• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar ya iki gündür yumurtalıklarımda hafif ağrılar olmaya başladı...üşüttüm mü acaba?anlamadım gitti.. pink love pink love canım sende belirtiler varmı?:nazar::KK60:

@deeploneliness
:KK66:
sağolasın arkadaşım..
insan yine endişeye kapılıyo
bi sorun olur mu filan diye..
aslında ben grip aşısı olucaktım
kimse yaptırma zararlı dedi
kararsız kaldım..
Hamileliğim de kış ayına denk
gelince böyle oldu işte..
geçmiş olsun canım...bol c vitamini al...dikkat et kendine ve bebişine annesi :nazar::KK19:

Günaydin güzel bayan :KK66:
Geçmiş olsun tam grip ayı engellemek pek mümkün degil maalesef bir de gebelikte bünye daha da zayifliyor bebis icin sorun yok canim da kendine çok saglam bakmalisin o her turlu besini senden çeker merak etme :KK66:
güzel haberlerini bekleyoruz canımcım...:KK68:

yok canım ya..ilk defa oldu bende anlamadım...:nazar:o_O
sen nasılsın semacım ya..dünden beri aklım sende kaldı...Allah esirgedi ya...:KK74:
ablam ümitlendirmek istemiyorum seni ama mesela böle şeyler bende hep oluyo ben gebeliğe asla bağlamam.ama sende ilk defa oluyosa vallla olabilir heee:) tuttumu acep:) aynen öle ablacım allah korudu sadaka vericem.ablamlarla birbirimize çarpıcağımızı biri sölese gülerdim yani:) resmen başımıza geldi istanbulda trafik berbat ben arabamı sattım 1 yıl önce sürekli trafikte stress burda araba kullanmak işkence:(

ablam ümitlendirmek istemiyorum seni ama mesela böle şeyler bende hep oluyo ben gebeliğe asla bağlamam.ama sende ilk defa oluyosa vallla olabilir heee:) tuttumu acep:) aynen öle ablacım allah korudu sadaka vericem.ablamlarla birbirimize çarpıcağımızı biri sölese gülerdim yani:) resmen başımıza geldi istanbulda trafik berbat ben arabamı sattım 1 yıl önce sürekli trafikte stress burda araba kullanmak işkence:KK43:
Valla canım bende 2 gündür akıntıda var. Daha erken ben gebeliğe bağlamıyorum ama bu sefer umutlanmak istiyorum.. Farklı duygular içerisindeyim canım..Rabbim inşallah nasip etsin gülüm hepimize...

kızlar günaydın
hayıt suyu ve arısütü poleni kapsülü varmış hamile kalmayı kolaylaştırıomuş kızlar

Kızlar bişi dicemmm öle gezinirken bi topikte gördümmm bi kadın 9 sene hamile kalamamış sonra bi aktara gitmiş aktar hayıt suyu ve arı sütü poleni kapsülü önermiş ve bunları kullanıp hamile kalmış sonra bende araştırdım evet bu su mucize gibi bir bitkiymiş adeti düzenliormuş pko lular bile içip hamile kalmışşş

Kızlar bişi dicemmm öle gezinirken bi topikte gördümmm bi kadın 9 sene hamile kalamamış sonra bi aktara gitmiş aktar hayıt suyu ve arı sütü poleni kapsülü önermiş ve bunları kullanıp hamile kalmış sonra bende araştırdım evet bu su mucize gibi bir bitkiymiş adeti düzenliormuş pko lular bile içip hamile kalmışşş
hayıt suyu ve arı sütü bal polen evet cnm hamileliğe katkısı var

Çok şükür kızlar iyiyim kalp atışları için haftaya gideceğiz onu da duyarsam daha iyi Olacağım.ilaçlara iğnelere devam eskisi gibi sık girmemeye çalışıyorum radyasyondan dolayı çekiniyorum .arada bir girip okuyorum ne var ne yok ama düzenli takip edemiyorum önemli bir şey olursa etiketleyin

Desi ateş 37 de sabitlendi cnm geçen iki gün Düşüş yaşadım biraz panik oldum ama ateş topiği dalgalanma olabilir endişelenme dedi neyseki bugün de 37 çıktı sanırım ölçmeyi bıraksam iyi olacak:KK48: tablonun son hali
Hadi insallah duyarsin canim cnm simdiye kadar prib olmadi simdiden sonrada prob olmaz insallahh . Radyasyon olayini iyi duaunmussun cnm bebis ve sen daha onemlisiniz tabii ;) bu arada bazi folic asitler gunde iki yada uc kere aliniyor cnm dr una sirma sansin yoksa bi ecz danis bence kusku kalmasin icinde

four dahlia four dahlia Sağol canım uyurken bile çorap var ayağında..
Havalar soğudu gündüz de kalın çoraplar giyiyorum..
Evet suyu bol içmem gerek..
Minnakların cinsiyeti belli mi canım?
Ben bugün sordum doktoruma dayanamayıp..
Erken henüz belli değil dedi.. :KK66:

canım benim dr inatçı söylemiyor ben çocuklar ile senin derdindeyim cinsiyet sonra dedi..
bende üstelemedim hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar da 6. aya kadar bende ısrar etmicem bakalım bi iyi olsunlar ama bende merak etmiyor değilim ağzından alabilirsem bi ara:))

kızlar ya iki gündür yumurtalıklarımda hafif ağrılar olmaya başladı...üşüttüm mü acaba?anlamadım gitti.. pink love pink love canım sende belirtiler varmı?:nazar::KK60:
Gecen seferki tedavide ben kesinlikle hamileyim diyordum o kdr umutluydumki anlatamam :( gogus ucu cikti karardi kasik batmasi flaan hep oldu adet gunumde test yapmaya bilr firsat olmadan adet oldum. O bana ders oldu cnm yaa hic kendimi dinlemiyorum ama 8 gun kaldi yine istemsiz kontrollere basladim ikidebir gogsumu elliyorum agriyomu diye agrimiyor . Bugun kasik ve bel agrim var bel agrim felaket yaa yakida vardi Oysaki neden olduysa. Her seye rağmen kendimi dinlemicem . Cnm senide umutlandirmak istemem ama ilk defa oluyorsa bebis olabilir ;) ins bebistir cnmm yaa. Havalarda sogudu usutmus te olabiliriz ama ins bebek cikar sonucunda :)

kızlar günaydın
hayıt suyu ve arısütü poleni kapsülü varmış hamile kalmayı kolaylaştırıomuş kızlar
Duymustum cnm pco topiginden ark temin edicegim markayida soyledi ama is siparia veriyorsun esim pek ikna olmadi ama adet okursam kesinkikle alicam pcolu ark icmis polan kapsulunu 3hafta sonunda hamile kald ogrenmis hic umudu yokken . Bulabilirsen eger forever marka olani al cnim. Ben aktarda bulamadim

Back
X