Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim E-brulim tahmin etmistim cunku bu kadar sessiz kalmazdi ebru :)
Elif gelmis hosgelmis annesine erken kavusmak istemis rabbim bahtini guzel eylesin insallah ❤

Gerçekten çok üzüldüm umarım o an yanlışlık olmuştur ve bebeğin iyidir :KK43: Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin canım inşallah.. Başka doktora da gidecem.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah...
LeYLa_21 LeYLa_21 ayy şaka olsaydi keske bu ya ne oluyor bu bebislere ya erken geliyorlar ya kalpleri atmiyor .. Herseyin hayirlisi ama insan alisiyor hemen yaa .. Umarim bi yalnislik olmustur :KK43:
Sağol canım valla Şaka gibi.doktorun odasına mutlu girdim gözyaşlarıyla çıktım.hiç beklemiyordum böyle olacağını.. Iki hafta evvel kalp atışı 107 idi...birden nasıl sıfırlanır aklım almıyor...hastane başıma yıkıldı bugün... Çok kötüyüm... Demin annem le konuştum biraz rahatladım...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım ya....

LeYLa_21 LeYLa_21 canimm sende mi olamaz ya :KK61:
Yok dr duyamamistir bebisin senledir insallah kuzum güzel haberler ver ya uf

Bu ara yine yaprak dökümü yaşıyoruz sanırsam :( zaten içim heeep bi hüzünlü bu aralar..
Sen nasılsın canım benim kuzucukların nasıllar.. ❤️

LeYLa_21 LeYLa_21 canimm sende mi olamaz ya :KK61:
Yok dr duyamamistir bebisin senledir insallah kuzum güzel haberler ver ya uf
Salı günü tekrar gidecem canım... Inşallah güzel haberler alıp sizlerede verebilirim canım... Hala bulantım var...Rabbim inşallah bir mucize yaratır... Çok kötüyüm... Eşim moral vermeye çalışıyor ama ben benden geçtim. Bugün o hastane başıma yıkıldı... Ne kadar zor..doktorada tekrar tekrar sordum.sonuç değişmez ama yinede bekleyelim dedi... Rabbim inşallah doktoru yanıltır... Sabahtan beri canlı cenaze gibiyim. Kızım için ayakta durmaya çalışıyorum. Sahip olduklarım için Allaha şükrediyorum.biliyorumki Rabbim sevdiği kullarını imtihan ediyor. Inşallah bizde o kullardanızdır..ne olursa olsun asla Rabbime isyan etmem.biliyorumki herşey Rabbim dendir.benim için en hayırlısını o bilir.. Verende Rabbim alanda... Eğer gerçekten yavrumun bu dünyada nasibi yoksa, bana cennette şefaatçi olsun... :KK61::KK61::KK61::KK61:

LeYLa_21 LeYLa_21 canım ne diyeceğimi şaşırdım valla çok üzüldüm. Bazen bir doktorda başka diğerinde başka çıkabiliyor. Canım hem de başın sağolsun yeni okudum. Allah dağına göre kar verirmiş sen güçlü bir insansın her şeyin üstesinden gelirsin canım. İnş Rabbim bebişini sana bağışlasın.

Salı günü tekrar gidecem canım... Inşallah güzel haberler alıp sizlerede verebilirim canım... Hala bulantım var...Rabbim inşallah bir mucize yaratır... Çok kötüyüm... Eşim moral vermeye çalışıyor ama ben benden geçtim. Bugün o hastane başıma yıkıldı... Ne kadar zor..doktorada tekrar tekrar sordum.sonuç değişmez ama yinede bekleyelim dedi... Rabbim inşallah doktoru yanıltır... Sabahtan beri canlı cenaze gibiyim. Kızım için ayakta durmaya çalışıyorum. Sahip olduklarım için Allaha şükrediyorum.biliyorumki Rabbim sevdiği kullarını imtihan ediyor. Inşallah bizde o kullardanızdır..ne olursa olsun asla Rabbime isyan etmem.biliyorumki herşey Rabbim dendir.benim için en hayırlısını o bilir.. Verende Rabbim alanda... Eğer gerçekten yavrumun bu dünyada nasibi yoksa, bana cennette şefaatçi olsun... :KK61::KK61::KK61::KK61:
leylacım keşke bugün başka hastaneye gitseydin, en azından senin açından durum netlik kazanırdı.
olmadı yarın kadın doğumu bulunan bir yere git, lekelenmem oldu filan dersin.

LeYLa_21 LeYLa_21 canım ne diyeceğimi şaşırdım valla çok üzüldüm. Bazen bir doktorda başka diğerinde başka çıkabiliyor. Canım hem de başın sağolsun yeni okudum. Allah dağına göre kar verirmiş sen güçlü bir insansın her şeyin üstesinden gelirsin canım. İnş Rabbim bebişini sana bağışlasın.
Amin canım sağolasın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım canım ya... Hayırlısı olsun hakkımızda...
leylacım keşke bugün başka hastaneye gitseydin, en azından senin açından durum netlik kazanırdı.
olmadı yarın kadın doğumu bulunan bir yere git, lekelenmem oldu filan dersin.
Ah canım burda başka özel hastane yok..olsaydı hemen giderim.salı günü devletteki doktora gidecem.. Onuda iyi diyorlar bakalım o ne diyecek... Yarın pazar nereye gideyim. Maşallah öyle birde yaşıyoruzki tek özel hastane var.öbürünü birkaç yıl önce kapatmışlardı.. O açık olsaydı oraya giderdim hemen...

