- 10 Nisan 2015
- 757
- 1.168
- 113
Tutulmuştur belki egzersiz yapEvet hemde felaket iki gündür yakı yapıştırdım canım.şuan iyi hareket ediyorum.dün kalkamıyordum ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutulmuştur belki egzersiz yapEvet hemde felaket iki gündür yakı yapıştırdım canım.şuan iyi hareket ediyorum.dün kalkamıyordum ya...
Canım devlette, ücretsizDevlettemi çektircen canım?ücret ne kadar?
evet canim ben kendimi bildim bileli pcoyumHaydi bismillah, sende mi pco'sun![]()
Ofof...evet canim ben kendimi bildim bileli pcoyum
Herşey yaptım ama nafile..yakı sanki iyi geliyor canım ya...Tutulmuştur belki egzersiz yap![]()
Peki canım sen 9 oku madem, bende 8 :)o zaman fazlaligi bana ver canim
yarin nöbette uyku bana pek olmaz zaten abla katlanacaz artik![]()
Canım pazartesi 16. günüm oluyor. Dün adet sancıları başladı :) ben ocakta tüp bebeğe hazırladım kendimi :)E-brulim canim senin test günün pazartesi demi kacinci günün olacak
Amin ablam darısı tüm bekarlara inşallah.Güzel geçmesine sevindim canım... Allâh mesut etsin inşallah
Bacağında ağrı vuruyor mu, eğer öyleyse bir fizik tedavi uzmanına başvurHerşey yaptım ama nafile..yakı sanki iyi geliyor canım ya...
evet benimkilerde öyle canim maalesef cok fazla yumurtamiz var ama kalitesiz. ne büyüyor ne catliyorOfof...Bende kendimi bildim bileli pco'yum, maşallah yumurtalarım sıra sıra inci
![]()
tamam canim anlastikPeki canım sen 9 oku madem, bende 8 :)
Canım pazartesi 16. günüm oluyor. Dün adet sancıları başladı :) ben ocakta tüp bebeğe hazırladım kendimi :)
Amin ablam darısı tüm bekarlara inşallah.
Ne zaman tedaviye başladınevet benimkilerde öyle canim maalesef cok fazla yumurtamiz var ama kalitesiz. ne büyüyor ne catliyor![]()
canim bu benim ikinci tedavim ilki subat ayindaydi dis gebelikle sonuclandi nasip olmadi ekimde ki adetimle birlikte basladim ücüncü günü serophenle sonra bes günde fostimon igne yaptim sen tedavi oldun mu bu ayNe zaman tedaviye başladın
Ben bir senelik evliyim, ilk 7 ay belimden hastalık çektim diye korundum. 5 aydırda korunmuyorum yeni tedaviye başlayacağım daha hiç ilaç kullanmadımcanim bu benim ikinci tedavim ilki subat ayindaydi dis gebelikle sonuclandi nasip olmadi ekimde ki adetimle birlikte basladim ücüncü günü serophenle sonra bes günde fostimon igne yaptim sen tedavi oldun mu bu ay
hayirlisi olsun canim insallah ben 3 yillik evliyim hic korunmadim ama olmadi kendiligindenBen bir senelik evliyim, ilk 7 ay belimden hastalık çektim diye korundum. 5 aydırda korunmuyorum yeni tedaviye başlayacağım daha hiç ilaç kullanmadım![]()
Amin canım inşallah.. Yarın dua sırası kimde canım?Peki canım sen 9 oku madem, bende 8 :)
Canım pazartesi 16. günüm oluyor. Dün adet sancıları başladı :) ben ocakta tüp bebeğe hazırladım kendimi :)
Amin ablam darısı tüm bekarlara inşallah.
Yok canım ya.benimki terledim sonrada soğuğa çıkınca olan oldu..Bacağında ağrı vuruyor mu, eğer öyleyse bir fizik tedavi uzmanına başvur
Ya nasip diyelim inşallah Rabbim bizede nasip ederhayirlisi olsun canim insallah ben 3 yillik evliyim hic korunmadim ama olmadi kendiliginden
amin canim insallahYa nasip diyelim inşallah Rabbim bizede nasip eder![]()
Bende pcoluyum, bu ay dinleniyorum gelecek ay tüp bebek önerdi dr um.. 2 başarısız aşılamam olduevet canim ben kendimi bildim bileli pcoyum
Hayatım sen tutulmuşsun sakın terli kalma birde egzersiz yap düzelir inşallah, yakıda iyi gelirAmin canım inşallah.. Yarın dua sırası kimde canım?
Yok canım ya.benimki terledim sonrada soğuğa çıkınca olan oldu..
Nasip gülüm olana da şükür olmayana da :) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.tamam canim anlastik
hemen öyle umutsuz olma canim dur bakalim mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dua edecez bol bol birbirimize insallah
Ablacım yarın dua sırası @Sassenachen (Bilge) arkadaşımızda. Yarın akşam ismi azam duası içinde listeyi hazırlayacağım.Amin canım inşallah.. Yarın dua sırası kimde canım?
Yok canım ya.benimki terledim sonrada soğuğa çıkınca olan oldu..
insallah hakkinda hayirlisi olsun canim zorlu sürecler ama bizede Allah nasip eder insallahBende pcoluyum, bu ay dinleniyorum gelecek ay tüp bebek önerdi dr um.. 2 başarısız aşılamam olduelimde bol miktarda gonal f var ztn... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah