• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

*Yüce Allah'ım mübarek Cuma-ı şerifin hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eyle..
hayırlı cumalarrr *
rabbim bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşşş
Hayirli cumalar canim, cümlemize insallah :KK68:

yok ben hap kullanmıyorum eşim korunuyo
Belki sende korunurken hamile kalanlar kervanina katilirsin belli mi olur :KK48:

inşallah hepimiz hamileyizdirrr umutla bekleyen herkes
hiç beklemeyen beklemeyip umutlanan
çocuğu olan olmayan 2.yi isteyen
hepimiz hamile olalım :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Amiiiiiiiinnnn :anneadayı::KK200:

YAŞIYACAKMIYIZ EBRUMMMM:cry: KENDİMİ ÇOK YORGUNN HİSSEDİYORUM RABBİM BU SÜREÇTE GÜÇ VERSİNNNN:KK43: GÜCÜM KALMAMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM BEN:KK43:
Elbette bitanem, üzme kendini Rabbim en hayirli vakitte nasip edecek bize de anne olmayi. Bebegin icin güclü olmalisin canim... Dualarla gelecek insallah meleklerimiz. :KK46::KK46::KK46:

Elbette bitanem, üzme kendini Rabbim en hayirli vakitte nasip edecek bize de anne olmayi. Bebegin icin güclü olmalisin canim... Dualarla gelecek insallah meleklerimiz. :KK46::KK46::KK46:
İNŞALLAHHH RABBİM TEZ VAKİTTE NASİP ETSİN SAĞLIKLISINI HAYIRLISINI VAKİT VARSADA EĞER SABIR VERSİN DAYANMA GÜCÜ VERSİN:(

İNŞALLAHHH RABBİM TEZ VAKİTTE NASİP ETSİN SAĞLIKLISINI HAYIRLISINI VAKİT VARSADA EĞER SABIR VERSİN DAYANMA GÜCÜ VERSİN:KK43:
Amin insallah... Gülüm biraz kafani dagit istersen? Cok bunalmissin

olabilir inş.öle olur
ama şu an kist belirtilerini okuyorum karında şişlik alt karında dolgunluk göğüslerde dolgunluk hepsi var bende :KK43:
Kuzucum öyle seyleri okuyupta kendini delirtme lütfen... yani elbette ki kist olma ihtimali olabilir ama hamilelik belirtilerini okursan eger bu yazdiklarinin hepsinin hamilelik icin de gecerli oldugunu göreceksin :)

Amin insallah... Gülüm biraz kafani dagit istersen? Cok bunalmissin

Kuzucum öyle seyleri okuyupta kendini delirtme lütfen... yani elbette ki kist olma ihtimali olabilir ama hamilelik belirtilerini okursan eger bu yazdiklarinin hepsinin hamilelik icin de gecerli oldugunu göreceksin :)
dimi dimi :) hamilelik belirtileri de böle rabbimin işi ,belli mi olur verir bi kuzucuk daha inş.tam biz vaz geçmiş korunmaya başlamışken

Canim bunlar hamilelik belirtisi olabilir :KK68: ki insallah da öyledir :anneadayı:

Dk hapi kullanmadin ama degil mi?
ıns ya adet belırtılerınden farklı olarak gobek delıgımden ıkı parmak asagısında arada sırada o bolge kazınıyomus gıbı... gebe olsam testte cıkardı sankı ama hayırlısı

ıns ya adet belırtılerınden farklı olarak gobek delıgımden ıkı parmak asagısında arada sırada o bolge kazınıyomus gıbı... gebe olsam testte cıkardı sankı ama hayırlısı
Canim belki hcg hormonun cok yüksek olmadigi icin test negatif veriyordur?
Adetin gelmezse daha kac gün beklemeyi düsünüyorsun peki?

Leyla canım 17 duanı okudum 12 ihlas ve fatiha da üzerine okudum allah kabul etsin inşallah

bende bakmadılar.bakmaları lazımdı illa bız mı hatırlatacagız bazı şeylerı. pekı yuksek cıkınca ilaç kullandın mı?
Hayir cnm hic ilac vermiyorlar. Sadece dk hapi bnde almadim .nefret ediyorum o haptan pco icin baska ilac bilmiyorlar

Back
X