALİNİ HİÇ
haklısın gerçekten canım moral bozmayalım hiç sonuçta Rabbim'in elinde herşey inşallah en kısa zamanda hepinizden güzel haberler gelir :KK36:

leyla ablam yumurta çatlayınca 24 saat canlı kalıyo bu akşam sen yine çalışma yap gün aşırı evet daha iyi ama çatlamadan önce gün aşırı olması gerekiyo sen şuan ne yaptıysan kardır:)
Tamam canım.. Sağolasın semoşum..İnşallah sonunda müjdeli haber veririm ya... Bilmem niye bu ay çok hevesliyim.eşim bile söyledi öbür ay doktora gidecektik bu ay ne oldu hep ben seni ikna etmeye çalışıyordum bu sefer sen uğraşıyorsun dedi.RABBİM sonucunu hayırlı eylesin cumalar hürmetine.
Sağol canım
hiçbi şey yapmıyorum
yatışlardayım
inş bi şey olmaz.. :KK66:
İnşallah canım... Dikkat et aman Allahım korusun...
Adaşım çok teşekkür ederim Allah hepinizden Razı olsun Rabbim en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

E-brulim E-brulim ben LeYLa_21 LeYLa_21 için 22 ayet el kürsi 12 ihlas bir Fatiha okudum Rabbim kabul etsin
Ağzına sağlık canım.. Allâh kabul etsin.. Keseyi görmüşsün darısı başımıza olsun inşallah... Çok sevindim.Allah kucağına almayıda nasip etsin gülüm..
ilkkez bayılacagım. bayılmaktan korkuyorum:KK45::KK45:
ama dediğin gibi yeter ki sağlıkla dogsunlar.
üzülme lütfen ben çok ınanıyorum olacagına.
hepimiz müjdelicez burdan.
Önce dua için ağzına sağlık.. Ben normal doğum yaptım.doğum bitince anestezi verdiler bayıltıp alttan dikiş atıldı.. Kendime geldiğimde odama almışlardı.hiç hissetmiyor insan korkma...
Kızlar çok şükür keseyi gördük o ilk muayenede gördüğümüz şey kanama Noktası imiş düşük riski var ama korkma dedi Protestan verdi
Gözün aydın canım.. Korkma bişey olmayacak inşallah..
LeYLa_21 LeYLa_21 ablam batini simdi ekleyecegim - 14 kasim...
Baska bat'ini ekletmek isteyen var mi kizlar?
Sağol canım.. 14 kasım müjde verme günüm olsun inşallah canım..
günaydın kızlar ben de 50 tane okudum duayı
hepimiz için güzel bir gün lsun inş.
Allah razı olsun gülüm.. Ağzına sağlık

DESIGNER27 DESIGNER27 cnm sana bir soru soracagım. eğer bilgin varsa yardımcı olursan sevınırım.
bende bakterıyel enfeksıyon vardı. ilaç kullandım ama gecmedı. daha sonra ılacları tekrarladım. kurtuldum galıba dıyorum ama emın degılım. ve bu enfeksıyon varken hsg çekımı yapılmıyor.
bu durumu doktora anlattım smear istedım. o da adetlısın olmaz sımdı falan dedı. ama adetım de o an durmustu yıne de almadı smear. bana bir şey olmaz dedı antıbıyotık fıtıl verdı hsg ye gırmeden 2 gece önce bunu kullanacagım hsg den sonra da devam edecegım.
aklıma takılıyor acaba abartıyor muyum?

pınk doktor sende testesterona bakmıs mıydı. pco dan dolayı. bu arada bol bol yumoş olmus inş hayırlı sonuclanır.

veson çok sevındım. tuylerım dıken dıken oldu. devamı da güzel olur inşallah.

kızlar ne cok sohbet etmişsiniz maşallah:nazar: 35 sayfa okudum:KK53:
E-brulim E-brulim bu arada benim adım da tuğba
:21:
Bakmisti cnm yüksek cikiyor pcodan oturu

Back
X