Her zaman en iyisi;(((

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
Mrb arkadaşlar ben çok bıktım bu huyumdan. Her zaman en ıyısı benım olsun demekten .Sahıp olduğum her şeyın en ıyısı oldu .Eşim ,evım, çevrem, giyimim, yemem, içmem ......Of daha bır sürü şey ama artık bıktım bu huyumdan neden küçük şeylerle mutlu olamıyorum;( Bazen mıllete bakıyorum ya en ufak bır şeyden mutlu oluyor ben neden olamıyorum;( Bir şey kafaya taktım mı mutlaka olsun istiyorum . Istıyorum o olmadan da ben mutlu oluyum ama... .;(Lütfen bana bır yol gösterin ;(

Öncelikle neye göre,kime göre herşeyin en iyisine sahipsiniz?
Ve nasıl bir çocukluğunuz vardı,nelerin eksikliğini yaşıyorsunuz bilinç altınızda bunu ortaya çıkarmak önemli.

Öncelikle neye göre,kime göre herşeyin en iyisine sahipsiniz?
Ve nasıl bir çocukluğunuz vardı,nelerin eksikliğini yaşıyorsunuz bilinç altınızda bunu ortaya çıkarmak önemli.
Mrb cevremdekılere göre çok çok ıyı şeylere sahıbım. Çok şükür ama çoçukluğumda bu yaşım da eksıklık hıç bır konuda yaşamadım kı dıyım belkı eksıklık var bende dıye;(

her istediği alınan şımarık çocuklar gibi mi yani?
doyumsuzluk mu?
destek alın bence..

Baskalarinda begenmediginiz o ufak seyler belkide onlar icin en iyisidir.

Ne diyebiliriz huy bu burcunuz ne merak ettim.

Baskalarinda begenmediginiz o ufak seyler belkide onlar icin en iyisidir.

Ne diyebiliriz huy bu burcunuz ne merak ettim.
Benı yanlış anladınız galıba ben kımsede olmayan ya da olan şeyı begenmıyorum demedım kı???? Sadece kendım neden en ufak şeyde mutlu olmuyorum dedım . Burcum yay bu arada.

insanın içinde olcak o ne yaarsan yap boş

Benı yanlış anladınız galıba ben kımsede olmayan ya da olan şeyı begenmıyorum demedım kı???? Sadece kendım neden en ufak şeyde mutlu olmuyorum dedım . Burcum yay bu arada.
Evet begenmedim dememissiniz ben oyke anladim.

Ufak sey demissinizya mesela siz alabildiginiz en iyi ayakkabiyla mutlu oluyorsunuz 500 tl diyelim baskasi 20 tl lik ayakkabiyla mutlu olabiliyor ufak birsey bu sizin icin ama o ayakkabi ona gore luks olabilir onun icin mutlu oluyor olabilir.

Doyumsuzluk bu bence.

Küçük şeylerle mutlu olmanız imkansız gibi.
Çok afedersiniz ama boşa dememişler alışmış kudurmuştan beterdir diye.

Her şeyin en iyisi olmayınca tepkiniz duygu durumunuz ne oluyor acaba esas o önemli bence?

Herşeyin en iyisine sahip olmak değildir mutluluk,hayal etmek,çok istemektir..

Buraya da sanki biraz hayatınızın reklamını yapmaya gelmişsiniz gibi geldi bana..

Doyumsuzluk bu bence.

Küçük şeylerle mutlu olmanız imkansız gibi.
Çok afedersiniz ama boşa dememişler alışmış kudurmuştan beterdir diye.

Her şeyin en iyisi olmayınca tepkiniz duygu durumunuz ne oluyor acaba esas o önemli bence?[/QUOTE Tepkım degışmıyor onu mutlaka elde edıyorum kı sorun orda...

Herşeyin en iyisine sahip olmak değildir mutluluk,hayal etmek,çok istemektir..

Buraya da sanki biraz hayatınızın reklamını yapmaya gelmişsiniz gibi geldi bana..
Valla canım sana gençlıgıme yemın ederım kı reklam şu bu degıl amacım .Inanıp ınanmamak senın elınde.

Nasıl mutlaka elde ediyorsunuz yahu?
İsteyip ulaşamadığınız hiç bir şey yok mı?

Hadi çok zengin olursunuz maddi olarak her şeyi elde edersiniz.

Ama herkesin sevgisini kazanamazsınız mesela.
Ya da istediğiniz mesleği olamamışsınızdır içinizde kalır.

Hadi mutlaka elde ediyorsunuz edene kadar belli bir süre beklemeniz, sabretmeniz gerekmiyor mu mesela?

Eğer öyleyse ''Vay arkadaş dünyanın çilesi hep mi bana?'' diyeceğim de müsadenizle..

Back
X