Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

sağol canım...şuanda Allaha şükür bir sıkıntı pek yok..akşam falan olursa ile hemen acile gidecez..doktorum beni arattır hemen gelirim dedi....

amin gülüm...mucizeye ihtiyacım var gerçekten...yoksa bugün yarın bu iş bitecek...hafta sonuna bırakmayacam sanırım...Hakkımızda hayırlısını nasip etsin RABBİM...Her zaman hayırlı olanı diliyorum Mevlamdan...benim ve bebeğim için en doğrusunu o bilir muhakkak ki! Güzel dualarınız içinde Allah razı olsun canım benim...
Allah hakkınız da hayırlı olanı nasip etsin ablacım. Her şerde bir hayır vardır biliyosun zaten bunu.. Rabbim güzel yazılar yazsın hepimize

u-mutlu lale u-mutlu lale
Aynen Canim gerçekten böyle düşünmek lazım. Her zaman olumlu düşünmek gerekiyor hatta nefes egzersizleri varmış hamile kalmaya yardımcı bi ara onu da araştırmıştım ama tüp bebeğe girişince kaldı. Basından beri olumlu düşünüyorum ama bi yandan da olmazsa yıkım olmasın diye kendimi motive etmeye de çalışıyorum herşey allahtan isteyen herkesin yüzünü gülüşürse insallah :) umarım senin de hamile haberini alırız :)

LeYLa_21 LeYLa_21 Leyla abla ayni hastaneye gidip farklı ultrasonla da bakabilirler. Bana üç kez farklı dr ya da farklı ultrosonla baktirin ona göre karar verirsiniz demislerdi. O hastane de tek bir ultroson yoktur digerleri ile baktir Leyla abla. Dışa kanama olmuyor bazen senin sağlığın icin de erken gitmen önemli. Çünkü insallah dr yanilmistir ama kendi basina düşükte kanaman fazla olup bitap düşebilirsin..

LeYLa_21 LeYLa_21 Leyla abla ayni hastaneye gidip farklı ultrasonla da bakabilirler. Bana üç kez farklı dr ya da farklı ultrosonla baktirin ona göre karar verirsiniz demislerdi. O hastane de tek bir ultroson yoktur digerleri ile baktir Leyla abla. Dışa kanama olmuyor bazen senin sağlığın icin de erken gitmen önemli. Çünkü insallah dr yanilmistir ama kendi basina düşükte kanaman fazla olup bitap düşebilirsin..
Yarın gidecem canım...önce devlete ordan özelde başka bir doktor var ona gitmeyi düşünüyorum...

Yarın gidecem canım...önce devlete ordan özelde başka bir doktor var ona gitmeyi düşünüyorum...
Tamam canım kendine çok dikkat et. Su an sağlığın her seyden önemli. Inşallah güzel haberlerle donersiniz..

evet canım...sağlık herşeyden önemli...sağolasın özlemcim..amin gülüm Allah razı olsun...
Allah senden de razi olsun abla. Üzme kendini bu kadar..♥ seni seven esin ve dünyası oldugun bir kizin var:nazar: bizler de seni cok seviyoruz..Allah yardimcin olsun her zaman ;)

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim duamiz seninle inşallah bebeginde seninde hakkında hayirlisi olsun Allah herşeye kadir bakarsın bir mucize yaratır senin için. Seni çok iyi anlıyorum ben kalp atışlarıni duymadığım halde çok yiprandim hiç kolay değil Allah yardimcimiz olsun

Merhaba kizlar ozledim sizi tatilden dondum cok sukur...

LeYLa_21 LeYLa_21 canim hakkinda hayirlisi olsun insallah. Bi kac yere baktir. Ben aldirmadan once oyle yapmistim. 3 farkli ultrason ve 2 doktor bakmisti. Seni seviyorum insallah yuzun, yuzumuz guler.
u-mutlu lale u-mutlu lale sagol bitanem. Masallah kisliklar yapiliyor kv lerle aman aman. Ben de bi kisim yaptim. Dun geldik. Bugun yardimci geldi evi temizledi ben se camasirlarin icine dustum valizleri yerlestir cok yoruldum. Persembe pazara gideyim biraz daha biber ve patlican alip kozleteyim. Benim konserveler bozuluyor vazgectim rendeleyip dondurucuya atacagim. Tam bekledigim gibi regl oldum malesef bu ay doktora gidemedim tatilde oldugumdan dolayi. Hayirlisi olsun hakkimizda
E-brulim E-brulim masallah Elifine tekrar tebrik ederim canim

Allah senden de razi olsun abla. Üzme kendini bu kadar..♥ seni seven esin ve dünyası oldugun bir kizin var:nazar: bizler de seni cok seviyoruz..Allah yardimcin olsun her zaman :KK66:

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim duamiz seninle inşallah bebeginde seninde hakkında hayirlisi olsun Allah herşeye kadir bakarsın bir mucize yaratır senin için. Seni çok iyi anlıyorum ben kalp atışlarıni duymadığım halde çok yiprandim hiç kolay değil Allah yardimcimiz olsun

Merhaba kizlar ozledim sizi tatilden dondum cok sukur...

LeYLa_21 LeYLa_21 canim hakkinda hayirlisi olsun insallah. Bi kac yere baktir. Ben aldirmadan once oyle yapmistim. 3 farkli ultrason ve 2 doktor bakmisti. Seni seviyorum insallah yuzun, yuzumuz guler.
u-mutlu lale u-mutlu lale sagol bitanem. Masallah kisliklar yapiliyor kv lerle aman aman. Ben de bi kisim yaptim. Dun geldik. Bugun yardimci geldi evi temizledi ben se camasirlarin icine dustum valizleri yerlestir cok yoruldum. Persembe pazara gideyim biraz daha biber ve patlican alip kozleteyim. Benim konserveler bozuluyor vazgectim rendeleyip dondurucuya atacagim. Tam bekledigim gibi regl oldum malesef bu ay doktora gidemedim tatilde oldugumdan dolayi. Hayirlisi olsun hakkimizda
E-brulim E-brulim masallah Elifine tekrar tebrik ederim canim
Canlarım benim Allah sizlerden razı olsun.. Bende sizleri çok seviyorum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... Hep hayırlısı için dua ediyorum... Inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür... Güzel dualarınız için yürekten aminnnn diyorum canlarım... Rabbim sizlerede kalbiniz kadar temiz sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Back
X