Her yorum çoook değerli :/

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.232
15.039
498
Merhaba kızlar,

Uzun süren bir derdim var ancak, hiç bu kadar beni rahatsız etmemişti bu güne dek. Sizinle paylaşıp yorumlarınızı almak istedim, her yorum çok değerli..

Bundan 2.5 yıl kadar önce sosyal medyadan bir çocuğu gördüm, önce tanıdık geldi yüzü hatta ortak arkadaşlar da vardı ancak daha sonra tanımadığımı anladım. Neyse o kadar hoşuma gitmiş ki çocuk acaba dedim dolaştığım gezdiğim yerlerde karşıma çıkar mı. Ve hep öyle hissettim dedim bir yerde karşılaşacağız ama bakalım diye. Uzun bir süre bunu düşündüm ama baktım olmuyor boşver dedim saçma sapan düşünme. Neyse bu çocuğu tam da unuttum gitti zaten gereksiz bir durumdu boş bir anıma gelmiş demek ki.

Aradan 1.5 yıl geçti, ben bir yerde işe başladım. Arada sırada dışarda da resmi işlerim olurdu çıkardım işten. Bir gün yine öyle bir iş denk geldi çıktım bir arkadaşla. Gittik resmi kuruma, sonra bir baktım bu 1.5 yıl önce sanal alemde gördüğüm çocuk. Hem de arkadaşımın yanında. Tabi şok oldum ve kendimi sakladım. Bir iki ay sonra yine aynı yere işim düştü ve gittim tekrardan. Bu sefer tekrar gördüm üstelik bizim arkadaşların yakın arkadaşıymış, aynı masaya bile oturduk. Utana sıkıla oturdum. Ama tabi tanıştırılmadım bile öyle geçti gitti. Bir kez de tek başıma gittim aynı yere, yine denk geldik hatta benim gittiğim yere geldi kapıdan baktı baktı gitti.
Ancak tabi ben o iş yerinden ayrıldım ve bu tanışma ihtimali olan durumları ortadan kaldırdı. Zaten ne oluyorduysa biz hiç tanışamadık. Sanki kasıtlı olarak birileri bizim tanışmamamız için ellerinden geleni yapıyordu. Bir gün çocuğun yanından bir abla ile geçiyorken buraya otursanıza dedi:eek: Ama o abla(çocuğun çok yakını) biz kız kıza otuacağız dedi ve başka yere geçtik. O an da bir arkadaş gelip 'Abla sence olur mu aralarında birşey, bence olur, bir şüphem vardı ama o da geçti çöpçatanlık yaparsın artık dedi.' Ve o çocuk bana sabah siyasi düşüncelerim hakkında birkaç şey sordu, derin şeyler ama cevap verdim. Ve öğrendim ki bu hoşlandığım dediğim çocuğun siyasi hayatı biraz fazlaca varmış. Ben de o şüphe dediği durumu bu siyasi kafaların uyup uymadığı durumuna yordum. Çöpçatanlık yapacağı kişiler de ikimiz olduğunu düşündüm çünkü ısrarla sormama rağmen hiçbirşey söylemediler. Tabi hiçbirşey olmadı, olmamasının sebebi de bu kişinin arkadaşlarından birinin beni sevdiğini söylemesi olarak görüyorum.

Şimdi ben bunları kafamdan hikaye olarak mı yazıyorum? Yani düşündüğüm şeylerde haklı olabilir miyim yoksa uyduruyor muyum kafamda mı kuruyorum anlayamıyorum. Uzun oldu sanırım kusurabakmayın ama daha çok şey olmasına rağmen kısalta kısalta ancak bu kadar :KK43: Bu kadar şey tesadüf olamaz diyorum yaz çocuğa anlat hepsini diyorum. Sizce???

Ben böyle durumlarda beklentileri çok uçurmamaktan yanayım. Çünkü algıda seçicilik dediğimiz bir şey var, kişiler kendisine rasyonel gelen bir düşünceye olayları uyarlayabiliyorlar. Sizinki de böyle bir durum olabilir.

Beklentiyi minimuma indirin. En kötüyü düşünün. "Bahsettikleri kişi ben değilim, benden hoşlanmıyor belki başka bir ortak arkadaştan bahsediliyor." Eğer cidden sizseniz sevinciniz daha da artacaktır, yok değilseniz bu kadar yıkılmayacak, kendinizi en kötüsüne zaten hazırlamış olacaksınız. Mutlu olmanızı dilerim. :)

Ben böyle durumlarda beklentileri çok uçurmamaktan yanayım. Çünkü algıda seçicilik dediğimiz bir şey var, kişiler kendisine rasyonel gelen bir düşünceye olayları uyarlayabiliyorlar. Sizinki de böyle bir durum olabilir.

