her yıkımın ardından en çok söylediğiniz söz nedir ?

ilk duyduğum an çok kötü bişeyse isyan ederim.ama daha sonra düşününce daha kötüsüde olabilirdi buna şükür deyip şükrederim.

Çok kötü üzücü bir olaysa içim boşalana kadar hüngür hüngür ağlarım, Allah'a dua ederim, Allah'ım biliyorum bu kadar canımı sıkacak bir olay değil, gücüne gitmesin nolur, ama çok canım yanıyor. beterinden sakla, akıl ver, aklıma mukayyet ol, sabır ver bana diye dua ederim. Sonra bir an gelir, ağlamak işe yarar içimde ne varsa bir anda kayboluverir. O kadar boş ve o kadar rahat hissederim ki... Bir uyku hali çöker üstüme, ağlamanın da etkisiyle sızar kalırım bir yerde. Uyandığımda ise her şey sona erer, yepyeni bir sayfadan bakarım her şeye, tabi şişmiş gözlerle kaydirigubbakcemile3

hakkımdan hayırlısı böyleymiş her kötü şeyin arkasında güzel birşey wardır.bide Allah ım bana güç wer derim

''Su bulanmadan durulmaz elbet...Sabır Allahtan,acele şeytandandır.Sabır ver yarabbim,atlatmam için güç ver''derim.

aslında o yıkıma bağlı..bazen istemedende olsa isyan ettiğim günler çok oldu..ama inancım herzaman ağır bastı ve sonra herşeyde bir hayır vardır dedim...........

aynen bende yada biliyodum böle olacağını vs.
bi de duruma göre gene mi sıfırdan başlayacağım artık çok yoruldum ama derimmmm:(

-Allah ol derse herşey olur derim..
-ölümden baska herşeye care var derim..
-her gecenin bir sabahi,her inişin bir cikişi vardir derim..

Hayatta herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle olur derim. Her işte bir hayır vardır derim. Allaha güveniyorum derim:)

yaşamam gerekiyormuş yaşadım. bunda da vardır bi hayır (ya sabır ya selamet senden medet tez selamet tez zamanda selamete kavuştur yarabbim) derim

bu da gelir bu da geçer...
sıkıntının içinde ki ışığı görmeye çabalarım...
şer olanda bile hayır vardır buna inanırım...

Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahim,
Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama.
Göklere Erişti Figânım Ahım,
Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama...

hayırlısı olsun...vardır bunda da bir hayır diyorum..ve genelde de öyle oluyor..

hergun gunes yenıden dogar derım bıde kendımden daha kotu durumda olanları dusunup daha kotu senaryolar yazıp halıme sukrederım..

Back
X