• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 17
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 17
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 24 okundu
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 17
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 17
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 17
  9. -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 25 okundu
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 17
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 55 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 17
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> mazeretli
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 176
Eksik: 137
Kumbara: 60

Veson Veson

Bu arada canım progestan kullancaksın ya mide bulantısı yapacak hele ki iğne ve hapı beraber kullanınca.. Bil istedim.. Korkma yani, hapın ve iğnenin yan etkisi.. ;)

benim de 26sında regl olmam gerekiyordu eczaneler kapalı nöbetçi ecz.den test almıyo eşime diyorum diyorum pazartesiye doktora gidicem bebek yoksa nediye olmuyo bu regl bi baktırıcam
benım evde test stogum var :KK53: idrar testleri negatıf herhalde adet sokturucu verır :cool:

Veson Veson

Bu arada canım progestan kullancaksın ya mide bulantısı yapacak hele ki iğne ve hapı beraber kullanınca.. Bil istedim.. Korkma yani, hapın ve iğnenin yan etkisi.. :KK66:
Dr da yan etki yapacak dedi çok rahatsız olursan yatmadan iki tane ıslat rahimden yolla dedi umarım çok etkilemez çünkü Orayı fazla kurcalamak istemiyorum alttan muayeneyi bile çok gerilerek muayene oldum

yoo baktırmadım:KK47:

benim de 26sında regl olmam gerekiyordu eczaneler kapalı nöbetçi ecz.den test almıyo eşime diyorum diyorum pazartesiye doktora gidicem bebek yoksa nediye olmuyo bu regl bi baktırıcam

Sabriniza hayranim gercekten :) Biri kanina baktirmaz digeri test bile yapmaz :)
Öyle kist olusmustur gibi olumsuz düsüncelere kapilmayin kizlar, güzel düsünün güzel olsun insallah.

Sabriniza hayranim gercekten :) Biri kanina baktirmaz digeri test bile yapmaz :)
Öyle kist olusmustur gibi olumsuz düsüncelere kapilmayin kizlar, güzel düsünün güzel olsun insallah.
3 senedır alıstık artık abrulım hahahaha tam adet olacak gıbı oluyorum sonra hoooppp gecıyo:KK45:

hahaaa :) ben çoktan alırdım şimdi de nöbetci eczane çok uzak bize kocama da diyorum diyorum almıyo adam testlere karşı ille gidip kan testi yaptırıcam hamile değilsindir diyo zaten :110:çünkü korunduk bu ay regle 7 gün kala yumurtladıysam kesin hamileyim tek korunmasız ilişki o gün oldu çünkü

3 senedır alıstık artık abrulım hahahaha tam adet olacak gıbı oluyorum sonra hoooppp gecıyo:KK45:
Canim bunlar hamilelik belirtisi olabilir :KK68: ki insallah da öyledir :anneadayı:

hahaaa :) ben çoktan alırdım şimdi de nöbetci eczane çok uzak bize kocama da diyorum diyorum almıyo adam testlere karşı ille gidip kan testi yaptırıcam hamile değilsindir diyo zaten :110:çünkü korunduk bu ay regle 7 gün kala yumurtladıysam kesin hamileyim tek korunmasız ilişki o gün oldu çünkü
Dk hapi kullanmadin ama degil mi?

*Yüce Allah'ım mübarek Cuma-ı şerifin hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eyle..
hayırlı cumalarrr *
rabbim bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşşş

Bitanem ben 9 unda kan verecegim, ondan önce test yaparmiyim bilmiyorum. Suan zaten daha ignenin etkisi gecmedi resmen hamilelik belirtileri yasiyorum... Semosum bizde bu mutlulugu tadacagiz hayirlisiyla ♥
YAŞIYACAKMIYIZ EBRUMMMM:cry: KENDİMİ ÇOK YORGUNN HİSSEDİYORUM RABBİM BU SÜREÇTE GÜÇ VERSİNNNN:( GÜCÜM KALMAMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM BEN:(

Back
X