Her yönden aldatılıyorum galiba, bir yardım edin :(

Aldattığı için tepki gösterenleri Ti''''ye alan sizsiniz.. ve sizin dışınızdaki herkes tepkili.. tek öyle düşünen sizsiniz. o halde kalkıp da o şekilde bir ön yargıda bulunamazsınız kk üyeleri için. erkekler için hakaret bile ediyoruz ama konu sahibi bayana etmiyoruz yine ayrıcalığı var değil mi

ben kamera olayının normal olduğunu söylemedim. veriyordur sitelere amatör çekim olarak... yapacağı şey de savcılığa gitmek zaten başka seçeneği mi var ?! kendimi öldürürüm intihar ederim ayakları falan yalan iş yani.. kimse kendisini aldatan bir eş ondan boşanmasın diye ölüp bitmez...

ayrıca bi diyosunuz eşim intihara kalkıştı o yüzden boşanmadım
bi diyosunuz ben pişman oldum, o beni affetti yuvamı kurtardım

önce suçlu çocuk dönemi çilelerinizdi
sonra k.valide k.peder girdi devreye

çok çelişkilisiniz..

ay son cumlenize okumadan once ne kadar acidim size anlatamam.Ne adamlar var dedim..
Ama son cumleni okuduktan sonra,Cöküntüye ugradim resmen,"Zayif bir anda nasil aldatiliyor".. ?

Aldattiginiz Kocanizdan ne bekliyorsunuz?
Babaniza kendi yaptiginizida anlattinizmi ?

Diyecek birsey yok,bence bosverin takip etmeyin,Tencere kapak boyle yasar gidersiniz..
Aman bosanmayi akliniza getirmeyin

Aslında konu bu olmasa da tamamen bunun üzerine gelişmiş durumda.Benim anlayamadığım şu biz kadınlar bile daha erkeğin kiri kadının alnının kiri olayından çıkamadıysak her zaman zayıf anlarımızda yaptıklarımızla yaftalanmaya mecburuz.
Evet aldatmak,aldatılmak çok onur kırıcı bir şey ama eminim bir erkek zayıf bir anımda eşimi aldattım dese bu kadar tepki verilmezdi.Arkadaş da ben isteyerek yaptım demiyor zaten zayıf bir anımda yaptım diyor biz bayanlar bu kadar yüklenirsek erkekler linç eder..

şu aldatan erkekleride bayanlarıda anlamıyorum,tamam eşinizden memnun olmaya bilirsiniz yada soğumuşta olabilirsiniz ayrılın ozaman aldatmak niye..gönlümü edeyim mutlu olayım evdekide cepte kalsın mantığa bak,madem soğudun boşan ondan sonra napacaksan yap

Neden hemen yaftalıyoruz insanları,kimbilir neler yaşıyor iki tarafta,
bir evliliğin içini dışını tam anlamıyla kim bilebilir,,
sen aldatmışsın,daha ne soruyorsun,daha neyin peşindesin tarzı çok acımazsız bence..
kadın aldatmış,adam da aldatsın,
burda bir sürü hanım aldatıldığından şikayet ediyor,gitsin onlar da intikam alsın o zaman,bu mudur yani..

Evlilik istediğiniz türde ve boyutta ilerlemiyorsa ayrıntıları etrafınıza çaıp hem kendinizi hem eşinizi daha fazla rencide etmeden ayrılın,yaşandı-bitti olsun bari,çocuğunuzun olmadığına şükretmelisiniz,tek cümleyle bunu ifade edebilirim ben de..

harfi harfine katılıyorum .bide kameraya çekiyormuş adam kim bilir niyeti ne ?sana müstahhak diyorlar inanılır gibi değil.

harfi harfine katılıyorum .bide kameraya çekiyormuş adam kim bilir niyeti ne ?sana müstahhak diyorlar inanılır gibi değil.

Esinizin sizi affettigine hic inanmiyorum. İntikam pesindedir. Kamera kaydi da buna guzel bir ornek.

Adamin niyeti tozpembe degil, kafasinda 1001 tilki dolasiyor.

Bunu size bir sekilde odetecek, haberiniz olsun.

