- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Pembe tokali benim mavi tokali sensin alpiAyy yerim onlari ben cok tatlilar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe tokali benim mavi tokali sensin alpiAyy yerim onlari ben cok tatlilar![]()
bilmiom etkilecrk gibi durmuo ama bide böle deniyelim kaldırırım sıkılıncaTotemin hayirli olsun canim... Bu takvim seni psikolojik acidan etkilemeyecekse sorun yok :)
çıktı bişi yok kuzum herşey iyi güzel ilaca devam ilaç bitince inşallah adetim düzene girerCanım sonuc çıktı mı doktor nasıl yorumladı
Bu sefer hic uzatmadan karar verelim :)Ayyy bunun muhabbeti kötü :)) ayetel kursi cok kolay okundu gercekten hic stres yasamadan okudum .. sadece herkesin kendi sayisi sabit olmamasi biri 50 tane okurken biri 10 tane okumasi guzel olmadi .. mazeretliler haric .. ebru tek tek yazmak zorunda kaldi cunku ..
Allah kabul etsin, agzina saglik canim.25e tamamladim cnm yaa sorun degil benim hatam ben direk 22 okumustum![]()
Bende ismi azamdan yanayim :)Bence ismi azam olsun oyumu kullandim ona![]()
İnş cnm geçmiş olsunçıktı bişi yok kuzum herşey iyi güzel ilaca devam ilaç bitince inşallah adetim düzene girer
hepiniz biliyorsunuzdur ama tekrar hatırlayalım istedim...
Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.
“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.
Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.
Allah:
“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.
Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.
“Bu çocuk kimindir?”
“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.
Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.
“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.
Ve Allah der ki:
“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”
İshal neden engel oluyorsabah ishal yüzünden eşimle kapıştım...kendine dikkat etmiyorsun üşütüyorsun diye söylendi bana...ishal gebeliğe engel oluyor herzaman dikkat et kendine diyorum..falan filannn....![]()
14 gun etkisi devam ediyor canim..Arkadaşlar ignenin beşinci günü gebelik testim böyle çıktı acaba kaç güne geçer ilacın etkisi sizce bir fikri olan var mı (inş ilacın etkisi geçtiginde de böyle bi resim atarım size )
Insallah canim parantez icini okumadan yazdim :))Arkadaşlar ignenin beşinci günü gebelik testim böyle çıktı acaba kaç güne geçer ilacın etkisi sizce bir fikri olan var mı (inş ilacın etkisi geçtiginde de böyle bi resim atarım size )
Bi kaç yerdr okudum 8 günde falanda etkisi geçen oluyomuş inş öylr olur bir an önce güzel haber alırım14 gun etkisi devam ediyor canim..
İnş cnm hepimizin istedigi olur inşInsallah canim parantez icini okumadan yazdim :))
Sağol bitanem biz dayanamıyoz işte..Tugcemustafa alintiyi oku canim
Kuzum yalniz degilsin, sabreden o kadar cok insan var... Sabrinin sonunda güzel seyler olacagini düsün.Sağol bitanem biz dayanamıyoz işte..![]()
Bencede ismi azam okuyslım :)Ismi azam cok güzel herkes tamam derse okuyalim
Iyi yaptin canim, gercekten kafa dinlemis olacaksin. Iyi gelecek sana bu sürec... Su aralar sürekli birilerinin hamile kaldigini görüyorum ve inaniyorum ki bizlerde dualarimizla ulasacagiz evlatlarimiza :)
Hayirlisi olsun canim, hic bir belirtim yok, kendimi hic hamis gibi hissetmiyorum :) Rabbim neylerse güzel eyler, elimizden gelen her seyi deneyecegiz.[
Hak şerleri hayreyler
Zannetmeki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Iyi yaptin canim, gercekten kafa dinlemis olacaksin. Iyi gelecek sana bu sürec... Su aralar sürekli birilerinin hamile kaldigini görüyorum ve inaniyorum ki bizlerde dualarimizla ulasacagiz evlatlarimiza :)
Hayirlisi olsun canim, hic bir belirtim yok, kendimi hic hamis gibi hissetmiyorum :) Rabbim neylerse güzel eyler, elimizden gelen her seyi deneyecegiz.
Benim evim tam cadde üzerinde markete gitmek için yolun karşısına geçmem gerekiyor, normalde eşim beş dk gidip geliyor ama ben yolun boş olmasını beklediğim için yarım saate gelemiyorum eve işin kötü tarafı ist en yoğun caddelerinden birinde oturuyorumBen bebek arabasini almam ki hic cok korkarim sürmeye çünkü ben kendimi bile karsidan karsiya geciremiyorumcok korkuyorum iki saat bekliyorum biri yol veriyor en sonunda
![]()
Bizim yumurtalarda şöyle büyüse yaBebis arabasiEki Görüntüle 1677232