• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet bebegin organlari gelisiyor sonra buyuyor onemli dönem o yuzden hamişler napiyo uyuyo :KK66: iyi geceler sana :KK68:
Evet biraz burnum akıyor Ihlamur Yaptım kendime ardından da bir bardak süt sonra doğru yatağa zaten işten gelir gelmez sızmışım:) çok yorgun hissediyorum bazen kendimi:) hepinizi öpüyorum iyi geceler:KK15:

:) adetimin 3. Günü klomene başladım günde 3 tane bir hafta içtim. Sonra 9-11-13 . Günlerim kontrole gittim her gittiğimde lh ve e2 testi verdim. En son e2 2461 çıktı doktor bile şok bu kadar beklemiyordum dedi :)
Bu doktoru çok sevdim ben ya nerdesin sen ist. Kesin ;) e2 ye hep bakti way be .. Öpesim geldi doktoru

:) adetimin 3. Günü klomene başladım günde 3 tane bir hafta içtim. Sonra 9-11-13 . Günlerim kontrole gittim her gittiğimde lh ve e2 testi verdim. En son e2 2461 çıktı doktor bile şok bu kadar beklemiyordum dedi :)
Vay be... Niye çok içtin klomeni ya..bana 5 gün günde 1 tane içirdi...şaştım valla

Back
X