Beklentiyi minimuma indirin. En kötüyü düşünün. "Bahsettikleri kişi ben değilim, benden hoşlanmıyor belki başka bir ortak arkadaştan bahsediliyor." Eğer cidden sizseniz sevinciniz daha da artacaktır, yok değilseniz bu kadar yıkılmayacak, kendinizi en kötüsüne zaten hazırlamış olacaksınız. Mutlu olmanızı dilerim. :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, aslında ben kötü de olsa sonuç çok etkilenmeyeceğim. Çünkü bundan önce daha kötü durumlarla karşılaştım hepsi aşılıyor. Yazacağım anlatacağım diyorum ama bir şey oluyor vazgeçiyorum. Dalga konusuna alınacağımdan falan korkuyorum sanırım. Yapı olarak çok güçlüyüm ama bu konuyu aşamıyorum..

Ördü kader ağlarını. ..

O an da bir arkadaş gelip 'Abla sence olur mu aralarında birşey, bence olur, bir şüphem vardı ama o da geçti çöpçatanlık yaparsın artık dedi.' Ve o çocuk bana sabah siyasi düşüncelerim hakkında birkaç şey sordu, derin şeyler ama cevap verdim. Ve öğrendim ki bu hoşlandığım dediğim çocuğun siyasi hayatı biraz fazlaca varmış. Ben de o şüphe dediği durumu bu siyasi kafaların uyup uymadığı durumuna yordum. Çöpçatanlık yapacağı kişiler de ikimiz olduğunu düşündüm çünkü ısrarla sormama rağmen hiçbirşey söylemediler. Tabi hiçbirşey olmadı, olmamasının sebebi de bu kişinin arkadaşlarından birinin beni sevdiğini söylemesi olarak görüyorum

Su kismi tam anlamadim ben.

Iki kisi copcatanlik yapiyor ve senin bundan haberin yok. Icinde sen varsan neden sana bahsetmediler.

Acaba cocugun haberi var da ondan bir isik mi bekliyorlar. Baska birinden bahsediyorlarsa sana soylemelerinde bir sakinca yok aslinda.

Bence hiccc uzerine dusme. Olacagi varsa olur ve birak copcatanligi. Acilacaksa o cocuk sana acilsin.

Su kismi tam anlamadim ben.

Iki kisi copcatanlik yapiyor ve senin bundan haberin yok. Icinde sen varsan neden sana bahsetmediler.

Acaba cocugun haberi var da ondan bir isik mi bekliyorlar. Baska birinden bahsediyorlarsa sana soylemelerinde bir sakinca yok aslinda.

Bence hiccc uzerine dusme. Olacagi varsa olur ve birak copcatanligi. Acilacaksa o cocuk sana acilsin.
Masada ben varım ama kendi aralarında konuştular o tırnak içindeki cümleleri. Israrla sormama rağmen de hayatta tahmin edemezsin diyip güldü teki. Yaparsın artık abla dedi ama abla oralı olmadı. Çocuğun benden haberi olma ihtimali sıfır çünkü kimseye bahsedemiyorum :/ Ve evet başka birinden bahsediyor olsalar çatır çatır söylüyorlar isim isim. O an ısrarla sormama rağmen söylemediler.

Yok ben çöpçatanlıktan yana değilim, açık açık konuşmak istiyorum. Çünkü onun benimle irtibata geçmeyeceğinden eminim..

Masada ben varım ama kendi aralarında konuştular o tırnak içindeki cümleleri. Israrla sormama rağmen de hayatta tahmin edemezsin diyip güldü teki. Yaparsın artık abla dedi ama abla oralı olmadı. Çocuğun benden haberi olma ihtimali sıfır çünkü kimseye bahsedemiyorum :/ Ve evet başka birinden bahsediyor olsalar çatır çatır söylüyorlar isim isim. O an ısrarla sormama rağmen söylemediler.

Yok ben çöpçatanlıktan yana değilim, açık açık konuşmak istiyorum. Çünkü onun benimle irtibata geçmeyeceğinden eminim..
Ben konusmandan yana degilim ama hayal kirikligina ugrayacagini dusunmuyorsan konusabilirsin. Sonucta bu senin hayatin.

Nasil bi konusma plani yapiyorsun. Ne diyeceksin ?

Ben konusmandan yana degilim ama hayal kirikligina ugrayacagini dusunmuyorsan konusabilirsin. Sonucta bu senin hayatin.

Nasil bi konusma plani yapiyorsun. Ne diyeceksin ?
Aslında konuşmak istememin sebebi netliğe kavuşturmak. Ne olursa olsun kesin olsun ve bir daha böyle düşünmeyeyim diyorum..