Canım benim bu kadar yıpratma kendini Mevlam neylerse güzel eyler inan bana sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı olacak.. Acaba anne olabilecekmiyim diye hayallere dalan o kadar çok kişi var ki.. Rabbim sana kızını meleğini vermiş ona sağlık uzun ömürler versin.. Sana annelik gibi bi yüceliği nasip etmiş Mevlam kızın için ayakta durman gerekiyo.. Suan ne duygular içinde oldugunuu içinde ne fırtınalar koptuğunu o kadar iyi anlayabiliyorum ki inan şok oldum mesajını görünce :KK43:
Ama ablacım bunlar da bizim intihanlarımız kızın için sağlığın için güçlü ol emi.. Unutmaki sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı olmuş olacak.. Dualarımdasın hayırlısı Rabbimden insallah güzel haberlerle gelirsin...

Canım benim bu kadar yıpratma kendini Mevlam neylerse güzel eyler inan bana sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı olacak.. Acaba anne olabilecekmiyim diye hayallere dalan o kadar çok kişi var ki.. Rabbim sana kızını meleğini vermiş ona sağlık uzun ömürler versin.. Sana annelik gibi bi yüceliği nasip etmiş Mevlam kızın için ayakta durman gerekiyo.. Suan ne duygular içinde oldugunuu içinde ne fırtınalar koptuğunu o kadar iyi anlayabiliyorum ki inan şok oldum mesajını görünce :KK43:
Ama ablacım bunlar da bizim intihanlarımız kızın için sağlığın için güçlü ol emi.. Unutmaki sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı olmuş olacak.. Dualarımdasın hayırlısı Rabbimden insallah güzel haberlerle gelirsin...
Amin gülüm Allah razı olsun.. İyiki varsınız.. Desteğiniz bana moral oluyor canım.. Rabbim den hayırlısı diliyorum.. Sahip olduklarım için de Rabbime herzaman şükrediyorum...

Bu ara yine yaprak dökümü yaşıyoruz sanırsam :KK43: zaten içim heeep bi hüzünlü bu aralar..
Sen nasılsın canım benim kuzucukların nasıllar.. ❤️
Evet canim ya bende sizinle sevinip sizinle üzülüyorum herkese her seye yazamiyorum ama takip ediyorum okuyorum kalbim sizinle..rabbim hepimizin yardimcisi olsun dua ediyorum surekli..
Bebislerim iyi cok şükür rabbim kimseyi evlat ile sinamasin olmayan olmayacak die olan da kaybetme korkusu ile yasiyor hepsi sinav..
Sen de hüzünlü olma cnm iyi olmaya calis moral cok önemli biliyorsun..

Ah canim benim lütfen üzülme bu kadar rabbim istedikten sonra dr lar ne derse desin ne güzel sukreden sabreden kalbi guzel bir insansin vardir rabbimin bildigi..rabbim evladina uzun ömürler versin.
Benim komşu vardi 2 cocugu var ortaokula falan gidiyor berabr hamile kaldik o da kalp atışlarını duyamadı kaybetti kuzusunu ama smdi 5 aylik hamile 30 küsür yaşında...insallah yawrun seninledir o insallah bir sey olmaz hic bir zaman umudunu kaybetme kendini cok uzme e mi dualarımız seninle cnm

Amin gülüm Allah razı olsun.. İyiki varsınız.. Desteğiniz bana moral oluyor canım.. Rabbim den hayırlısı diliyorum.. Sahip olduklarım için de Rabbime herzaman şükrediyorum...

Kurban olduğum Mevlam nelere kadir.. İstemezmiyiz her gün güzel şeyler yaşayalım güzel haberler verelim mutlu olalım.. Ama nefsimize yenik düşeriz eminim dümdüz bi hayat olurdu o zaman hepimiz için.. Aslında hepimiz sonsuz şükür etmeyi bi an bile unutmamalıyız Rabbim bizi unutmuyor şükürler olsun..sınavımızı hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin sabırla beklememizi nasip etsin Rabbim..
Benim aklıma hep şu lafz gelir bilmezmisin firavunun başı bile ağrımadı.. Bunu söyler kendime telkin veririm..

Rabb'in seni terketmedi... (Duhâ suresi / 3)

Evet canim ya bende sizinle sevinip sizinle üzülüyorum herkese her seye yazamiyorum ama takip ediyorum okuyorum kalbim sizinle..rabbim hepimizin yardimcisi olsun dua ediyorum surekli..
Bebislerim iyi cok şükür rabbim kimseyi evlat ile sinamasin olmayan olmayacak die olan da kaybetme korkusu ile yasiyor hepsi sinav..
Sen de hüzünlü olma cnm iyi olmaya calis moral cok önemli biliyorsun..

Ah canim benim lütfen üzülme bu kadar rabbim istedikten sonra dr lar ne derse desin ne güzel sukreden sabreden kalbi guzel bir insansin vardir rabbimin bildigi..rabbim evladina uzun ömürler versin.
Benim komşu vardi 2 cocugu var ortaokula falan gidiyor berabr hamile kaldik o da kalp atışlarını duyamadı kaybetti kuzusunu ama smdi 5 aylik hamile 30 küsür yaşında...insallah yawrun seninledir o insallah bir sey olmaz hic bir zaman umudunu kaybetme kendini cok uzme e mi dualarımız seninle cnm

Canım benim çok sağol amiin duaların için de Allah razı olsun.. Rabbim evlatlarının tırnağına zarar verdirtmesin ömür boyu başucunda olsunlar inşallah canım..

Back
X