• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

yok ben göbeğe yapıştırmadm sanırım ben tüysüz olduğum için acımadı ::KK53::KK53::KK53::KK53:
:KK53: bndede tuy yoktu ama acidi :KK45: yinede olmadiysa bida yapistircam :KK14: kac gun idrarimu yapamadim varya semos kasiklarimin agrisindan afedersin ikina ikina idrar yaptim o_O

allah allah çatlama esnasında mı öyle kasık ağrın oldu cnm?
Evet cnm aynen wcye olayi bitti resmen 3gun kivrandim valla. Ilk defa böyle bisey yasadim prostat gibiydi oyle soylim .simdide pis bi agri var sagda .cok mrk edyrm oldumu olmdmi.dunde kocaman sarimsi akintim vardi

Günaydın şekerlerim..
Grip olmuşum eşimden geçti sanırım..
Burnum akıyo, çok halsizim..
Sabah 7 de kalktım uyayamadım..
Ağızdan nefes alabiliyorum şu an..
bi de bu duruma mide bulantısı eklenince, gerisini siz düşünün..
Doktorum 3 ay hasta olma. Organ gelişimi olduğu için vücudun zaten çok yorulcak demişti.. Ama takdiri ilahi 3. Ayın başında üşüttüm.. Doğal yollarla halletmeye çalışıcam inş çabuk iyileşirimmm..

Hepinize günaydın öpücüklerimi
gönderiyorum...

:KK15::KK15::KK15:

:KK200::nazar::KK200:

Günaydın şekerlerim..
grip olmuşum eşimden geçti sanırım..
Doktorum 3 ay hasta olma. Organ gelişmi olduğu için vücudun zaten çok yorulcak demişti.. Ama takdiri ilahi 3. Ayın başında üşüttüm.. Doğal yollarla halletmeye çalışıcam inş çabuk iyileşirimmm..

gönderiyorum...

Cnmmmm cok gecmis olsunnn.ihlmur daln ic bol sivi tuketimiyle 2gune toplarsin kndini cnmmm ;)

Günaydın şekerlerim..
Doktorum 3 ay hasta olma. Organ gelişimi olduğu için vücudun zaten çok yorulcak demişti.. Ama takdiri ilahi 3. Ayın başında üşüttüm.. Doğal yollarla halletmeye çalışıcam inş çabuk iyileşirimmm..

gönderiyorum...

dikkat et cnm kendine bol sıvı tüket limonlu tavuk çorbası iç.hiç bişiycik olmaz

Günaydın şekerlerim..

gönderiyorum...

Günaydin güzel bayan ;)
Geçmiş olsun tam grip ayı engellemek pek mümkün degil maalesef bir de gebelikte bünye daha da zayifliyor bebis icin sorun yok canim da kendine çok saglam bakmalisin o her turlu besini senden çeker merak etme ;)

@deeploneliness
:KK66:
sağolasın arkadaşım..
insan yine endişeye kapılıyo
bi sorun olur mu filan diye..
aslında ben grip aşısı olucaktım
kimse yaptırma zararlı dedi
kararsız kaldım..
Hamileliğim de kış ayına denk
gelince böyle oldu işte..

Gunaydin vesoncum nasilsin :KK66:
vesoncum nasıl gidiyor gebelik:) buarada sabahları ateşin kaç çıkıyor ne kadar yükseldi yumurtlamadan sonraki döneme göre?
Çok şükür kızlar iyiyim kalp atışları için haftaya gideceğiz onu da duyarsam daha iyi Olacağım.ilaçlara iğnelere devam eskisi gibi sık girmemeye çalışıyorum radyasyondan dolayı çekiniyorum .arada bir girip okuyorum ne var ne yok ama düzenli takip edemiyorum önemli bir şey olursa etiketleyin

Desi ateş 37 de sabitlendi cnm geçen iki gün Düşüş yaşadım biraz panik oldum ama ateş topiği dalgalanma olabilir endişelenme dedi neyseki bugün de 37 çıktı sanırım ölçmeyi bıraksam iyi olacak:KK48: tablonun son hali

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar aranızda folic trio kullanan var mı günde üç tablet yazıyor üzerinde ben şimdiye kadar bir aldım yanlış mı oldu şimdi:110:

Back
X