• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yerde minicik elbise .

aynı dertten muzdaripiz :31::31:
kısacık elbise demeye sahit ister .. :52:
tunik boyunda elbise .. 1 70 boyla kısacık :9:
azıcık uzun olsa modernlikten cıkar ya ppff :33:

aynı dertten muzdaripiz :31::31:
kısacık elbise demeye sahit ister .. :52:
tunik boyunda elbise .. 1 70 boyla kısacık :9:
azıcık uzun olsa modernlikten cıkar ya ppff :33:

Sorma..ben anlamiorm nedir bu kisaysa modern aciksa modern aykiriysa modern anlayisi.bide bak su eteğin diz kapagini ortmeyecek seklinde olanindan istyrm. Yani anlatabildimmi bilmiorm.bu şekilde kombinler tam benim tarzim. - diz kapagini ortmeyecek ama asla kisa olmayacak tam o diz kapaginin üst çizgisinde bitecek üstüne boyle gomlekle yada t box la kombinliceksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396888917792.webp
    $1396888917792.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Kastınız abiye ise mağazalarda muhakkak uzun elbiseler olur.

Birde kapalı çarşı tarzı yerlerde de seçenek çok oluyor, bakabilirsiniz.

Kastınız abiye ise mağazalarda muhakkak uzun elbiseler olur.

Birde kapalı çarşı tarzı yerlerde de seçenek çok oluyor, bakabilirsiniz.

Yok melek ... abiye kullanmiyorum .. Günlük bisiyler istyrm.arkadaş bulusmasinda giyilebilcek şık olup asla abarti olmuycak bisiy

Son düzenleme:
Sorma..ben anlamiorm nedir bu kisaysa modern aciksa modern aykiriysa modern anlayisi.bide bak su eteğin diz kapagini ortmeyecek seklinde olanindan istyrm. Yani anlatabildimmi bilmiorm.bu şekilde kombinler tam benim tarzim. - diz kapagini ortmeyecek ama asla kisa olmayacak tam o diz kapaginin üst çizgisinde bitecek üstüne boyle gomlekle yada t box la kombinliceksin.

anladım cnm hemfikirim :31::31:

Evvet bunlarda hoşmus . Aklimda bulunsun

Daha bugün baktım elbise yook ya bulamadım bende :( Bakarkende bol bol saydırdım kim giyiyor sanki o kadar mini mini hayır tatil beldeside değil yaşadığıım yer :47:

Boyum 153 ben de mini elbise bulamıyorum :D hep kestir hep kestir nereye kadar :D

Daha bugün baktım elbise yook ya bulamadım bende :( Bakarkende bol bol saydırdım kim giyiyor sanki o kadar mini mini hayır tatil beldeside değil yaşadığıım yer :47:

Nerde yasiodun kuzu :( e biz hepimiz bu yil elbisesiz k@ldikki o zaman ? :(

Normal boyutlarda mümkünse diz kapaginda elbiseler ariyorum kizlar.mağazalara giriyorum yok yok yok hepsi kisa . bulan nasil buluyor nerden alcam ya :(

Evet gerçekten öyIe ben de 1.72 yim ve hep dizin dört parmak üstünde kaIıyor, çok aramak gerekiyor buImak için...

Evet gerçekten öyIe ben de 1.72 yim ve hep dizin dört parmak üstünde kaIıyor, çok aramak gerekiyor buImak için...

1 yil araadimmmm azmi :) yaza kadar arayacam yoksa ya diktiricem yada etek sezonu baslatcam:)))

Son düzenleme:
Nerde yasiodun kuzu :( e biz hepimiz bu yil elbisesiz k@ldikki o zaman ? :(

Kocaeli :/ valla ben yıllardır elbisesizim çok cici oluyor hep pantolon hep pantolon yazın pişiyorum artık ama yok bulamıyorum :(

Kocaeli :/ valla ben yıllardır elbisesizim çok cici oluyor hep pantolon hep pantolon yazın pişiyorum artık ama yok bulamıyorum :(

Bende hic giymedim :) bu yasima kadar ama artık istyrm.dediğin gibi hep pantolon hep pantolon.bi dur artık :)

Back
X