Konuşma planı hakkında hiç düşünemedim henüz. Ancak 2.5 yıl önce böyle birşeyler hissedip 1.5 yıl sonra karşıma çıkmasını tesadüf olarak nitelendirmediğimi söylemek istiyorum. Ve ondan hoşlanıyorum seviyorum demek yerine sadece tanışma amaçlı konuşmak istiyorum. Yine aynı şekilde anlayacaktır, bu kız benden hoşlanıyor falan diyecektir diye düşünüyorum ama. Bunca zaman o kadar ortak noktamız oldu tanışamadık ama ben tanışmak istiyorum seninle gibisinden bir konuşma yapmak istiyorum..

Aynı çevreye sahipseniz karşılaşmanız olası zaten aynı yerde karşılaşmışsınız sanırım hep.Yani böyle herşeyi kadere bağlamamak lazım çocuk sizden elektrik almış olsa aynı masada falan oturmuşsunuz,bi şekilde iletişime geçerdi.Siz biraz kafanızda yazmışsınız gibi geldi bana.Çok anlam yüklemeyin

Aynı çevreye sahipseniz karşılaşmanız olası zaten aynı yerde karşılaşmışsınız sanırım hep.Yani böyle herşeyi kadere bağlamamak lazım çocuk sizden elektrik almış olsa aynı masada falan oturmuşsunuz,bi şekilde iletişime geçerdi.Siz biraz kafanızda yazmışsınız gibi geldi bana.Çok anlam yüklemeyin

Çocuğu ilk sanal alemde gördüğüm zamanlarda aynı çevreye sahip değildik hiç tanışmamıştık. 1.5 yıl geçtikten sonra oldu bu olaylar yazdığım gibi. Yani çevre dediğimiz olay yok zaten.Sadece 3 gün karşılaştık. Kafamda da yazmış olabilirim belki, bunu onunla konuşmadan netleştiremem. Amacım netleştirmek zaten dediğim gibi, olumlu veya olumsuz umrumda değil. Ancak bunca şeyin boşuna olmadığını düşünüyorum. Yazamadığım şeyler de var daha fazla bulandırmak istemedim...

Aslında konuşmak istememin sebebi netliğe kavuşturmak. Ne olursa olsun kesin olsun ve bir daha böyle düşünmeyeyim diyorum..

Konuşma planı hakkında hiç düşünemedim henüz. Ancak 2.5 yıl önce böyle birşeyler hissedip 1.5 yıl sonra karşıma çıkmasını tesadüf olarak nitelendirmediğimi söylemek istiyorum. Ve ondan hoşlanıyorum seviyorum demek yerine sadece tanışma amaçlı konuşmak istiyorum. Yine aynı şekilde anlayacaktır, bu kız benden hoşlanıyor falan diyecektir diye düşünüyorum ama. Bunca zaman o kadar ortak noktamız oldu tanışamadık ama ben tanışmak istiyorum seninle gibisinden bir konuşma yapmak istiyorum..

Tesadufen karsilastiginda mi yapacaksin yoksa bir yere mi cagiracaksin. Bence karsilasma hikayenizden ziyade bir seyler sorabilirsin. Aaa o gun konustuk ama yarim kaldi. O konudaki dusuncelerini merak ediyorum diyebilirsin mesela ya da tamamen yeni bir konu atabilirsin ortaya.

Zaten gerisi gelirse gelir. Cok ugrasmana gerek yok.

Tesadufen karsilastiginda mi yapacaksin yoksa bir yere mi cagiracaksin. Bence karsilasma hikayenizden ziyade bir seyler sorabilirsin. Aaa o gun konustuk ama yarim kaldi. O konudaki dusuncelerini merak ediyorum diyebilirsin mesela ya da tamamen yeni bir konu atabilirsin ortaya.

Zaten gerisi gelirse gelir. Cok ugrasmana gerek yok.
İşte sorun orda.. Hiçbir muhabbetimiz olmadı daha önce.. Merhaba bile olmadı yani, çünkü topu topu 3 gün karşılaştığım insandan kendimi saklamak için elimden geleni yaptım o zamanlar.. Bir yere de çağıramam çünkü tanımıyorum, tesadüfen karşılaşma imkanım yok çünkü o işten çıktım 5 ay önce. Yani her yol tıkalı, görme imkanım yok..

İşte sorun orda.. Hiçbir muhabbetimiz olmadı daha önce.. Merhaba bile olmadı yani, çünkü topu topu 3 gün karşılaştığım insandan kendimi saklamak için elimden geleni yaptım o zamanlar.. Bir yere de çağıramam çünkü tanımıyorum, tesadüfen karşılaşma imkanım yok çünkü o işten çıktım 5 ay önce. Yani her yol tıkalı, görme imkanım yok..

