Hatta ben hücum ederken Allah Allah nidaları da attım.
Diğerleri ne dedi bilmiyorum artık.
Bana Bak :) ben seni tartismaya cekmedim.Gayet nazik bir sekilde sorumu sordum...Ama sen en ufak birSeyde tartismaya hazir oldugundan anliyabiliyorum guzelim seni..
cocuk gibide, begenilerime bakin,komik geldi acikcasi. Herneyse, dogal olan cezani alirsin insallah bir an once
arkadaşım cevap vermeyeyim diyorum ama ben genel konuştum .sen üstüne alındın o senin sorunun .kimse senin gibi düşünmüyor vs demişsinizde bende benim mjlarımı beğenen çok kişi var demek istedim yalnız falan değilim yani burda.bana artık yazma lütfen tahrik etmeye çalışıyorsun anladık da konu dışında yazma kişilik çatışmasına gerek yok .kimsenin gereksiz avukatlığını yapmanada gerek yok .ben kk daki bütün kadınlar için demedim ki zaten çok sevdiğim arkadaşlarım var burda .yüz kere dedim anlamamakta ısrar ediyorsun sen bilirsin işte burdanda zaten herşey ortada .
Diyar1986 hadi biz konuya atladık :)) siz neden buradasınız şuan ?
eşiniz kameraya çekerken çıplak mıydınız?
siz reelde aldatmışsınız
o sanal yapıyor henüz
sizden daha insaflı
tencere kapak uyumu..
boşanın yani ne diyeceğiz size..
Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum?? Çocuğum yok ayrılmayı da çok düşündüm aslında hatta aldattığım zaman onu değil diğer kişiyi seviyordum ama intihar ederim diye tehdit etti beni bende bunca senenin hatırına yanında kaldım.Ne yapmam gerekiyor bir akıl verin lütfen çok kararsızınmmm
Sen beni tahrik ediyorsun asıl... bu konuda senin mesajlarını beğenen o "ÇOK" kişiyi görmediğim için ben de sana benim SANA YAZDIĞIM cevabın beğenilerine bak değim.. ne komik birisinşimdi de profilimi ziyaret eden sayısı diye girersin konuya ben avukatlık yapmıyorum belle8 . sen 10 kişinin yazısından sonra o yorumu yapıyorsan konu sahibi yakındı diye, demekki o 10 kişiye ediyorsun lafını demektir mantıksal bakınca... ben de o 10 kişi arasındayım tanımasam da öbür arkadaşlarım da öyle.. canım ona yorum yapmak istedi sakıncası da yoktu. ne bileyim senin huyunu
üstü yari acikmis .
konu aldatilma oldumu bizim halkimiz ne kadar merakli bakin kac kisi birden hücüm etmis Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (29 üye ve 17 ziyaretçi)
.....
Sen beni tahrik ediyorsun asıl... bu konuda senin mesajlarını beğenen o "ÇOK" kişiyi görmediğim için ben de sana benim SANA YAZDIĞIM cevabın beğenilerine bak değim.. ne komik birisinşimdi de profilimi ziyaret eden sayısı diye girersin konuya ben avukatlık yapmıyorum belle8 . sen 10 kişinin yazısından sonra o yorumu yapıyorsan konu sahibi yakındı diye, demekki o 10 kişiye ediyorsun lafını demektir mantıksal bakınca... ben de o 10 kişi arasındayım tanımasam da öbür arkadaşlarım da öyle.. canım ona yorum yapmak istedi sakıncası da yoktu. ne bileyim senin huyunu
o zaman eşinin üye olduğu sitelerin kadın üyeler bölümüne baksın
konu sahibi fake bir profille orda kendini bulabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?