her yıkımın ardından en çok söylediğiniz söz nedir ?

hayırlısı neyse o olsun ; ama nolur acımı geçir diye Allah'a dua ederim...
yarın yeni bir güne uyanacağım diyerek uykuya dalmaya çalışırım...

ve başka insanların ne acılarla boğuştuklarını hatırlatırım hep kendime...

sahip olduklarım için de Şükrederim... ailem ; sağlığım ; işim ve dostlarım için özellikle...

buda geçecek sabret,
sen neler atlattın.
diye konuşurum kendi kendime

'İnsanın nefsine ağır gelen şey hakkında en hayırlısıdır' Hadis
sözünü çok severim ve demekki hakkımda hayırlısı buymuş derim böyle düşünmezse insan çıldırır galiba

önce aptalım ben aptal derim. sonra saçmalama yaa sen güçlüsün hiç bişey üzemez seni sen böyle bi insan değilsin derim. sonra da Rabbim hayırlısını ver bana güç ver derim..

Bununda üstesinden gelicez,yeterki sağlığımız yerinde olsun der .Allah'a şükrederim.

dibe vurmam gerekiyordu ki daha da yükseleyim diye düşünürüm.
şu an mesela dipten yükselmeye başladım çok şükür..
düne kadar ilaçları önüme toplamış intihar ederken şimdi bilgisayarın başında kola+cikolata yiyip yorum yazabiliyorum.

yınemı ben...oysa ıyı nıyetlıydım ..neden hep ben..haksız olmaktan kotu olmaktan kırılmaktan bıktım...der aglarım...
tekrar ayaga dımdık kalmaya calısırım.........

beni üzen biri varsa ilk sinirle Allahım ya ıslah eyle yada kahret derim ki beni üzdüğü gibi başkasını da üzmesin,sonra bela andığım için pişman olur halime şükreder daha beteriyle karşılaştırmaması için dua ederim

valla 2 gün öncesi bi yıkım geçirdim
söyledğim ilk söz verilmiş sadakam varmış kurtuldum bu insandan oldu şimdi nasılım içim kötü ama inadına dışım harika

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…