Ben su kismi yanlis anlamisim o zaman. Sen bu cocukla hic konusmadin. O cocuk derken ben hoslandigin cocugu anlamisim.

Konusma imkanin yoksa ya ortak arkadaslardan ogreneceksin ya da kafanda tamamen bitireceksin.

Serendipity filmini izledin mi? Boyle seyler reel hayatta olmuyor uzgunum. Ben de gecmiste bazi anlamlar yuklemistim. Neden karsima cikip duruyor seklinde. Hatta ayni yerde oturmamamiza ragmen ayni trene binmeler ama hic bir anlami yokmus.

Ve o çocuk bana sabah siyasi düşüncelerim hakkında birkaç şey sordu, derin şeyler ama cevap verdim. Ve öğrendim ki bu hoşlandığım dediğim çocuğun siyasi hayatı biraz fazlaca varmış. Ben de o şüphe dediği durumu bu siyasi kafaların uyup uymadığı durumuna yordum.

Ben su kismi yanlis anlamisim o zaman. Sen bu cocukla hic konusmadin. O cocuk derken ben hoslandigin cocugu anlamisim.

Konusma imkanin yoksa ya ortak arkadaslardan ogreneceksin ya da kafanda tamamen bitireceksin.

Serendipity filmini izledin mi? Boyle seyler hayatta olmuyor uzgunum. Ben de gecmiste bazi anlamlar yuklemistim. Neden karsima cikip duruyor seklinde. Hatta ayni yerde oturmamamiza ragmen ayni trene binmeler ama hic bir anlami yokmus.
Ha yok bu başka biriydi, onun arkadaşlarından farklı bir kişi. O kadar karışık ki düşündükçe daha çok karmaşıklaşıyor.
O filmi izlemedim ama izleyeceğim hemen. Ben aslında düşündüğüm veya hissettiğim şeyleri genellikle yaşadım hayatımda o yüzden böyle anlamlar yüklüyorum sanırım. Örneğin rüyalarımda gördüğüm şeyleri çoğunlukla yaşıyorum. Hislerim aşırı derecede kuvvetli o yüzden sanırım bu kadar düşünüyorum..

Serendipity filmini izledin mi? Boyle seyler reel hayatta olmuyor uzgunum. Ben de gecmiste bazi anlamlar yuklemistim. Neden karsima cikip duruyor seklinde. Hatta ayni yerde oturmamamiza ragmen ayni trene binmeler ama hic bir anlami yokmus.
Ve tanışma imkanımız var aslında, hatta bunu biri önermişti bana ancak reddetmiştim bir zamanlar. Sanırım öyle doğal bir şekilde tanışmak daha mantıklı. Yani bu his ötesi şeyleri anlatmak yerine düzgün bir tanışma herşeyi çözebilir..

Ve tanışma imkanımız var aslında, hatta bunu biri önermişti bana ancak reddetmiştim bir zamanlar. Sanırım öyle doğal bir şekilde tanışmak daha mantıklı. Yani bu his ötesi şeyleri anlatmak yerine düzgün bir tanışma herşeyi çözebilir..

Bence de.:KK19:

Sen 6. his dersin, birileri kader der , birileri tesaduf der, erkekler baska sey der. Uzar gider.

bence konuşma. totosukalkar.

ama aynı ortamda yalnızken mesela elinde bi çayla yanına otur muhabbet aç

biraz muhabbetten sonra iltifatvari bi "ya gözlerin çok keskin akılda kalıcı bir siman var. hatta inanır mısın bikaç sene önce nette seni bu kişiyi tanıyor musunuz diye facebook önermişti o an tanıyorum gibi düşündüm ama çıkaramadım şimdi böyle yakın oturunca hatırladım" der hem totoyu kaldırmazsın hem bi yakınlaşma olmuş olur ;)

bence konuşma. totosukalkar.

ama aynı ortamda yalnızken mesela elinde bi çayla yanına otur muhabbet aç

biraz muhabbetten sonra iltifatvari bi "ya gözlerin çok keskin akılda kalıcı bir siman var. hatta inanır mısın bikaç sene önce nette seni bu kişiyi tanıyor musunuz diye facebook önermişti o an tanıyorum gibi düşündüm ama çıkaramadım şimdi böyle yakın oturunca hatırladım" der hem totoyu kaldırmazsın hem bi yakınlaşma olmuş olur :KK66:
:))) işte böyle olsa iltifat işi hariç yanına gidip oturma kısmını ve muhabbet etme kısmını yapabilirdim :)
ancak o işten ayrılalı 5 ay oldu ve karsilasmamizin ihtimali yok maalesef. Zaten 3 gün falan karşılaştık topu topu o da baya zaman geçti aradan.. Yani çok zor... Tek yıl sanırım birilerinin bir ortamda bizi bir araya getirmesi.

Back
X