• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bebis arabasi ;) IMG-20151103-WA0038.webp

Maşallah canim .. Ama cok abartma sonra bi üsütürsün yine ben geldim diye gidersin :KK66:
yok cnm allah korusun bu normal bi üşütme değil cnm zatürreden çok öte bişi benim ciğerlerim su toplamıştı iltihaplandı ama üşütmeden değil düşük yaparken yaşadığım stressten:( düşük yaptığım gece hastalandım:(

yok cnm allah korusun bu normal bi üşütme değil cnm zatürreden çok öte bişi benim ciğerlerim su toplamıştı iltihaplandı ama üşütmeden değil düşük yaparken yaşadığım stressten:KK43: düşük yaptığım gece hastalandım:KK43:
Rabbim bir daha yasatmasin canim .. hem dusugu hemde hastaligi stresi..

Ben bebek arabasini almam ki hic cok korkarim sürmeye çünkü ben kendimi bile karsidan karsiya geciremiyorum :KK70: cok korkuyorum iki saat bekliyorum biri yol veriyor en sonunda :KK70:
:KK70: ayy sesli kahkaha attim canimsin yaaa.bende iykeyim esim sinir oluyor acaba ben yokken sen nasil karsiya geciyosun xok merak ediyorum diyor :KK70: biyere gideceksem hemen karsidan karsiya dikkatli gec diye tembihliyo :KK70:

:KK70: ayy sesli kahkaha attim canimsin yaaa.bende iykeyim esim sinir oluyor acaba ben yokken sen nasil karsiya geciyosun xok merak ediyorum diyor :KK70: biyere gideceksem hemen karsidan karsiya dikkatli gec diye tembihliyo :KK70:
Biz cok benziyoruz sanirim :)) Esimde gecsene diyor yok dur bu arabada gecsin diyorum :)) ooo yandik aksama kadar burdayiz diyor birde sen iyiki araba kullanmiyorsun diyor arabayla bile gecerken beklerim kornayi yiyince gecerim sanirim (:

Back
X