Her yerden engelleyen erkek geri donermi

Sana çocukca gelebilir bunun tek sebebi insanin umutlarinin calinmasi hayallerinin calinmasi ne demek hala ogrenmeyisin. Bence insanlarin hayatlarina yorum yaparken amaciniz yardimci olmak olsun.
Evet anlattığın her şey çok çocukça. Bak tekrar söylüyorum. Ha yardım mı istiyorsun? Unut gitsin önüne bak. Zira birkaç yıl içinde sana çocukça gelecek... :kahve:

Genellikle herkes o kizin cirkin oldugunu eski sevgilimin hata yaptigini soyler yani birlikle oldugu kiz pekte guzel sayilmaz amaci ne boyle sacmaliklar yapiyor
Amacı olmak zorunda değil senden hoşlanmıyordur ondan hoşlanıyordur bu işler güzelliğe bakmıyor bence kafanı takma artık etrafta adam bol

Önce umut verip daha sonra ayrilirken Allah gelse sen bir daha benimle olamazsin diyen whatsapp,instagram, snapchat gibi sosyal medya kanallaridan engelleyen erkek birgun geri donermi? İnstagramdan engelll atmadan once wpden engelledim seninle ilgili hicbirsey istemiyorum dedi. Ayrica iki hesabim onda acikti kullanmadigim hesaptan cikis yapti ama guncel olarak kullandigim hesabimdan hala cikis yapmadi. Benden hemen sonra baska bi kiza kostu baskasiyla cikti ve kizi hic sevmedigimi cok iyi biliyor bu kizla cikmaya basladiktan hemen 2.günu tartistilar sanirim yorumlar silindi kiz kirgin sitemli hikayeler atmaya basladi . sizce birgun geri donermi umut verip ortada bıraktı resmen beni affedemiyorm ama meraktayim acaba pisman olacakmi.
Döner ama bu ilkokulluyu kabul etme. Saçma sapan nispetler yapıyo.
Bu durumlar olunca aklıma hep selvi boylum al yazmalım geliyo.
Bilmeyenler için söyliim.
Türkan Şoray bi köylü kızı. Raslantı sonucu kamyonda yatıp kalkan kamyoncu kadir inanıra aşık oluyo. Ama ailesi Türkan Şorayı başkasına düşünüyo. Türkan Şoray da kadir inanıra kaçıyo. Evlenip çocuk sahibi oluyolar. İlerleyen zamanlarda Kadir İnanır Türkan Şorayı aldatıyo. Türkan şoray da bunu öğrenip köyüne dönüyo. Orada karısını ve çocuklarını yangında kaybetmiş Cemşitle karşılaşıyo. Cemşit Türkan şoray ve oğluna kol kanat geriyo. Uzun süre sonra Kadir geri dönüyo. Çok pişmanım Türkan yeni sayfa açalım diyo. Sizce kimi tercih ediyo? Tabi ki Cemşit'i. Anafikir:Sevgi neydi? Sevgi Emekti.
Bütün hemcinslerime söylüyorum. Büyümemiş oğlanlarla uğraşacağınıza size değer veren adamlarla olun

senden ayrılıp o kıza gitmiş o kızı tercih etmiş kafasında sana da tekmeyi en ağır şekiilde basmış biraz aklın varsa merak etmeyi bırakır nefret eder hayatından silersin

Önce umut verip daha sonra ayrilirken Allah gelse sen bir daha benimle olamazsin diyen whatsapp,instagram, snapchat gibi sosyal medya kanallaridan engelleyen erkek birgun geri donermi? İnstagramdan engelll atmadan once wpden engelledim seninle ilgili hicbirsey istemiyorum dedi. Ayrica iki hesabim onda acikti kullanmadigim hesaptan cikis yapti ama guncel olarak kullandigim hesabimdan hala cikis yapmadi. Benden hemen sonra baska bi kiza kostu baskasiyla cikti ve kizi hic sevmedigimi cok iyi biliyor bu kizla cikmaya basladiktan hemen 2.günu tartistilar sanirim yorumlar silindi kiz kirgin sitemli hikayeler atmaya basladi . sizce birgun geri donermi umut verip ortada bıraktı resmen beni affedemiyorm ama meraktayim acaba pisman olacakmi.
Uzgunum ama sizi sevmiyor.size deger veren bir erkek kaybetmekten korkar ve baska insanlara bakamaz. Sevgiliniz galiba 10 yasinda benimde boyle sacma sapan bi iliskim olmustu nasil sabrettim aklim almiyor. Sende bak yoluna kardesim bundan ne koy olur ne kasaba.

Dönse senin için fark eder mi? Bunun için şu sözü söylemek geldi içimden;

Giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir..Nokta!

Back
X