her yerimde kusur buluyorum sanırım yakında delircem

cecece123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
115
0
96
Ankara
arkadaşlar, çok kötü bir durumdayım,kendimi hiç beğenmiyorum.aklınıza gelmeyecek her yerimi takıyorum.moralim çok bozuk hiç mutlu değilim sürekli bir özgüven eksikliği var ve bunu çevreme de yansıtıyorum.arkadaşlarım,ailem bu güzellik problerimden bıktı.sürekli bir yerlerimden yakınıyorum elimde değil. çevremdeki herkes güzel ve kusursuz geliyor.umarım bu geçici bişeydir lütfen yardım edin :(((

canım insanı güzel gösteren,alımlı yapan her şeyden önce kendine güvenidir,bu güveni bakışına,duruşuna yansıtmasıdır.Hafif göbeği varmış,sivilcesi çıkmış...bunlar boş.

şunu düşün ya biryerine bişey olsa allah korusun saçların dökülse açılsa ,yaralar çıksa yüzünde bence halie yat kalk şükret ve allahın gücüne gider birgün görürsün...

şeker ya kolun olmasaydı o zaman saçlarına dokunamazdın.var olan saçalrına bi model bile yapamazdın.ama kolların var ve bu güzelliğin kıymetini bil.ya bacağın olmasaydı yürüyemezdin.giydiğin ayakkabının ne faydası olurdu sana..ya gözlerin kör olsaydı.ya dudağın olmasaydı ya ya ya ...vucudunda bi eksiğin yok dimi tüm ihtiyaçalrını kendin görüyon dimi......o zaman ben dünyanın en güzeline cevep atıyo olmalıyımmmmmmmm ...var olanın kıymatini bil ...bi prenses gibi yaşa.ben öle yapıyo da

3 gün bu bölümde takıl, geçer.. :kahve:

vereliniortak
al benden de o kadar ..
surda ınsanların yazdıgı dertlerı okuyunca agzım acık bakıyorum neler var
bunu dıyorum dıye senın sorununu yok sayıyoruz anlamına gelmıyor
özguven eksıklıgı cok cıddı bır sorun .. haayatı ınsana zehır eder
ara ara bende yasadıgım ıcın bılıyorum.. ama neyın olugunu yazmamıssın

cokmu sıskosun cokmu zayıfsın boyunmu kısa cokmu uzun bacaklarınmı yamuk ne yanı ne neden kendıne ıskence yapıosun soyle bızde bıseyler soyluyelım

Yaşadığın bu güven eksikliğ ne zamandır var peki? böle düşünmene neden olan bişeyler olmalı. Muhtemelen beğendiğin bir kişinin sana ilgi göstermemesi, yada erkek arkadaşının hiç olmaması veyada erkek arkadaşınla yaşadığın sorunlar ve onun seni beğenmemesi....gibi vs.....
Bende buna benzer bi dönem sıkıntı yaşadım, çünkü hayatımdaki insan beni hiç beğenmediğini sçylüyordu ve kalbimi çok kırıyordu. o pislikten kurtuldum, şuan çok rahatım. Aynaya baktığımda onun dediği gibi birisi hiç olmadığımı, gayet güzel biri olduğumu düşünüyorum. Ama benim böle düşünmem bir süreçti, yoksa önceleri çok kötüydüm. Sende bu süreci atlatmalısın hatta değişik şeyler yapabilirsin.
Mesela giyim tarzını, saçını vs..değişiklikler yaparak birazda olsa kendine güveni ni sağlamalısın..

özgüven eksikliği bir çok insanda olabilecek bir durum elbet.ama sen eğer bu yüzden hayatını zindan ediyorsan lütfen kendi kendini telkinlerle bunu aşmaya çalış.bunu başarabilirsin.bu konuda sana vereceğim linke girersen haline ne kadar şükretsen az olacağını görebilirsin.bu linki senin korkman,ya da dini bir provokasyon yapma amacıyla buraya iliştirmedim.sadece bazen çok korkunç durumda olan insanları düşünmenin bize ne kadar şanslı olduğumuzu bir kez daha hatırlatabileceğini düşünüorum.Allaha sağlıklı ve sağlam olduğumuz için şükretmeliyiz..eğer ki yine aşamazsan sorununu bir psikiyatr sana fayda sağlayacaktır..
.............................................................................
hayret bi şey link verme hakkım yokmuş..mesaj sayım az olduğu için..bahsettiğim link ve benzerleri facebook video indir sitesinde '' ibretlik'' kelimesini yazıp aratırsan bulunur..tabi şu sorununu aşmak istersen..

ben de sürekli bir yerimde eksik bulurum,elimdekilerle mutlu olamıyorum hep bir doyumsuzluk var..

kilomu takarım

zaman olur bacakalrımı takarım zaman olur saçlarımı vücudumda herhangi bir yerimi sanki herkes kusursuzmuş gibi gelir

halbuki kimse kusursuz değil elindekilerle yetinmeyi biliyorlar o kadar..

mesajlarınızı sonradan gördüm..biraz düzeldi aslında durumum.. ama hala bir yerlerimi takmaya devam ediyorum eskisi kadar olmasa da :25: bu arada 18 yasındayımm

Back
X