- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Benim bat 10 kasim cnm alayim dursun yapmicam hemenKiz daha cok erken bat ne zaman ki benim 16 kasimkeske iliskiden sonraki gun ciksa testte
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bat 10 kasim cnm alayim dursun yapmicam hemenKiz daha cok erken bat ne zaman ki benim 16 kasimkeske iliskiden sonraki gun ciksa testte
![]()
Keşke canım ya Kiz daha cok erken bat ne zaman ki benim 16 kasimkeske iliskiden sonraki gun ciksa testte
![]()
Tatli agrin tatlı bir bebektir insallah kirmizi bir kan degildirKızlar ya bugün akşam da dahil yumurtalık ve kasıklarımda tatlı bir ağrı vardı.beni fazla rahatsız etmiyordu. Şimdide kolum bile kalkmıyo.acayip bir uykum geldi.bir uzansam hiç kalkmayacam yani o derece.. Bugün çok kaynatmışsınız...iş yerinde rahat okuyamıyorum o geliyor bu geliyor yanıma sohbeti takip edemiyorum...
17 kasımda igneyi vurduktan sonra 18nci günüm o güne kadar adet olmam inş bence 18nci gün test yaparsam kesin sonuç verir demiHosgeldin canim .. hadi hayirli olsun insallah dogum gununden once guzel haberi alirsin..
Valla biyle biseyleri iptal edip adet olunca oyle üzülüyorum kiIste bu yuzden hemen belli olsada rahat hareket etsek temizlige girisicem acaba mi diyorum bekliyorum
Verir cnm igneden 14.gunde sonuc cikiyor galiba tam emin değilim bi arasrir istersen17 kasımda igneyi vurduktan sonra 18nci günüm o güne kadar adet olmam inş bence 18nci gün test yaparsam kesin sonuç verir demi
Amin canım inşallah hepizin göbüşü dolsun kübişim...Tatli agrin tatlı bir bebektir insallah kirmizi bir kan degildir![]()
Evet igneden 14 gun sonra kesin cikiyor canim .Verir cnm igneden 14.gunde sonuc cikiyor galiba tam emin değilim bi arasrir istersen
Amin cnm yaa aminnAmin canım inşallah hepizin göbüşü dolsun kübişim...
Afiyet olsun cnmmmAyyy yemeğide çok yedim vallahi yerimden kalkamıyorum.
E cnm o zmn 13unde yapsanyaAdet tarihlerimiz hemen hemen aynı hepimizin benimkide 13 kasım inş hiç birinizde kırmızıları görmeyiz
Şüpheli iliskidende 12 gun sonrami cikiyordu sonuc cnmEvet igneden 14 gun sonra kesin cikiyor canim .
Nerden aklına geliyor bu cin fikirler kübişim ya.. Alem kızsın vallaAklima bi fikir geldi gebelik testini okuyup ufleyecegim sonra testi yapicam![]()
Şükür gülüm iyiyim, annemlerdeyim yine :) sen nasılsın? Belirti yok canım ya, evet iştahım açık falan ama ben bunu gebeliğe yormuyorum :)Ebrulimmmm nasilsinbelirtiler varmi
![]()
İğne olmayanlar için ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten kaç gün sonra çıkarki?Evet igneden 14 gun sonra kesin cikiyor canim .
Amin canım inşallah... Hayırlısı olsun hakkımızdaAdet tarihlerimiz hemen hemen aynı hepimizin benimkide 13 kasım inş hiç birinizde kırmızıları görmeyiz
Belki pozitif cikarNerden aklına geliyor bu cin fikirler kübişim ya.. Alem kızsın valla![]()