- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Bu arada yarin basliyomusun test yapmayaİyidir canısı...biraz karın ve mide bölgemde ara ara kasılma oluyor o kadar canım ya...sen nasılsın?
Tabiki ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada yarin basliyomusun test yapmayaİyidir canısı...biraz karın ve mide bölgemde ara ara kasılma oluyor o kadar canım ya...sen nasılsın?
Tabiki ben![]()
Hehehe...Karsidan karsiya gecemeyen kadinlar![]()
Yarın ayın 5 i daha canım ya... Normal BAT 12 Kasım ffye göre 14 kasımBu arada yarin basliyomusun test yapmaya5gun kaliyoya
![]()
Valla ben dün gazman gibiydim sonucu ishalle nihayete erdi.Bugün de kasık karın mide bir acayip ya...sen kabızsın ben ishalBu sorudan dolayi seni ki ki kiniyorum. İnşallah bu hallerin bir bebistendir cnm yaa
ya benim karnim kasiklarim cok fena hala wc problemim var bi damla idrar nasil Sıkıştıriyo acaip bi gazla doldum sorma kayisi falan yedim ama etki etmedi daha
![]()
Valla ben dün gazman gibiydim sonucu ishalle nihayete erdi.Bugün de kasık karın mide bir acayip ya...
Ablacım bulaşıkları hallettim, sen ne yapıyorsun?Huuuuu ebrucum napıyon canım?
Ağzına sağlık canım, ALLAH kabul etsin.25 adet okundu kizlar.
Tamam gülüm ALLAH kabul etsin :)iyi akşamlar kızlar...
çok yedım galıbayemekten sonra illa şekerlı bır sey olacak kuduruyorum yoksa
çok işim var mutfak toplanacak,banyo yapacagım offf....
E-brulim duamı edecegım cnm...banyodan sonra
![]()
Sende mi kronik kabızsın? :)bir de ben ıshal olsam ya...hep zorluyorum
neyse ben kaldırayım şu totoyu.gelırım yıne![]()
Kız öyle deme valla çok zor iş yerinde iki büklüm oldum... Kramp giriyobir de ben ıshal olsam ya...hep zorluyorum
neyse ben kaldırayım şu totoyu.gelırım yıne![]()
Valla kızımla oyun oynuyorum canım ya... Sen nasılsın canım?Ablacım bulaşıkları hallettim, sen ne yapıyorsun?
Ağzına sağlık canım, ALLAH kabul etsin.
Tamam gülüm ALLAH kabul etsin :)
Sende mi kronik kabızsın? :)
Öp prensesi benim yerime :) patlamaya hazır bomba gibiyim leyloşum, ne kadar yediysem :))) sen nasıl oldun? Ishali atlatabilir mi?Valla kızımla oyun oynuyorum canım ya... Sen nasılsın canım?
Sağol canım öptüm bile ebrucum... İnşallah hamilesindir canım ya... Valla ben sabah kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim canımÖp prensesi benim yerime :) patlamaya hazır bomba gibiyim leyloşum, ne kadar yediysem :))) sen nasıl oldun? Ishali atlatabilir mi?
Teşekkür ederim kuzucum :) hayırlısı olsun ablam ya, bende istiyorum tabi ama hayırlı değilse hasretinle yanıp tutuşmaya razıyım... Iyi olmana sevindimSağol canım öptüm bile ebrucum... İnşallah hamilesindir canım ya... Valla ben sabah kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim canım
EveeeeetCanolar canolar size kış akşamlarında yemelik doyurucu ve kocalarınızın spermlerini azdıracak bit tarif vereyimmi:)
Afiyet olsun canım, tadının nasıl olduğunu da yaz sonra :)Şuanda yapıyorum ben nohut suyu ve nohut spermlerw aşırı faydalımış :)
Tamam yazmammı:))) güselse yapalım valla :)!hiç spermi olmayan erkekte bile sperm yapımı sağlıyomuşş :)Afiyet olsun canım, tadının nasıl olduğunu da yaz sonra :)