- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Sağolllll cnm çok sağol:-(selam cnm yeni gördüm çok geçmiş olsun rabbim korumuş... çok çok büyük geçmiş olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolllll cnm çok sağol:-(selam cnm yeni gördüm çok geçmiş olsun rabbim korumuş... çok çok büyük geçmiş olsun cnm
aman dikkat et kendine ...Sağolllll cnm çok sağol:-(
Gecmis olsun canim .. ucuz atlatmissiniz ..Sağolllll cnm çok sağol:-(
Sağollll canımmmGecmis olsun canim .. ucuz atlatmissiniz ..
Iyi gecelerKızlarr ben yattım herkese iyi gecelerrr
Tüh cok sanssiz bir günKızlar bugün evlilik yıldönümüm ve kocam işte olduğu için kendi kendime kutlama yapacağım galiba![]()
Olsun canım gönüller bir olsun sonra da kutlarsiniz su an hatirlamaniz yeterKızlar bugün evlilik yıldönümüm ve kocam işte olduğu için kendi kendime kutlama yapacağım galiba![]()
Gözün aydın canım, inşallah güzel haberi verirsin kardeşine :)Bu gun regl olurum canım ya pek umidim yok gece de olmazsam test yaparım ise gitmeden kardesim yurt disindan dönüyor gelmeden hamile olmani bekliyorum demişti 5 ay önce. yarin gece geliyor hep aklımda o haberi verebilmek :)
Kaç gün oldu kuzum?Toparlandim sayilir ama adetim devam edio sali yada carsamba gidicem doktora cnm
Hoşgeldin kuzucum, özledim seni :) kv nin zararı yoktur ona eminim gülüm :)Ebrusum geldim evimekiz kv nin bana hic zarari yok
![]()
Çok geçmiş olsun gülüm
Canım aramıza hoşgeldin, bende aşılamanın 9. günündeyim. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah Rabbim bekletmeden kavuşturur bebeğine.Merhaba kızlar yeni katıldım aşılama yaptırdım 11. Gündeyim bekliyorum dua edin lütfenn
Afyonlumusun canım hemşerimiyiz :)Hoşbuldumm afyonda oturuyorum 2yıldır bebek istiyorduk aşılamaya karar verdik şuanda hiç bir belirtim yok ama sadece biraz bel ağrım ilk haftada kasık ağrım çok stresli bir dönem Allah hepimize kolaylık versin
Aleyküm selam lokumcum :)slmlarr
Hadi hayırlısı gülüm, bol bol sağlıklı yumoşun olsun, döllenip meleğin/meleklerin gelsin inşallah :)iyyim sükür serophen bitti bu gün ilk ignemi oldum artik büyük ihtimal sali yumurta kontrolüne gidecem cok heyecanliyim
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, Rabbim size tez vakitte hediyenizi göndersin :)Kızlar bugün evlilik yıldönümüm ve kocam işte olduğu için kendi kendime kutlama yapacağım galiba![]()
Canım 1 yılı geride bıraktık inşallah Rabbim hayırlı yıllar nasip etsin inşallah:)Tüh cok sanssiz bir günkacinci yiliniz .. nice guzel saglikli huzurlu yillariniz olsun
Teşekkür ederim canım Rabbim hepimize hediyelerimizi göndersin iniallah:)313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 9
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 8
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 15 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 40 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 8
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25 okundu
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 288
Eksik: 25
Kumbara: 79
Gözün aydın canım, inşallah güzel haberi verirsin kardeşine :)
Kaç gün oldu kuzum?
Hoşgeldin kuzucum, özledim seni :) kv nin zararı yoktur ona eminim gülüm :)
Çok geçmiş olsun gülümverilmiş sadakanız varmış.
Canım aramıza hoşgeldin, bende aşılamanın 9. günündeyim. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah Rabbim bekletmeden kavuşturur bebeğine.
Afyonlumusun canım hemşerimiyiz :)
Aleyküm selam lokumcum :)
Hadi hayırlısı gülüm, bol bol sağlıklı yumoşun olsun, döllenip meleğin/meleklerin gelsin inşallah :)
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, Rabbim size tez vakitte hediyenizi göndersin :)
Dualarımı aldım:)313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 9
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 8
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 15 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 40 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 8
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25 okundu
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 288
Eksik: 25
Kumbara: 79
Gözün aydın canım, inşallah güzel haberi verirsin kardeşine :)
Kaç gün oldu kuzum?
Hoşgeldin kuzucum, özledim seni :) kv nin zararı yoktur ona eminim gülüm :)
Çok geçmiş olsun gülümverilmiş sadakanız varmış.
Canım aramıza hoşgeldin, bende aşılamanın 9. günündeyim. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah Rabbim bekletmeden kavuşturur bebeğine.
Afyonlumusun canım hemşerimiyiz :)
Aleyküm selam lokumcum :)
Hadi hayırlısı gülüm, bol bol sağlıklı yumoşun olsun, döllenip meleğin/meleklerin gelsin inşallah :)
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, Rabbim size tez vakitte hediyenizi göndersin :)
Evet kutlama yapalım bu hafta hamiş olursam düğünümün haftası bebek sahibi oldum derimOlsun canım gönüller bir olsun sonra da kutlarsiniz su an hatirlamaniz yeter![]()
Tekrar geçmiş olsun canım...Sağol ablammm bizde korktuk valla![]()
Bizimde vardı kuşumuz ben bekarken..konuşuyordu hemde.. Ölünce çok üzülmüştüm...Olseydi cok uzulurduk bnim canyoldasim![]()
Sağol canım.. İyiyiz çok şükür sen nasılsın haticem?iyi geceler kizlar nasilsiniz
Hadi hayırlısı bakalım canım...İnşallah güzel haberler alırsın tatlım..iyyim sükür serophen bitti bu gün ilk ignemi oldum artik büyük ihtimal sali yumurta kontrolüne gidecem cok heyecanliyim
Aaaa sizdemi 1kasımda evlendiniz canım ya..Bugün bizimde evlilik yıldönümümüz... Sizinkide kutlu olsun kübracım...Kızlar bugün evlilik yıldönümüm ve kocam işte olduğu için kendi kendime kutlama yapacağım galiba![]()
Tekrar geçmiş olsun canım...
Bizimde vardı kuşumuz ben bekarken..konuşuyordu hemde.. Ölünce çok üzülmüştüm...
Sağol canım.. İyiyiz çok şükür sen nasılsın haticem?
Hadi hayırlısı bakalım canım...İnşallah güzel haberler alırsın tatlım..
Aaaa sizdemi 1kasımda evlendiniz canım ya..Bugün bizimde evlilik yıldönümümüz... Sizinkide kutlu olsun kübracım...
2006 nikah 2009 düğün canım..tayin için öyle yapmak zorunda kaldık...Teşekkür ederim canım sizinde yuldönümünüz kutlu olsun, sen kaç yıllık evlisin
Maşallah sizin olmuş bayağı:) bizim ilk yılımız:)2006 nikah 2009 düğün canım..tayin için öyle yapmak zorunda kaldık...