• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benimki iç çamaşırında sarı leke yapıyor ama tuvalette elime gelince beyaz renk
Cnm ya enfeksiyon değil o hormonların tavan yaptı gebelik progesteron olacak tabi o akıntılar rahim ağzında tıkaç oluşturacak bebeği korusun die :)

bende hıc yumurta akı gıbı akıntı olmuyor. yoggsam ben yumurtlamıyor muyum?:)bu tarz akıntıyı bekarken goruyordum evlendım hıc gormedım bır tek prolaktın ıcın dostınex kullanırken gordum o kadar.

daha bugun açtım. ben de utanıyorum ama napalım. 2 hafta once aynı hastanede bayan doktora muayene olmustum ama bugunku daha ıyı gectı.

nasıl bır akıntı ıc camasırında beyaz leke bırakıyor mu. hanı diş fırcalarken uzerımıze damlar kuruyunca beyaz beyaz leke kalır .

cnm ben 50 kere doktora gıttıgım halde anlamadılar enfeksıyonu. smear da cıkmıstı.

ben ne anlıyorum biliyor musunuz? yolk sac ı okuyunca. heralde dıyorum hızlı yazdı yok sac var sadece demek ıstıyor dıye dusunuyorum ama akıl sır da erdıremıyordum. bebek yok ama saç var:KK70::KK70::KK70: nee gaddaaarrdaa cahilimm yahuu:mad::mad::mad::KK53::KK70::KK70:
Sarı leke dışında başka bir şikayetin var mı?

Cnm ya enfeksiyon değil o hormonların tavan yaptı gebelik progesteron olacak tabi o akıntılar rahim ağzında tıkaç oluşturacak bebeği korusun die :)
Iyice paranoya oldum:confused:

Kokmuyorsa sarı değilse enfeksiyon değil. O akıntı olmasa biz işte ozaman enfeksiyon kaparız bendede var o koyu renk kilot giyince anlaşılır beyaz giyin anlamazsınız bile:)
Kokmuyor sari degil foto cekeyim :KK70::KK70: bi bunun resmi konmamisti:KK70: saka tabi beyaz renk yumurtlama zamani cogaliyor normalde daha az .. beyaz giyincede gorunuyor sari leke birakiyor ;) ayy erkekler burayi okusa :21:

Onu yükseltmesi için lüteal fazda kullanman gerekiyo doktor onu sana çekilme kanaması yapsın rahim temizlensin diye vermiş progesteron eksikliğinde adetin 16.17. Gününden itibaren 10 gün progestan kullanman lazım cnm
saol cnm saolasın

Kokmuyor sari degil foto cekeyim :KK70::KK70: bi bunun resmi konmamisti:KK70: saka tabi beyaz renk yumurtlama zamani cogaliyor normalde daha az .. beyaz giyincede gorunuyor sari leke birakiyor :KK66: ayy erkekler burayi okusa :21:
/:) ay aürekli kendimizde bişi arar olduk atalım bu paronoyaları ğstümüzden sürekli jinekologtayız bizde olmaz enfeksiyon felan :)

Merhaba benim iğneden sonda 5.günüm 13. Günümde çatlatma iğnesini vuruldum. Benim çok kasıklarım ağrıdı uyutmayacak kadar ama dün ve bugün hafifledi. Cumartesi kontrolüm var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Cumartesi 9ncu gün oluyo o zaman neden çagırdı ki gebelik var mı diye mi bakacak benim de bugün 4ncü günümdü belim agrıyo hafif bişey

Back
X