Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme canım..İnşallah olacak umudunu yitirme kübracım...Kızlar yine TEK ÇİZGİ![]()
Hangimiz olursa olsun farketmez canım..Cumartesi akşamı çekeriz.
Eksik yok sanırım... İnşallah bu dua ile herşey hepimiz için güzel olurDuaya katılacaklar:
altunn (Kübra)
pink love (Kübra)
Veson (Tuğba)
@deeploneliness (Özlem)
LeYLa_21 (Leyla)
Al_pi (Büşra)
DESIGNER27 (Sema)
@blueblueEyes (Gülsah)
@-TubiSh- (Tuğba)
@Saadetim33
@lisaa04 (Gizem)
@hsevda (Hatice)
C cornella (Tuğba)
Themodernmumma (Bilge)
@kilincoglu87 (Sibel)
@deniz1983
@annesiyavrusu
Unuttuğum biri var mı kızlar?
Allah seni iyi etsin emiValla ben nirmalde her ay son gune kadar çalışma yapiyodum gec dollenme falan olur diyebu ay pek sıkı calisamadik
bugun o pozisyonu denedim valla cok komik yaa güldüm hep
sperm yukarı akiyo
![]()
![]()
Deneyenler burayaaaAllah seni iyi etsin emihava basinciyla birlikte düz yatinca balon gibi tısssladın mi
![]()
HahahaaahDeneyenler burayaaao ses beni kopartti zaten esim napiyosun diyo valla ben yapmiyorum dedim
![]()
Geçen sefer bizim kız çekti madem öyle sıra ile sıra
Hahahaaahbirde susmuyo dimi tren düdügü gibi
![]()
Hg vesoncum Nasılsın. Izmi azam okuyacagizGeçen sefer bizim kız çekti madem öyle sıra ile sıraLeYLa_21 in kızında haftasonu kurayı çeksin duaya da karar verilsin ben ne derseniz Varım
İsmi azam diyoruz canim cogunluk ondan yana ..Geçen sefer bizim kız çekti madem öyle sıra ile sıraLeYLa_21 in kızında haftasonu kurayı çeksin duaya da karar verilsin ben ne derseniz Varım
evet uzunnncaaa bi tisilama pisilama sesi
ilkndefa deneyenler korkmasin
![]()
Farketmez vesoncum hangimiz olursa...Geçen sefer bizim kız çekti madem öyle sıra ile sıraLeYLa_21 in kızında haftasonu kurayı çeksin duaya da karar verilsin ben ne derseniz Varım
Bende yarisinda actim anlayamdim amannn dedim zaren esim aldi kumandayi bende yataga gectimKocan kadar konuşu izliyorum güzel
![]()
İyi geceler canim ..Ben yatiyorum hanimlar iyi geceler![]()
Günüm geçeli iki ay oldu, zaten ilaçsız çok zorgunun gecmismiydi cnm
Ahahahahaaaa adamı strese sokma yahu:)Soyledimyazik adam bana ayak uyduruyo altima pecete serdi
![]()
Ahahahahaaaa adamı strese sokma yahu:)
Hergün 2 mm büyüyor cnm ona göre hesap et:)semoş bız daha calısmalara baslamadık ya hıc cnm ıstemıyor. salı gunu yumurta 12mm dı gec mı kalıyorum
Hergün 2 mm büyüyor cnm ona göre hesap et:)