Her yönden aldatılıyorum galiba, bir yardım edin :(

seni ilgilendrimaz senin uslubundan belli zaten herşey .herşey ortada canım .luzum yok konuşmaya lütfen yazma artık .ceza alırım almam seni ilgilendirmaz .bunun için seviniyorsan yazık sana ya .mmutlu olduğun şeye bak .tanımadağın bir kadının ceza alması .hadi canım işine .

Sen beni tahrik ediyorsun asıl... bu konuda senin mesajlarını beğenen o "ÇOK" kişiyi görmediğim için ben de sana benim SANA YAZDIĞIM cevabın beğenilerine bak değim.. ne komik birisin şimdi de profilimi ziyaret eden sayısı diye girersin konuya ben avukatlık yapmıyorum belle8 . sen 10 kişinin yazısından sonra o yorumu yapıyorsan konu sahibi yakındı diye, demekki o 10 kişiye ediyorsun lafını demektir mantıksal bakınca... ben de o 10 kişi arasındayım tanımasam da öbür arkadaşlarım da öyle.. canım ona yorum yapmak istedi sakıncası da yoktu. ne bileyim senin huyunu

Forumda yeniyim ; ama yıllardır takip ediyorum ya arkadaşlar amacımız dertlerimizi anlatıp bir çözüm yoluna varmak ya da fikir sahibi olmak değil mi muhalefet olup birbirimizi kırmanın ne manası var anlamıyorum 19:

Eşinizde sizi aldatıyor. Evlilik birliğiniz çoktan sarsılmış zaten, boşanmanız hem sizin hem onun için iyi olacaktır. Yalnız o kamera kayıdını bulup ne yaptığını öğrenin. İlerde sizi üzecek şeylere sebep olabilir. Borçlar içinse anlaşmalı boşanırsanız, onunda kabul etmesi haline protokol imzalatıp (noter onaylı) ödemesini sağlatabilirsiniz.

valla canım ben genel anlamda destek görüyorum ve düşüncelerim aynı ama sen kabul edemiyorsun demek off banane yazmayacağım artık bir derdin varsa özele at .

konu aldatilma oldumu bizim halkimiz ne kadar merakli bakin kac kisi birden hücüm etmis Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (29 üye ve 17 ziyaretçi)

.....

meraktan oldugunu sanmıyorum , bıcok kişinin basından gecen üzücü bır olay oldugu ıcın olabılır,diğerı de evlı kişiler kendı başlarına da gelıyormudur dıye okumuş olabılır,öğrenmek açıcından...böyle acı bı duruma merakla hucum edıcek kadar ınsafsız olamayız sanırım

sevdicegim bosver ya , tartisma bosa ceza alirsin,.. hem destekcilerini cagirirsa goruruz gunumuzu:)
bi soz vardi nasildi , cahille girme munakasaya , diye sonrasini hatirlamiyorum

Son düzenleme:
Sizi kameraya çekme olayını yalnış buluyorum eşinizin ne diye kameraya çeker ki durduk yere

Malum sitelere mi atacak acaba ? Bunu zaten üye olduğu sitelere girerek öğrenebilirsiniz eğer böyle bir videoya denk gelirseniz şikayette bulunursunuz..Kamera evdeyse şuan alın görüntüyü silin..Kaydetmesi muhtemel olan dosyaların içine bakın..

Her ne kadar tencere kapak olsanızda bu yaptığı erkekliğe sığmaz..Tabi amacı dediğim gibiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…