Arkadaşlar üyenin üzerine gidilmemeli bence, onun kastettiğini anladım ben.
Boşa sinir yapmiyalım lütfen .
Mesle şu o arkadaş da asla kadının eşini aldatmasının sağlıklı iyi bir şey olduğunu, aman da erkek yapıyor oda yapar , erkek yapınca bişey demiyonuz gibi bişey kastetmiyor ki.
Oda konu sahibinin haksız olduğu konusunda hepimizle hemfikir.
Onun söylemek istediği sadece o eşin "sabırlı", "seven eş" olarak nitelendirilmesine kızdı oda.
Açıkçası bende kızdım , kameraya almak felan çok çirkin bir şey.
Ha erkek olunca "baş tacı"
Olduğunu ne o ne ben savunmuyoruz.
Ama biliyoruz hepimiz "ayrıl" dendiği halde kocasından ayrılmayan kadınları.
Bu konuda bence sizlerlede hemfikiriz.
Kastettiği buydu, yani ne konuyu dağıtmaya ne birbirimizi üzmeye gerek yok ki.
Konu sahibi en ağır lafları hakediyor tamam , ama olayı yanlış anlamayın istedim sadece.
Ha yanlış düşündüğüm bir şey varsa hepiniz ablalarımsınız, düzeltin lütfen.
Umarım istediğim gibi anlatabilmişimdir.

aldatılmayı sindirmek okadarda kolay degil hatta unutmak mümkün degil
bir çok erkek kendisine baglı seven sadakatli eşi varken aldatıyor ken
sen bunu ona yaşatmışsın onunnda bunu sana yapması kaçınılmaz zaten
günümüzde aldatılankadınlar bile eşlerini aldatarak intikam alıyor bir çogu
sen eşine koz vermişsin oda şimdi vicdanı rahat bir şekilde heyecanlara girişmiş ama sizi hiç affetmemiş bence
affetmekte okadar kolay degil aylar yıl geçse bile

Babaniza esinizi aldattiginizi da soylediniz mi?

Adamcagiz daha saglikli karar verir, o acidan.

Aldattiginiz Kocanizdan ne bekliyorsunuz?
Babaniza kendi yaptiginizida anlattinizmi ?

Diyecek birsey yok,bence bosverin takip etmeyin,Tencere kapak boyle yasar gidersiniz..
Aman bosanmayi akliniza getirmeyin

Arkadaşlar evet babasına anlatmış eşini aldattığını.
Babası biliyor yani..

Esinizin sizi affettigine hic inanmiyorum. İntikam pesindedir. Kamera kaydi da buna guzel bir ornek.

bu kayıtları üye oldugu sitede kullanmadıgı ne malum...

Arkadaşlar evet babasına anlatmış eşini aldattığını.
Babası biliyor yani..

tmm o zaman sorun yok . hey allahim ya illa hergun boyle bir konu olacak , herkezde sinir olacak.
bazilari ceza alacak.kendini durduramayip,DOGRU seyleri soyledi diye.. Hergun olacak yani

Anlatmış babasına kaçırdınız sanırım orayı.
Babası da anlayışla karşılamış.

ben bazı kadınlar dedim arkadaşım herkes demedim bu bir .burda benimde çok sevdiğim arkadaşlarım var .herkes için demedim ben .anla bunu lütfen .
istersen gir profilime yazdıklarımı kaç kişi beğenmiş bak .bana tepki gösteren az sayıda insan var olsun zaten olucaktırda .saygı duyarım ama bir kaç kişi toplanıp herkesi zan altında bırakıyorsun demen çok saçma çünkü bazı dedim dikkatini çekerim .

Kesinlikle affetmemiş..Affetmiş görünmeye çalışmış......Ödetme olayına da katılıyorum..Öyle görünüyor....

Ben aldatılan hiç kimsenin tamamen affettiğine inanmam....

Sen aldatmışsın.Yanlış yapmışsın elbette.
Bu şekilde senden intikam alıyor olabilir.
Ama intikam için reelde aldatmaya kalkarsa saçmalık olur.
Çünkü bu durum kişilik sorunu.
İnsanın önce kendisine saygısı olmalı.
Eğer kaldıramamışsa aldatmanı boşasın seni.
Ne gerek var böyle oyunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…